Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
Razboiul de-abia incepe. Dragnea vs. Romania
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 06:46
Liviu Dragnea moare politic, dar in mod evident nu se preda si nu o va face chiar daca pretul va fi distrugerea PSD si scoaterea Romaniei din UE. Urmeaza, ma tem, un razboi pe viata si pe moarte,...
18.11.2017, 16:18 -mugurica :Analiza (cont)...
Daca un partid va avea curajul de a-si insusi clar si raspicat, si permanent, astfel de directii ca cele de mai sus, sint sigur ca acesta va avea cistig de cauza si longevitate in actiunile sale. Toate acestea insa ar trebui sustinute si prezentate si de un lider nou, credibiul, care sa inspire dorinta ca populatia sa il asculte si sa il urmeze in aceste demersuri. Pentru ca Romania nu va putea iesi din strea de prostratie si inapoiere in care se afla acum numai cu lupte de nimicire reciproca in structurile de putere (parlament, guvern, institutii, servicii), asa cum le descrieti mai sus. Deci numai in conditii clare, raspicate, cu un lider ferm, Romania va putea iesi - acum si pe viitor - din mlastina in care se afunda din ce in ce mai mult.
18.11.2017, 16:13 -mugurica :Analiza...
Faceti o analiza destul de profunda, dar cred ca in Romania inca trebuie ca aceste analize sa fie axate pe ceea ce lipseste, si trebuie facut, decit pe ceea ce exista, pentru ca ceea ce exista nu este suficient. Da, Orban nu prea are ce cauta la guvernare, si nici chiar PNL, atita timp cit nu are un program clar, prin care sa stie ce vrea. Nici macar usr nu stie ce vrea, si nici nu are lideri de anvergura. Evident, nici Orban nu este un lider de anvergura... Mai degraba cei citiva din PNL de la parlamentul european...
Si cred ca in continuare gresiti cind spuneti ca un guvern tehnocrat nu este nici viabil, nici bun. A fost foarte bun timp de un an de zile, mai ales in partea a doua (nu prea a creat contradictii), si, sa nu uitam, era un guvern tehnocrat mixt, cu ingerinte psd. Daca un astfel de guvern este sustinut de fortele opuse psd, atunci poate fi foarte functional. Guvernul tehnocrat nu a rezistat pentru ca populatia Romaniei nu a inteles ca trebuia sa voteze cu oricine opus psdalde, si, in plus, alegerile au fost fraudate prin eliminarea turului doi.
Problema este ca nici unul din aceste partide, chiar si fara lideri, nu stie ce vrea, si ce sa propuna societatii ca varianta la programul (dezastruos) al psd.
Un partid cu adevarat realist, ce se va vrea functional, trebuie sa isi prezinte raspicat programul, chiar de acum, cu mult inainte de alegeri, program bazat pe necesitatile stringente de acum ale Romaniei, din care unele sint:
1) Revenirea la alegeri in doua tururi.
2) Eliminarea pensiilor si a altor venituri speciale.
3) Desfiintarea Academiei sri si a altora similare (sau macar a programelor doctorale de la acestea).
4) Restabilirea unor programe doctorale credibile.
5) Aducerea pe sine a Justitiei si Politiei, care acum sint deraiate complet, si departe de calea de rulare.
6) Elaborarea unui sistem corect si functional de vot de la distanta (posibil cu semnatura electronica indirecta pentru participare), de care sa beneficieze mai ales diaspora (cea care sustine acum cresterea economica prin consum, acaparata de catre psd).
7) Guvern format din oameni credibili (mai credibili chiar decit guvernul Ciolos 2).
8) Stabilirea ca prioritate a programelor de investitii construirea si finalizarea de autostrazi de calitate.
9) Integrarea treptata si reala in principiile si structurile europene (mai ales in cele legislative, apoi si in cele economice, etc.).
14.11.2017, 11:29 -parerea :DOAMNEI MONICA MACOVEI,
FELICITARI, stimata Doamna! Romania va intra, gratie muncii unor oameni modesti, profesionisti si tenace, in slujba patriei lor, pe usa din fata a Europei, la 100 de ani de unitate nationala! Succes in continuare!
14.11.2017, 12:13 -ggPushy :@parerea
Salut!

Am discutat acum cateva luni cu oameni care au interactionat,colaborat si lucrat cu doamna Monica Macovei.E un monument de Profesionalism si Incoruptibilitate.Un fel de Robespierre al Romaniei Postcomuniste. De un Tepes am avea totusi nevoie ,sa grabeasca si mai efectiv lucrurile.
Da asa este:face enorm MM pentru Romania in Europa.Incalculabile efecte pozitive ce se rasfrang pana-n USA.In NY Times intr-un articol au pomenit-o alaturi de LCK (dar si de Valeriu Stoica.Cat de tare...,Valeriu Stoica,chiar sunt informati tipii).

Stima,
gg
14.11.2017, 14:35 -parerea :DRAGULUI GG,
Si eu as fi vrut ca, macar din 1996, Romania sa se aseze pe sine, cu viteza turbo dar, ce sa vezi?- ni s-a asezat in frunte, un impotent penibil, socialist, cu chip de telectual, nascut in Basarabia sub rusi! Tot de "prietenia absoluta" de rit slav! Regretul meu a fost ca a risipit o energie fulminanata, adunata, din nou, sa cladeasca, si sa aduca Romania pe locul meritat in Europa! Cine banuia in 1995 ca, milut, va sta in bancuta cu Ilici? Pacat ca de acest demers, responsabil, a fost Coposu!!! Rolul sau in binecuvantarea parteneriatului ruso-german, peste Romania, m-a intristat enorm! Dar nu m-a surprins! Era singurul om ce parea curat dar, a ales cel mai slabanog Presedinte al Romaniei, sub influente socialiste! Si noi, am fost inselati si, incalecati, definitiv, de "tagma jefuitorilor"! Pana cand, din multimea ajunsilor la butoane, o femeie, o mana de om, a pus in miscare un proces care, parea o excentricitate la acea ora si, caruia nu-i dadea multa lume, sanse! Nici chiar Presedintele Romaniei, cel care i-a propus ministeriatul de la Justitie, n-a crezut ca Monica Macovei va fi in stare sa inspire procurorii onesti si profesionisti ai Romaniei! Arestarea lui Nastase si circul din jurul sau, a spus totul despre SURPRIZA traita de Basescu!!! Atunci si-a camuflat surpriza, prin vorbe dar, FRUSTRAREA haitelor din spatele lui, n-a ascuns-o deloc in momentul in care, Monica Macovei a refuzat sa-l urmeze, pe post de imagine integra calitativ, in proiectul cladit de securisti, pentru el si coana Joitica, P.M.P! Intru continuitatea moravurilor haitelor din spate! Atunci, abia atunci, cine l-a urmarit in timp, a realizat cine este si ce vrea! Si, mai ales, cine-i stau in spate! De la sutul aplicat lui Daniel Morar, la jocul pestilential facut cu Ponta, pana la lovirea cu cizma cazona, timp de 2 ani de zile, constant, din studiourile unitatilor militare televizate, in magistratii Romaniei si in institutia D.N.A, via S.R.I, steaua lui a inceput sa se stinga! Si, pe buna dreptate! Si, uite, cum procesul inceput in 2004, a ajuns o REUSITA UNICA, inspirationala, in lumea civilizata, dupa 13 ani de munca cu picatura, zi dupa zi, an dupa an!!! Doamna Macovei, daca am fi un popor constient si responsabil, ar merita o statuie din timpul vietii! Nu stiu cati romani, realizeaza EFICIENTA acestui OM intru interesele Romaniei civilizate?!!!
14.11.2017, 12:41 - :@GigiPussy ...
... "sevrajul" s-a transformat in "ura proletara"!... Multumeste-i Partidului Unic Sekurist ! ... In sfarsit ai ajuns "om mare"... esti la apogeul facultatilor tale mintale! ... asta-i tot ce a ramas din confruntarea de idei: schizofrenie tipica "oamenilor puternici la trup si slabi la minte" ...
Oricum "mi-e tare frica" ... sa nu ma lovesti cu virgulele ... esti mai tare in virgule decat mine... La spitalul 9 cu tine ! ... cauta o camasa de forta portokalie... chiar daca esti "mare" o sa gasesti una potrivita si pentru tine...
14.11.2017, 12:10 - :@Paralelea...
...uau! ... urmeaza "mult iubita si stimata tovarasa conducator"... am o nedumerire: pentru astfel de linguseli primesti o "indemnizatie" mai mare sau mai lunga?
14.11.2017, 15:02 -parerea :DRAGEI SEKURICI,
Ma amuza sa aflu ca faci parte din ciclul "formarea unei comisii" de rit Arafat, in cautarea minutelor pierdute de ambulante inexistente la locul faptei! De unde deduc ca esti persoana "importanta, nu spui cine", pentru site-ul ziare.com! ca ei inca mai cerceteaza cum te adresezi colegilor forumisti! Macar sa ne anuntati si pe noi cum intrati fara a fi logati, in dialog cu forumistii?! Dar, stiu, e retoric! Asa e cu "alesii elitisti", cu sekurica langa perna si, fraierii ce stau la coada! P.S. Iti recomand un serial misto: "Babylon Berlin"! Pe HBO! E numai bun pentru perioada neo-marxista cu bata la purtator, in care v-a introdus, ieri, brazilianul porcar cocotier! Diferenta este doar de timp istoric. Acolo este Germania anului 1929 si dupa! Voi sunteti in 2017! O nimica toata! "Suflare de vant" printre corzile balalaicei! Mare grija la teasta, cand iesi in lume sa-l aperi pe NASUL famigliei de Sud! O zi placuta in continuare!
Comentariu inadecvat
14.11.2017, 10:51 -parerea :"TOT RAUL SPRE BINE!"
Romania si romanii vor scapa de gradina trandafirilor OTRAVITORI ai lui Ilici! Fir cu fir, ei vor fi extrasi din varful tarii! Institutia procurorului european incepe sa-si faca simtita prezenta in Romania! Cu primul DOSAR transfrontalier! Astfel, Dragnea, va ramane in istoria penala a Romaniei ca prim deschizator de drum pentru celelalte haite ce stau in asteptare!!!
14.11.2017, 11:39 -iancugheorghe :Și crezi că așa rușii vor găsi tezaurul și Germania ne va
plăti datoria, Roma ne va compensa aurul strămoșilor noștri daci, austro-ungarii ne vor da inapoi cei 1000 de ani de stapani pe meleagurile noastre, turcii tribbutul impus iar rușii tezaurul și zecile de mii de vagoane cu mușchi, miere și unt?
Sau, atunci cand vom vrea să avem "un trandafir in glastră", ne vor aduce "florarii romi" din Olanda, pană și aceștia vor pune mana pe portul Constanța?
14.11.2017, 15:26 -parerea :SEKURICA,
Ti-am transmis un mesaj dar vad ca nu poate fi citit! E la secret de seriviciu? Hai, pa, ca esti simpatic! Si tu si prietenii tai care cenzureaza textele!!!
14.11.2017, 10:47 -Gile :Foarte interesant
Sustinatorilor mafiei PSD+alde le umblă șobolanii cu lacrimi in ochi de foame prin casă si ei comentează pe siteuri luand apararea celor care toata viata au fost angajati in Romania ca bugetari si se lafaiesc in bogatii comparabile cu printii din tarile arabe !
E rezultatul spalarii zilnice pe creiere de peste 10 ani de catre haznale !
14.11.2017, 11:05 -parerea :DRAGULUI GILE,
Ti-am oferit, cu drag, maximum de puncte! Cu felicitari! P.S. Ei, in prostia lor, au muscat pana la fund, de FURIE si GROAZA de catuse, capcana intinsa de strategii D.N.A! Data aleasa pentru anunt este amuzanta! Cand a intrat P.S.D-ul la guvernare si ce-a facut de la acea data pana astazi? O zi placuta!
14.11.2017, 10:38 -parerea :O SA-L IMPAIEZE
prietenii consilieri de la "Black Cube", pana-si ating scopul suprem: preluarea Romaniei!!! Pentru inceput, Radu Ioanid s-a asigurat de semnatura lui Tudose, ieri! Cercurile concentrice il curteaza acum, la despartire, pentru a-si lua dobanda la banii bagati in campania "romanului patriot" si TRADATOR de tara si neam romanesc, Dragnea! Sper ca baietii nostri, cei noi si iubitori de tara si neam, sa fie foarte atenti pe ce se pune semnatura Prim-ministrului in perioada urmatoare!!! In rest, spor la lupta, dragilor! Cum spuneam, vom avea o iarna foarte activa!!! Dar, dupa mult timp, prea-mult pentru gustul meu activ, vom lupta pentru noi si Romania!!!
14.11.2017, 10:29 -parerea :SERVICIILE COBOARA
in ring pentru lupta corp la corp! Cel mai interesant meci din istoria post-decembrista a Romaniei!!! Eu pariez pe pilonii crestinatatii romanesti! Mai pe romaneste, pe ultimul cerc, pe cel mai fin si subtil in reglarea drumului Romaniei, in perioade de criza! Voi?
14.11.2017, 10:21 -parerea :FUDULU' FT. POPORUL ROMAN!
Baiatul asta chiar se crede Ceausescu!!!! Haideti, prostovanilor smecheri si HOTI, dati-va la Romania si la romani!!! "Pana la capat!" Iar noi, dragilor, hai sa-i asteptam in TOATE spatiile LIBERE ale Romaniei!!! Daca trebuie, zilnic, fie!!! Pana terminam circul asta BARBAR si pestilential in intreaga lume civilizata!
14.11.2017, 09:38 -Gurgui017 :Apreciez ca titlul articolului este total inexact !
Cred ca un titlu exact ar fi fost: clasa politica din RO versus RO, pt. ca personal apreciez ca nu exista politician cinstit. Nu exista politician corect. Nu exista politician necorupt. Nu exista politician care sa nu fi furat tarisoara asta. Nu poti intra in hora politichiei si sa nu joci... Napoleon avea o vorba despre politica si politicieni.. Daca singurul hot al RO ar fi dragnea, ro nu ar arata atat de rau. RO a fost adusa in sapta de lemn, an de an, de o clasa politica ca a fost din ce in ce mai hoata, mai corupta si mai mincinoasa. Suntem practic in situatia greciei de la inceputul crizei de la ei, in care cetatenii au realizat ca de zeci si zeci de ani, cateva partide, s-au perindat la putere, intretinand aceeasi politica de hotie, minciuna si corupatie. Ca acesta este adevarul, se poate demonstra usor, prin votul unanim dat de toate fortele politice din parlament legilor pensiilor speciale, a codului penal ce face ca penalul practic sa nu raspunda, caci nu exista recuperare de prejudiciu, iar parnaia se face mai nou la domiciliu in preajma nevestei/concubinei, a sistemului sanitar de stat muls la greu de sistemul privat, a reformelor invatamantului ce scot pe banda rulanta analfabeti, ca de aia are nevoie clasa politica la alegeri, ca ne trebuie cate o ora sa intram/iesim din oras., ca am privatizat apa de la robinet si acum curge mocirlos, de nu mai poti sa faci cu ea nici mancare., ca cumparam patrioate cand ne mor oamenii in spitale din cauza lipsei dezinfectie, medicamentelor si aparaturii, etc.., etc. PS Dragnea este unul dintre sutele de hoti aciuiti in parlament iar de maine va fi condamnat, va sta, cateva luni in sectia aia de vip-uri de la Portita Alba, nu i se va putea recupera in nici un caz prejudiciu, dupa care va tai o mie de ani din ceea ce a furat, fiind curat de greaua pedeapsa pe care a luat-o, și asta in care restul penalilor de toate culorile politice, isi vor continua nestingheriti hotia !
14.11.2017, 11:34 -Ambigua :N-ai dreptate!
"Toti sunt la fel" a fost si ramane strategia partidului-hot PSD, urmasul direct al comunistilor si securistilor, sa-i tina acasa pe cei cultivati sau ceva mai emancipati, inoculandu-le ideea ca n-au cu cine vota. Nu uita, am avut de ales intre un puscarias la domiciliu (Dragnea) si un om cinstit, Ciolos. Asta n-a fost prins cu niciun fuserai, ardelean muncitor, capabil si apreciat international, fara pretentii de lux personal, calator cu low-cost ca toata lumea. Oamenii au preferat hotul, ca i-a mintit frumos. Se stia ca la o prezenta scazuta la vot, PSD preia puterea, iar unul cu ceva minte stia ca odata preluata, astia nu se mai dau jos pasnic. La peste 60%, PSD era istorie!
Pun pariu cu oricine, ca asa patati cum ii stiti, PNL, USR, PMP nu faceau ce fac astia.
Si acum hai sa facem putina istorie, uite ce politicieni am avut (si i-am pierdut, ca am ales mereu hotia): Coposu-Ratiu vs. Iliescu, Voiculescu vs. Craciun, unul in scaun cu rotile. Ion Diaconescu, Gabriel Tepelea, au murit saraci, desi au fost politicieni. Boc e alt exemplu de politician cinstit. El a "taiat" pensii speciale si privilegii, nu a aprobat, cum fac astia. Basescu a luptat pentru 300 de "tarfe" politice si nu i-a iesit. Nu stiu ce a furat si daca a furat, unii de 10 ani incearca sa-i gaseasca ceva. Cat timp nu e invinuit de nimic, n-am de ce sa-l suspectez taman eu, cum incearca PSD-ul sa "dovedeasca", cum au "dovedit" cu Nana si cu fraudarea alegerilor 2009.
Ciolos n-a furat nimic si a incercat sa tina tara pe linia de plutire, pacat ca a ramas un romantic in politica. Mai avem si cateva femei capabile si cinstite, Macovei, Kovesi (pacat ca nu intra in politica), Andreea Vass s.a. apreciate international. Daca cautam exemple (Tomac, Muresan, Preda, Ghinea, Vlad Voiculescu, Nicusor Dan), mai putem gasi. Un parlament numai cu din astia, care n-au niciun interes sa apere vreun hot, ar lucra pentru popor. Insa stii care-i necazul: astia n-o sa-ti promita niciodata dublari de pensie, triplari de leafa la pachet cu scaderi de taxe si alte bazaconii. Iar majoritatea populatiei, inculta si saraca, asta vrea sa auda!
14.11.2017, 09:46 -Gile :Sa nu uiti, Darie !
Clasa politica este oglinda societatii !
Daca te uiti in jur o sa vezi indivizi stil Ciordache, Dragnea, Nipulicea, Serban Niciolae, Tradiceanu s.a.m.d. la tot pasul !
14.11.2017, 10:26 - :Sa văzut..😀
Da sa văzut duminica 500 de rătăciți,pripășiți prin București...
14.11.2017, 09:24 -Gile :Interesant
Majoritatea celor care au votat cu mafia PSD nu au facut-o din naivitate, ci pentru ca stiau ca ar fi in avantajul lor ca acest partid sa ajunga la putere: asistati social, slujbasi la stat nesiguri pe competenta lor, batrani nomenclaturisti comunisti nostalgici, hoti, rude ale hotilor, afaceristi abonati la contracte cu statul etc.

Indiferent cate probe vor aduce instantele impotriva favoritilor lor politici, acesti oameni vor continua sa voteze tot mafia PSD, pentru ca au un interes personal direct sa o faca. Cel mult, daca va incepe sa le fie rusine dimineata cand se uita in oglinda, vor coti catre ALDE (care e aceeasi Marie pesedista, dar cu alta palarie).

Eforturile si dezvaluirile DNA vor avea efecte, dar nu asupra electoratului pesedist inrait, spalat pe creiere seara de seara de haznale, ci asupra indecisilor, al celor care in decembrie trecut au stat acasa.
14.11.2017, 09:15 -Pacifistul :Romanii sunt un popor atipic, blocat intr-un trecut intunecat
De la inceputurile constituirii unor forme oarecum organizate , sa le zicem statale, romanii sau mai bine zis urmasii amestecului legiunilor romane cu traitorii acestor locuri numiti geto-daci din neamul tracilor,

timp de 1000 de ani nu au reusit sa coaguleze intr-un stat puternic desi conditiile naturale, geografice erau prielnice dar niciodata nu a fost promovata o solidaritate de neam, de sange, preferandu-se mici cnezate, voievodate care au fost usor exterminate de multimea invadatorilor salbatici . Am facut aceasta introducere sa ajung la contemporanitatea zilei unde vedem ca tara este impartita politic, economic intre ,,baronii" locali care au facut ceea ce acest neam stie mai bine, au furat, tradat, mintit, au facut exact ca asupritorii mai recenti, rusii (sovieticii), turci, unguri etc , au distrus educatia (vezi ce scoli avem in mileniul III, au distrus si o fac azi cu mai multa ardoare, economia, au limitat disciplina , factor fara de care o natiune nu se poate dezvolta, vezi legi in care se interpreteaza dupa cum vor magistratii ori cei care-i conduc, au fortat milioane de oameni apti si dornici de munca sa fuga in lumea larga (nici o alta tara fosta comunista nu a pierdut 60-70% din nr celor care puteau sa contribuie la PIB , fond pensii etc), au lasat tara in mare parte in rural ca acum 100 poate 200 de ani...nici o alta natie in afara romanilor nu a permis instrainarea bogatiilor seculare mostenite, zic , paduri (peste 1 milion de hectare au fost rase , alt milion este inca in proprietatea unor venetici, straini care vor defrisa tot), pamanturi africole (1200.000 ha cultivate si in posesia strainilor) si pot continua. In ceea ce priveste pe d-l Dragnea, un produs al epocii de aur slefuit in grupurile de crima organizata (partide) si folosit de fostii securisti, comunisti inca vii prin progeniturile lor , santajat si santajabil, fara limite ca orice salbaticiune , retrograd ca un antiroman, se zbate cu ultimele forte sa distruga tara , neamul, precum navalitorii in urma cu sute de ani...da, am convingerea ca Romania va iesi infranta din conflictul cu Dragnea si sugerez comentatorilor sa lase idealismul, romantismul si sa analizeze pragmatic, la rece. Ca romanii vor iesi la un moment dar in strada presupun ca da dar raul va fi fost facut...tu romane esti multumit ca ai adapost, ca inca mai poti procura hrana, ca faci cam ce vrei tu acolo unde esti (IN TARA), esti multumit ca primesti bani si pomeni fara sa arunci macar un scuipat in vant insa toata delasarea ta se va intoarce impotriva ta ...securistii si fostii comunisti au stat in asteptare si azi vedem partide penetrate de urmasii lor care au mentalitatea genei si nu avem opozitie politica, nu avem specialisti in multe domenii(vezi lipsa meseriasilor), improvizam si promovam pe cei care se supun total . Draga Romanie..Ce-ti doresc eu tie...continuati voi..
14.11.2017, 09:22 -ggPushy :@Pacifistul
Foarte Corect!O vedere dintr-alta perspectiva,cea economica.
Felicitari!Sunteti foarte la Obiect!

Stima,
gg
14.11.2017, 12:00 - :tovarasilor @GigiPussy & @Gile ... si alti postaci
- pentru @GigiPussy: Oau! ce muschi ai ! M-am speriat! Numai un ipochimen poate sa debiteze 3 prostii in 2 cuvinte ! ...
Daca ai opinii politice le poti debita pe aceasta "platforma media libera si democrata" (plutonul tau de postaci te va aprecia pentru a incasa simbria zilnica - vorba aia: "indemnizatia starneste admiratia!), dar lasa copiii la locul lor, sa se bucure de viata si de copilarie...
@GigiPussy este un nickname mult mai potrivit pentru tine care esti sluga la multinationale si crezi ca daca ai dat "buna ziua" unor oameni mari, ai devenit si tu "mare"... sa nu te mai speli la gura, pentru ca ti s-a adresat candva un mare mahar corporatist...
- pentru @Gile-postacul de serviciu al plutonului de sekuristi "democrati": ai reusit performanta de a-ti da singur "...ue", dar iti place sa fii si comuist si "copulatism" in acelasi timp... traiesti drama "cainelui" care inca nu s-a lamurit inca daca "da sau ia ...ue"...
Nu sunt pesedist si nici Dragnea nu e idolul meu, asa cum nici Krudutza nu e "muma'justitiei", dar nu pot accepta spalatura asta pe kreierase cu "ciuma rosie" cand Romania e plina de "ciume"... Din pacate tu si alti postaci portokalii au ordin sa "huo numai ciuma rosie" si sa demonstreze ca celelalte ciume sunt sanatoase... Nu uitati de "Voiculescu si a3" - e parola voastra pentru "indemnizatia care starneste admiratia"...
"Tot inainte tovarasi !"
Comentariu inadecvat
14.11.2017, 09:18 -Gile :Continuare
Cat mai multa UE !
14.11.2017, 10:44 - :@Gile & @gigiPussy & @Pacifistul & ... postacii
... esalonului superior de partid unic...
... mai rasfirati, baieti, mai rasfirati... Slugarindu-va intre voi, riscati sa va "acoperiti/ descoperiti" in mod "democratic"... Narcisismul e in floare in randul plutoanelor de postaci cu simbrie...
... si eu va doresc muulta "...ue" ... e continuarea unui postac trist care nu intelege cuvintele pe care le foloseste... actioneaza numai la ordin, sperand intr-o simbrie cat mai mare (sau mai lunga) la sfarsitul zilei...
14.11.2017, 09:10 -Gile :Interesant
Niste indivizi fericiti !

https://i.redd.it/5jrq5gb4wsxz.png
1 / 3 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor