Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > presedinte PSD
A   A   A

Dancila si-a prezentat bilantul la sedinta PSD: Presei ii va fi transmis direct materialul scris

Dancila si-a prezentat bilantul la sedinta PSD: Presei ii va fi transmis direct materialul scris
Foto: Arhiva PSD
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, la finalul sedintei CEx, ca premierul Viorica Dancila a prezentat bilantul guvernarii dupa primele trei luni, urmand ca presei sa ii fie transmis direct materialul scris.

"Astazi, doamna prim ministru a prezentat un bilant al guvernarii pe primul trimestru. In cursul zilei de azi, toata presa o sa primeasca acest bilant, ca sa il puteti analiza cum se cuvine", a declarat liderul PSD la finalul sedintei.

De asemenea, Liviu Dragnea a mai anuntat ca in aceasta saptamana va avea loc o intalnire la nivelul conducerii partidului, "cu premierul, ministrul Dezvoltarii si ministrul de Finante, colegii din administratia locala si comisiile de specialitate" cu care se va discuta despre Codul Administrativ.
Ulterior, va avea loc "o discutie in coalitie cu colegii de la ALDE" si apoi si cu "colegii de la UDMR".

Intrebat de jurnalisti daca intre timp se sisteaza lucrarile in Senat la Codul Administrativ, Liviu Dragnea a raspuns: "Eu cred ca asa trebuie sa se intample, sunt multe propuneri de imbunatatire si clarificare".

In ceea ce priveste protestele din Sanatate si nemultumirile legate de Legea Salarizarii, Liviu Dragnea a spus ca a discutat si i-a rugat pe "colegii din Guvern" sa comunice mai bine si "sa prezinte, totusi, toate informatiile legate de salarizare".

"Ministrul Sanatatii sa se uite cu atentie pe regulamentele cu sporuri (...) O sa construim aceasta comunicare pentru ca lumea sa aiba toate informatiile", a mai sustinut Liviu Dragnea.
Citeste si:

PSD i-a retras sprijinul politic deputatului Radulescu "Mitraliera". Purtatorul de cuvant al partidului si-a dat demisiaDragnea anunta un miting urias organizat de PSD pentru sustinerea familiei traditionale
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 15:03
 Autor:Camelia Badea

 Articol citit de 951 ori

Citeste si: