Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > presedinte PSD
A   A   A

Dragnea: Guvernul nu va da OUG pentru modificarea Codurilor Penale. Sunt mai mult de 10 variante pe abuzul in serviciu

Dragnea: Guvernul nu va da OUG pentru modificarea Codurilor Penale. Sunt mai mult de 10 variante pe abuzul in serviciu
Foto: Arhiva Ziare.com
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, luni, dupa sedinta CExN al partidului, posibilitatea ca Guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale, sustinand ca aceasta va fi facuta in Parlament, "intr-o dezbatere larga".

"Guvernul nu are in intentie sa adopte ordonante de urgenta pe modificarea Codurilor Penale. (...) Aceasta procedura incepe in Parlament, intr-o dezbatere larga. Sunt sigur ca va fi la fel ca Legile Justitiei - si cu muzica, si cu antreu si cu tot ce este nevoie. Ministrul Justitiei nu a spus niciodata ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta. A spus ca, daca va fi cazul, ei sunt pregatiti. Deci nu", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnhea.
Intrebat daca s-a convenit asupra unei variante privind abuzul in serviciu, el a spus ca "sunt mai mult de zece variante".

Citeste si ce spune GRECO despre discutiile privind abuzul in serviciu: Parlamentarii au propus prag de 200.000 de euro, intr-o tara in care salariile medii lunare sunt intre 600 - 800 de euro

"Eu cred ca Comisia speciala pentru Justitie ar trebui sa ia toate variantele, sa mai primeasca si alte variante si dupa o dezbatere serioasa sa vina cu o varianta care sa fie acceptabila si care sa nu mai poata fi pusa in carca nimanui.

Si eu cred ca nici nu ar fi bine sa se intre acum pe abuzul in serviciu pentru ca inteleg ca sunt mai multe articole care trebuie modificate tinand cont de cele doua directive europene", a adaugat liderul PSD.
Citeste si despre alte decizii luate azi la CEx:
PSD i-a retras sprijinul politic deputatului Radulescu "Mitraliera". Purtatorul de cuvant al partidului si-a dat demisiaDragnea anunta un miting urias organizat de PSD pentru sustinerea familiei traditionale
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 15:50

 Articol citit de 1104 ori

Citeste si: