Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > Tel Drum
A   A   A

Condamnat definitiv de doua ori, Nicusor Constantinescu sustine ca e santajat ca sa faca denunt impotriva lui Dragnea

Condamnat definitiv de doua ori, Nicusor Constantinescu sustine ca e santajat ca sa faca denunt impotriva lui Dragnea
Foto: Alexandru Raita/Mediafax/Hepta.ro
Fostul presedinte al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, in prezent incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, a fost adus cu duba, luni dimineata, la sediul DNA Constanta. "Este santaj pentru a face denunt impotriva domnului Dragnea", a spus acesta, mentionand ca a fost chemat in dosarul Tel Drum.

La iesirea din duba, Nicusor Constantinescu a acuzat anchetatorii de abuz si a spus ca nu este lasat sa vorbeasca.

"In loc sa fie cercetat domnul Bodean Andrei (procurorul DNA care i-a instrumentat cele mai multe dintre dosare - n.red.) pentru represiune nedreapta si tortura, tot ce mi-a facut mie in dosarele, zeci, pe care le-a instrumentat, sunt cercetat eu. Pentru ca a aflat ca este cercetat, alaturi de doamna Kovesi, la plangerile mele la Sectia pentru Investigarea Magistratilor. Nu vedeti ca nu ma lasa astia sa vorbesc?", a strigat Nicusor Constantinescu la intrarea in sediul DNA.
El a anuntat pe pagina sa de Facebook ca este "suspect si inculpat" in alte doua dosare instrumentate de DNA.

"Sunt chemat de acelasi procuror la DNA Constanta in calitate de suspect si inculpat in alte doua dosare penale! Astept presa care este interesata de aceste noi abuzuri!", este mesajul postat de Nicusor Constantinescu.

Ulterior, la iesirea de la DNA, el a declarat ca ar fi vorba despre dosarul Tel Drum si ca ar fi fost santajat sa faca un denunt impotriva lui Liviu Dragnea.

"Este dosarul in care este vizata firma Tel Drum a domnului Dragnea. Este santaj pentru a face denunt impotriva domnului Dragnea, cel care deranjeaza poporul roman", a spus el, inainte de a fi urcat inapoi in duba pentru a fi transportat la inchisoare.
In prezent, Nicusor Constantinescu este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba unde executa, din 2016, o condamnare la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, primita in dosarul Centrului Militar Zonal.

De asemenea, in luna februarie a acestui an el a primit o a doua condamnare definitiva, tot de cinci ani de inchisoare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta.
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 11:38

 Articol citit de 3979 ori

Citeste si: