Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > presedinte PSD
A   A   A

Dragnea, in fata instantei supreme: Sunt total nevinovat!

Dragnea, in fata instantei supreme: Sunt total nevinovat!
Foto: Facebook/Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a sustinut ca este nevinovat, in timpul audierii de luni, din procesul in care seful social-democratilor contesta condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in cazul angajarii fictive a doua secretare PSD la Directia Copilului Teleorman.

"Sunt total nevinovat. Nu am avut cunostinta ca Adriana Botorogeanu si Anisa Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus ca cele doua salariate nu veneau la serviciu. Nu am cerut nimanui, nu am facut presiuni asupra nimanui, pentru a le mentine pe cele doua in functii", a declarat Dragnea.

Dragnea a sustinut ca nu este de acord cu afirmatiile din motivarea condamnarii sale de catre instanta de fond, cum ca ar fi minimalizat niste atributii.
"Nu am coordonat sau controlat DGASPC Teleorman, care nu se afla in subordinea mea, ci a Consiliului Judetean, potrivit legii. Atributiile de coordonare directa le aveau colegiul director si secretarul judetului", a mai spus el.

Urmareste LIVE cum se desfasoara ziua la ICCJ

Citeste si Buluceala generala la venirea lui Dragnea la Inalta Curte. Jandarmii au facut scut si au imbrancit chiar si presa: De ce va "recalcitrati?" (VideoFoto)
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 14:14
 Autor:Redactia Ziare.com

 Articol citit de 3630 ori

Citeste si: