Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Romania a acceptat sa acopere frauda de 21 de milioane de euro din fondurile UE, in dosarul lui Dragnea
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 17:14
Dosarul Tel Drum, in care este anchetat de DNA si Liviu Dragnea, vizeaza inclusiv o frauda de 21 de milioane de euro, bani europeni pe care ii va plati statul roman. In 2016, Comisia Europeana,...
15.11.2017, 16:30 -MosCaius :Furt din bani statului inseamna tradare de tara
Oare de ce nu am putea vota o lege prin care ori si ce persoana care fura din bugetul statului adica de la contribuabili = noi poporul roman care cotizam sa fie declarata tradatoare de tara.
In cazul in care iti tradezi tara nu se mai aplica scris de carte prin puscarie de 5 stele pentru 9 luni, se aplica metoda Chinezeasca .. adica pedeapsa capitala.
Confiscat avere de la el si toti care au baut cafea cu el la masa pe intreg mandat si scos pe poligonul de tragere...
Pe conducatori epocii de aur am putut sa ii executam rapid cu sange rece si nu a venit nimeni de la drepturile omului sau mai stiu eu ce organizatie sa zica ca e imoral sau inuman.
Care ar fi diferenta cu actualii conducatori de epoca ?
In cazul asta s-ar gandi de 10 ori daca sa candideze pentru acele functi si de 20 de ori daca o vrea sa fure.

p.s (Daca s-ar baga asa o lege acuma, nu cred ca am avea gloante pentru toti din parlament si conducere)
15.11.2017, 09:04 -parerea :CONFISCAREA EXTINSA
a fost introdusa, OFICIAL, in instantele Romaniei, cu Dosarul Dragnea ft. "Tel Drum"! Sa vizionam cum mai evita judecatorii romani, aia din "campul tactic" a lui Maior, sa recupereze JAFUL din buzunarul romanilor?! BRAVO, O.L.A.F!!!
14.11.2017, 21:06 -Pacifistul :Titlul eronat voit
Dragnea (Romania!?) a acceptat ...a adunat langa el atat de multi sclavi incat se vede ca tot ce vrea se face, se pun toti pres in fata lui...cat de repede s-a acceptat returnarea unor bani furati....se spune ca DNA are inca 5 dosare in lucru cu titular DRAGNEA...oare statul, institutiile lui, politicienii de toate culorile, alegatorii, poporul chiar nimeni nu ia o atitudine care sa duca la indepartarea acestui ,,virus" ce decimeaza traiul in tara asta?
14.11.2017, 20:25 -oetzi :Propun sa nu mai platim darile pt stat, impozite etc
Eu la anul nu voi plati impozitele pe proprietatile din Romania, daca primesc citatie, dau statul roman in judecata!!!! De ce sa i se palteasca furtisagurile lui dragtnea din banul contribuabilor???? Va propun sa facem toti la fel!!! Sa plateasca numai slugile lu dragnea din tara, asistatii, si postacii comunisti de-aici!!!!!!!
14.11.2017, 21:19 -Pacifistul :Nesupunere civica , act total legal, constitutional
Refuzul unui nr insemnat de cetateni de a respecta o anumita lege duce la obligativitatea administratiei locale sau guvernamentale la initierea unui referendum care poate impune sau nu modificare ...
14.11.2017, 20:17 -Carrandash :@magdalenaferu 14.11.2017, 19:08: faci afirmatii FALSE!
============
"Nu exista nicio frauda, exista o suspiciune

Pentru aceasta suspiciune , UE nu a mai trimis 21 de milioane.
Daca frauda nu exista, Statul a investit corect si spre binele public 21 de milioane...."
kkokko kkanal 14.11.2017, 19:08
=====================
ba s'avem pardon: numita kkokko kkanal a facut o afirmatie FALSA sustinand ca "UE nu a mai trimis 21 de milioane"
pai dac'o fi cum afirma cu tarie si vehementa pesederasta numita kkokko kkanal cu studii giuridice de-un an, atunci de ce cere OLAF ca UE sa RECUPEREZE!!!! de la romanisatanul pesederast suma de 21 milioane euro pe care UE le-a PLATIT romanisatanului?!?!?!
vrei sa zici mult stimata si iubita kkokko kkanal ca UE are "suspiciunea" ca a platit si ca numita UE comite o frauda de a cere de la preacinstitul victima inocenta stat romanisatanez pesederast drakknesk tiliormanez o suma necuvenita care a fost PLATITA de pagubasa UE?!?!?!

===============
"....OLAF found evidence suggesting collusion between the beneficiary of the funds, public officials and the contractor, including falsification of documents during the procurement procedure. Some of these documents were also used in support of the claim which the beneficiary submitted to the Managing Authority, resulting in the payment of EUR 21 million from European Union funds.

OLAF's investigations were concluded with a financial recommendation to the Directorate-General for Regional and Urban Policy, to recover the full EUR 21 million, and with judicial recommendations to the Romanian National Anticorruption Directorate to initiate judicial actions into the matter...."
https://ec.europa.eu/anti-fraud/media-corner/news/13-11-2017/head-romanian-ruling-party-indicted-fraud-following-olaf-investigation_en
===========================
14.11.2017, 20:50 -magdalenaferu :Exact-suspiciune. Ai inteles corect.
Ai dat un citat in care spune "sugereaza" si "recomanda"-dar ai uitat sa il citesti :))
OLAF nu e instanta de judecata. De judecat , judeca instantele nationale si Curtea de Justitie a UE.
Deja instantele nationale au dat o hotarare definitiva in favoarea Consiliului Judetean.
Romania nu se apara nici la Curtea de Justitie a UE, nici in alte cazuri la Curtile de Arbitraj.
Romania nu urmareste in instanta nici evaziunea trans-nationala , nici nerespectarea contractelor , nici clauzele abuzive , nici penalizarile nejustificate.
15.11.2017, 08:58 -parerea :DRAGEI FERU,
Ai dreptate, colega! De aceea O.L.A.F-ul a cerut instantelor Romaniei, respectiv procurorilor D.N.A, sa-l trimita in instanta si sa recupereze JAFUL! DOVEDIT de politistii judiciari si judecatorii O.L.A.F! Simplu! Chiar daca "sistemul" care i-a mancat porcii si i-a baut vinul cu nume predestinat, "Opus One", si l-a protejat pana astazi, acum, acelasi "sistem", uns cu toate alifiile porcilor din lumea-ntreaga, este OBLIGAT, la scena deschisa, in fata intregii lumi civilizate, sa-l aduca cu banii de acasa, returnati in buzunarele romanilor! Voi chiar credeti ca toti sunt prosti si voi destepti! Mare greseala, copii! Europa, daca doreste sa reziste in concurenta mondiala, trebuie sa-si faca curatenie! Si, se pare, ca a inceput! 500 de milioane de Euro, numai la "Tel Drum", draga feru????!!!!! Ce valoare o fi adunata in dreptul lui Ghita? Sau n-ai bagat de seama ca pionul ala era acoperit tocmai din interiorul O.L.A.F-ului, patruns pana la miez de rusi? De nu-l urmarea nimeni cand D.N.A-ul le cerea asta, OFICIAL? Acum, cu noul Director in frunctie, poate sa scapam si noi, fir cu fir, de trandafiri plantati de rusi in gradina lui Ilici?!!! Personal, le urez succes! "E multi... al ***..." dar, ii vom infrunta! De data aceasta, socialistii caviar de rit neo-marxist globalist, o vor lua in dinti, in Romania! Pana pe la 5%!
14.11.2017, 21:16 -Pacifistul :Am o rugaminte..
D-voastra credeti ca d-l Dragnea a acumulat bunurile, averea, sumele care sunt sugerate etc din munca corect impozitata? Credeti ca este o victima a aliantei interne-internationale? Ca are (si de ce) cine ceva cu el? Multumesc.
14.11.2017, 20:14 -doishiunsfert :Olaf si Cocolaf in Ioropa
10 ani 3,2 miliarde euroi iregularitati cu suspiciune de frauda. Tari campione:Romania, Grecia , Latvia, Malta si sa vezi si sa nu crezi Olanda. Restul tarilor sunt cam la jumatate dar concluzia ar fi ca toti europenii pun botul cand este vorba de bani.
Statul Roman fura cu nerusinare din banii europeni, impunand TVA pe ei si devenind complici la frauda.
14.11.2017, 19:45 -Saegetus :toara'su PSD-Erie, haide dom-le :))
.. ce sa ne mai PSD-im pe noi ... de dat'asta a pus ochii p'el nu numai aia de la "Centrala" de "regionala" da s'aia de la "uniune" ... nashpa toarasi, nashpa .. ne facem "comitentul" de ras .. in fatza toarasilor :)))
14.11.2017, 19:35 -Scorillo :Păi chestia cu zisa fraudă
De ce nu e interviul dat intreg?Se pare că in anumite contexte sunt și diferite sensuri intro frază neterminată,scuzați ăsta numai interviu nu e.

Corectie inseamna ca statul roman de la buget, adica noi toti, trebuie sa acoperim gaura. UE nu plateste banii astia

UE i-a plătit deja,proiectul e din 2002,sunt duși de demult,că ăi vrea inapoi cu dobindă e altă treabă.Da mă rog și așa contribuie țara cu 8 miliarde de € la fondul EU,alea 21 de milioane(drumuri județene nu BECHTEL) sunt un fleac se plătesc din dobinzi
Dragnea e la puricat,cred că ii numără și ultimile șuvițe
de pe căpșor CKL cu lupa sper să nu primească tifos,o fi pus sateliții pe căsuța lui ți ăi vede pe viu mișcările fizice marile ecrane de la laboratoare DNA.CKL viitoare președintă Johănel e nimic pe lingă ea.
14.11.2017, 19:08 -magdalenaferu :Nu exista nicio frauda, exista o suspiciune
Pentru aceasta suspiciune , UE nu a mai trimis 21 de milioane.
Daca frauda nu exista, Statul a investit corect si spre binele public 21 de milioane.
1.Aceasta corectie a fost contestata in instanta si instantele din Romania au hotarat ca aceasta corectie este nefondata
2. Cu aceasta hotarare judecatoreasca , Guvernul trebuie sa deschida proces la Curtea de Justitie a UE.
3.Nu ma mira ca Romania accepta orice penalizari -suntem complet incapabili sa ne aparam .
14.11.2017, 18:19 -cuiulluipepelea :romanul doarme pe coada si
rumega alene, iar cei 600 de hoti isi impart stirvul romaniei, sunt sigur ca tupeul obraznicia aroganta si nesimtirea sunt sustinute de un spate tare , de exemplu lumina de la rasarit , ordinele de a distruge romania sunt clare , romania a fost intodeauna un ghimpe in calcaiul mamaiei rusia.
14.11.2017, 18:07 -alphpha :Adică
el fură și-și face palat iar progenitura sa mașini scumpe și noi plătim ? Și mai vrea și respect pentru "demnitatea" funcției sale ?
14.11.2017, 18:06 -arcadia :eu zic sa fie trasi pe roata
cei care nu vor sa dea inapoi banii furati de draknea. pardon, cei care nu vor sa dea lui Olaf banii furati de drakunea. si toti cei care nu vor sa dea bani ca sa acopere furtul mafiei sa fie trasi pe roata, dar nu prea tare, ca mai au de dat si alti bani, ca-nainte mult mai este si furtul e enorm.
14.11.2017, 18:15 -cuiulluipepelea :au furat
si roata:))
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor