Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Dragnea: Consultam oameni cu calitati extrasenzoriale, poate reusim sa aflam cam ce gandeste Iohannis

Dragnea: Consultam oameni cu calitati extrasenzoriale, poate reusim sa aflam cam ce gandeste Iohannis
Foto: Arhiva Facebook/ Liviu Dragnea
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui "macar" sa se consulte cu reprezentantii Guvernului si ai Parlamentului inainte de a merge la reuniunile Consiliului European, afirmand insa ca seful statului este "un fel de lup moralist".

"Acolo (la reuniunile Consiliului European - n.red.) se discuta despre chestiuni care sunt, care tin foarte mult de economia Romaniei, de masuri economice, de masuri care sunt in zona guvernamentala si unele in zona parlamentara.

Noi stam tot timpul si presedintele merge tot timpul la astfel de intalniri, iar noi incercam sa facem analize, evaluari, consultam oameni cu calitati extrasenzoriale - domnule, cam ce spune, cam ce ar putea sa spuna, poate reusim sa aflam cam ce gandeste, ca poate se intoarce si noi trebuie sa luam niste decizii si nu stim, ca nici dupa ce se intoarce nu aflam.
Este un fel de lup moralist. Daca notiunea de mandat pe care ar trebui sa il ceara de la inaltimea functiei respective este prea mult, ar trebui macar o consultare", a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca seful statului ar trebui sa ceara mandat inaintea reuniunilor Consiliului European.

El a mai spus ca niciun om, indiferent ce capacitate are, "nu le poate sti pe toate".

"Atunci e bine sa se consulte cu un guvern, cu un parlament, pentru ca acolo trebuie sa vorbesti ceva sau, daca mergi sa nu vorbesti, atunci este de inteles", a mai spus Dragnea.

Declaratia presedintelui social-democrat a fost facuta in contextul in care premierul Dancila a efectuat secreta si mult contestata vizita in Israel fara mandat, dupa cum a afirmat presedintele Klaus Iohannis.
De altfel, Dragnea a abordat problema mandatului, intr-o emisiune, unde a declarat: "N-avem de ce sa cerem mandat din partea presedintelui. Asta arata modul profund gresit in care priveste domnul presedinte asezarea Constitutiei. Domnul presedinte nu e rege, domnul presedinte ar trebui sa ceara mandat atunci cand merge la Consiliul European".
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 16 Mai 2018, ora 14:14

 Articol citit de 3195 ori

Citeste si: