Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > condamnat
A   A   A

Dragnea este convins ca Iohannis e implicat in condamnarea lui si vrea sa starpeasca balaurul in totalitate

Dragnea este convins ca Iohannis e implicat in condamnarea lui si vrea sa starpeasca balaurul in totalitate
Foto: Hepta.ro / Arhiva
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare, l-a acuzat pe Klaus Iohannis, presedintele Romanieei, ca ar fi implicat direct in condamnarea sa.

"Foarte multe vorbe pe care le-a auzit ca sunt zvonuri initial, dar punand cap la cap informatii, ziceri, nu mai pot sa cred ca sunt zvonuri. Motiunea. Va spun ce vorbea Raluca Turcan si Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL si alte partide. S-a spus ca Raluca Turcan i-a promis ca daca aranjeaza condamnarea mea, ea garanteaza ca da guvernul jos a doua zi. Condamnarea s-a rezolvat, guvernul nu a picat", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Intrebat daca este de parere ca presedintele este in spatele condamnarii sale, Dragnea a spus: "Da, este parerea mea. Este a doua condamnare fara probe si total nevinovat. Primeam avertizari, ai grija cu legea offshore, cu minting, pentru ca deranjezi si va influenta decizia judecatorilor, ca sunt presiuni pe judecatori. E un ofiter care mi-a zis ca 'am rezolvat un judecator, lucram in continuare' . Nu ii dau numele, e militar, daca tine la onoare si nu vrea sa stea cu piatra pe inima sa spuna, ca maine i se poate intampla lui. Ofiter din serviciile secrete", a mai spus liderul PSD.
Acesta a completat ca un judecator a rezistat presiunilor, dar alti doi nu.

"In aceasta perioada cu cat mai multi oameni cu curaj vor fi, cu atat tara aceasta va avea o sansa uriasa. Daca nu, ne bucuram, dar lucrurile vor reveni mai rau decat pana acum. Un balaur daca nu e starpit in totalitate si daca sistemul nu e reconfigurat, lucrurile nu se pot rezolva. Ramane varianta totala - un sistem nou, curat, o tara sa functioneze dupa reguli democratice, care poate sa bucure, dar este tipul de societate la care ne-am angajat", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 21:55

 Articol citit de 6319 ori

Citeste si: