Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Trei ministri au demisionat, asa cum voia Tudose. Dragnea: Mihai e un premier bun, cu greselile lui - filmul marii cumpene a PSD
Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 00:09
Sedinta cruciala de la PSD s-a terminat tarziu in noapte, iar premierul Mihai Tudose a ramas in functie. In schimb, trei ministri si-au anuntat demisia din Guvern. Desi Comitetul Executiv...
13.10.2017, 07:13 -IonBr :E bine!
Nu cred că e un capăt de țară dacă se mai schimbă miniștri. Să vedem dacă DNA-ul are și dovezi pentru trimite dosarele spre judecată. Altfel trebuie luate măsuri și cu ei. Trebuie trimiși la "decapat" in avocatură unde se caștigă greu banii chiar de profesioniști! Nu e normal să faci tevatură fără prejudiciu stabilit. De fapt lupta se dă intre servicii și justiție cu Parlamentul și executivul. Miza se știe dar nu poate fi dovedit ... prejudiciul viitor.
13.10.2017, 00:16 -online :cap de lup şi trup de şarpe
Batrinii nostri si-au facut din intelepciunea lupilor juma' de steag si au completat steagul cu intelepciunea serpilor !

Partidul asta , oare nu cumva a devenit o haita de lupi care abia ce a invatat sa-si schimbe pielea ?
12.10.2017, 23:53 - :Normal
Absolut corect, guvernul Romaniei este subordonat Procuraturii care este subordonata Sefei celei Mare care este suborbonata Cancelariei Prezidentiale care este subordonata Ambasadorului. Despre ce vorbim? Tot ce vedem este un circ facut ca romanii sa continue sa aiba salarii foarte mici. Aici e problema. E greu?
PS Sa te tii la 1 la postacii principali
12.10.2017, 21:16 -DemonBanal :psd face tot ce poate ca sa treac in opozitie
asta ar fi singura lor salvare.

desigur,nu poate renunta fatis la guvernare,
ar da de banuit,se bazeaza pe iohannis :)
insa iohannis s-a invatat minte,tot lor le va
incredinta guvernarea,situatia tarii e dezastruoasa
iar cei psd trebuie sa mearga pina la capat platind
prostiile facute abia la urmatoarele alegeri.

in rest,chiar nu merita sa comentam aiurelile
de la aceasta sedinta absurda,piesa trebuie jucata
si fiecare actor isi debiteaza rolul incredintat,
se improvizeaza copios pentru deliciul presei
care,in loc sa dezbata problema existentei fiintelor
extraterestre,se ocupa de nebunelile socialistilor :)
13.10.2017, 00:01 - :Ce ziceai cand erai PDL-ist?
Fix invers. Ba, chiar nu aveti nici un pic de caracter? Vorba lui Basescu, bagi moneda si canta cum vrei tu. Vai de voi. Praf o sa va faca astia.
12.10.2017, 21:13 -doru0506 :acum se vede greseala fatala facuta de Dragnea-Psd...
....atunci cind au cedat in spiritul coabitarii in numirea psd-istei de incredere Saideh in functia de premier....acum Psd-ul isi va pierde toti oamenii de baza din guvern ceea ce reprezinta o lovitura crunta..exista riscul ca Tudose sa fie sustinut de o alta majoritate si Psd-ul sa intre pis-pis fara sa stie in opozitie....????!!!!.....in politica nu merge ca in Aikido ,nu...in politica cind cineva 'iti da cu scindura in cap' si nu o numeste pe Saideh prim ministru,ripostezi si 'ii dai si tu scindura in cap' ,de exemplu cu suspendarea....in politica cind 'iti da cu bita in cap' si scoate lumea in strada cu minciuni despre Oug13 trebuie sa ripostezi cu 'bita'....etc...alta solutie nu exista ...vii cu coabitarea???!!!! ...auzi sa demisioneze Plumb sacrficindu-se pentru 'stabilitate' sau 'imaginea tarii' sau 'relatii bune cu Ue'?????!!!!!!cei asta?!
Comentariu inadecvat
12.10.2017, 20:43 -MosGerila :Cu mult curaj :)))))))) dreaknea ii sacrifica pe cei care au calcat
pe bec pentru a ii da satisfactie si proprietati :)))
Cred ca toti au inteles care este chichirezul ca dreaknea sa se mentina la putere, indiferent cate cadavre lasa in spate.

Canibalismul socialist devine gastronomia de stat in republica socialista rromania!
12.10.2017, 18:25 -padrone :saraci spectatori ai cruciadei psd: premieru minune s-a stins nainte
sa se aprinda: daca partidu i-o cere, o-nghite cu placere.
Vedeti acum cat de patetici ramanem agitandu-ne, ca pestele pe uscat, ca partidu unic se poate reforma din interior, ca mai are oameni cu farama de caracter care nu-l suporta pe liviutu minune ?
Integritatea, competenta, responsabilitatea dupa pesede are cu totul alte valente decat ceea ce am invatat odata, sau dupa care se ghideaza intreaga societate occidentala; aici totul se raporteaza la fiinta incomensurabila si spiritul grobian de partid; oare degeaba am iesit din comunism direct in capitalism ?
Multimea aceea de romani care s-au hranit, educat, imbracat si periat numai la indicatii pretioase isi cere acum dreptatea: furtu de la stat nu e furt, e politica cea mai cinstita a democratiei dambovitene!
12.10.2017, 18:20 -Scorillo :Mama ei de ciolăniță numită.. ”România”
Haită de moroi adunați toți la olaltă se joacă cu găletușele pline de singele romaniilor,cite Mafii mai sunt in țara asta,una,2,trei...cred că analiza matematică va tinde spre infinit.Parcă sunt la jertfa primordială a lui Cain față de Abel,să vedem cine va fi "mielul" sacrificat.
12.10.2017, 18:11 -LIBERALUL :Aoleu Firea!
Tu unde-ți anunți toate ieșirile din decor,cumva la ȘopÂrla 3?Halal guvernanți și primari,v-ați mai ales in 2016.Nu toți,căci chiar in PSD se găsesc nume de cinste,dar aceea nu sunt cu urechea la partid,ci la votanții lor!
12.10.2017, 17:48 -LIBERALUL :Ilie?
Cum e...grecul și pistolul.
Cum se poate guverna cu asemenea specimene pentru Țară?
Nici pentru jud. Teleorman,d-apoi pentru o nație.
Celelalte "subiecte"au jurat partidului,nu Țării, susțin ele...
12.10.2017, 17:36 -LIBERALUL :Penalii din guvern,au mințit la investire!
Nu Țării i-au jurat credință,ci șefilor partidelor lor!
In asemenea indivizii,Țara nu are cum să aibă-și se vede acest lucru-incredere că va face totul pentru propășirea ei,ci a neamurilor-Plumb in primul mandat din 2000-ori a partidului de 3 milioane psd,ori de un milion alde!
Așa să vă ajute Dumnezeu,cum jurați de stramb!
12.10.2017, 17:10 -Dante Alighieri :votez pentru demiterea lui tudose
dintr-un motiv simplu...sunt fiu de militari...seful e sef...daca nu ii convine se muta la alt partid sau isi face unulpropriu ori isi da demisia ...dar nu se ravrateste...ca este insubordonare...in armata se pedepseste cu curtea martiala tradarea si insubordinarea fata de sefi ....si fata de colegi...daca mergi intr-o miiune si faci ce vrei pui in pericol vietile tuturor si misiunea...deci tudose ca si grindeanu au dovedit insobordinare fatisa...daca nu ii convine sa plece...nimeni nu l-a oblligat sa intre in politica si in psd...erau si alte partide...deci a gresit...
12.10.2017, 17:59 -LIBERALUL :Ai voie să glumești cu psd?
Doar nu ești plugarul tractorist Răcnea,șeful ce-și dorește slugi penale!
12.10.2017, 17:37 -Tragicomedian :Ia uite, ce interesant: si Dragnea ot Belina tot fiu de...
... militar este. Ba, chiar de militar special, cu origine sanatoasa.
12.10.2017, 17:32 -lia_stoenescu :Pozitia de drepti in fata partidului
Atunci sa i se retraga titulatura de Guvernul Romaniei si sa fie inlocuita cu Guvernul PSD.

In care ordine de idei, si numele Romaniei sa se schimbe in Pesedica.
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor