Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
De ce a fugit Dragnea? Conditia infractorului si a sosetei flausate
Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 07:19
Toata floarea UE este la Bucuresti pentru un motiv foarte important, de autentic interes national: preluarea oficiala a presedintiei UE. Toti inaltii oficiali romani au fost prezenti
12.01.2019, 03:17 -Portocale Strivite :Iar..v-ați luat-o..!
Din lupta cu PSD...ați alunecat..fără să vă dați seama, in lupta cu Dragnea..!
Dacă PSD se descotorosește de Dragnea.. voi ați rămas complet debusolați..! Veți fi complet lipsiți de motivație..și elan..și vă veți comporta ca și copiii cărora li s-au aruncat in foc(din greșeală)..Jucăria lor preferată..!
Mă bufnește rasul,la gandul că PSD & Dragnea se joacă cu mintea voastră..!
Așa, cum.. acum, prin absență..Dragnea v-a dat ..toate presupunerile peste cap și v-a lăsat cu ochii in soare..!
Imi imaginez..O ieșire totală a lui Dragnea.. din scena politică la momentul oportun și total surpriză..pentru voi in ce stare de Năucire o să vă lase..!Toate replicile invățate..sunt anti Dragnea..! Toată energia consumată este anti Dragnea..! Dar subiectul dispare.. !
11.01.2019, 22:10 -mike06 :Dragnea a simtit ca "mediul nu e de el"....
S-ar fi simtit stingher...Ce sa caute un interlop intr-o companie atat de selecta si civilizata?? E ca si cum ai lua un tzoparlan de la "coada vacii", il imbraci la repezeala intr-un costum, si vrei sa-l pui sa prezinte nu stiu ce "alocutiune" in fata unui public select format din intelectuali impecabili...Asta demonstreaza cel mai bine ce gunoi conduce Romania la ora actuala.
11.01.2019, 11:52 -scostel17 :A fugit
Nu ma darim dupa Dragnea dar plecind in concediu acum el a dat dovada de individ intelept si a evitat discutii inutile cu ocazia preluarii presedentiei rotative a UE.
11.01.2019, 11:25 -decebal2706 :"Spuma" politicienilor romani reflectata in oglinda elitei europene
Prestatia politicienilor romania la intlanirea de la Ateneul Roman a fost mediocra! Acesti indivizi au aratat acelasi reflex comunist, de a se plange la tatuci. Daca discursul lui Tusk a fost genial si in context, cel al politicienilor romani a fost dezastruos. Nu au fost in stare sa schiteze nici un scenariu pentru ceea ce vor face in urmatoarele luni, Acesti oameni au un nivel politic si diplomatic care nu-i situeaza la acelasi nivel cu politicienii europeni. Ce trebuie sa se mai intample in Romania pentru a realiza ca aceasta gasca de penali nu astiu decat sa fenteze poporul roman adormit intre promisiuni si ademeneli electorale. Cine se mai intreaba de ce Dragnea nu afost prezent la intalnire are mare probleme cu logica si bunul simt. Cand esti a treia persoana in stat si-ti vin musafiri de rang inalt in vizita iar tu nu esti acasa nu cred ca mai este loc de interpretare! Cine vrea sa stea langa un condmnat penal care te critica 24 din 24 iar acum trebuie sa stea la masa cu tine? Cum este posibil ca niste condamnati penal ca Nastase si Severin sa aiba tupel sa vina la intlanire? Din pacate aceasta este situatia acum si sper ca europenii vor fi ca o oglinda in care mediocritatea si incopetenta actualei clase politice din Romania se va reflecta si toata lumea va putea avea termeni de comparatie incat sa realizeze, intr-un final, cine in conduce.
11.01.2019, 11:00 -oranghutan :Ba nu-i deloc adivarat!
Duomnu' dracnea n-a fugit, a mers normal. Si nu se grăbea neam.
L-am văzut io cu ochii mei
11.01.2019, 10:41 -teom24 :Destituire
Consider ca trebuie intensificat efortul pentru indepartarea de la conducerea Camerei. Nu inteleg, daca nu-si indeplineste atributiile pentru ce il platim? In ce domeniu poti oare activa facand figuratie, fara sa respecti fisa postului si fara sa te implici. Sa pleci si sa vii cand ai chef, sa nu faci nimic si sa iei o groaza de bani...Ultima solutie, afara cu el!
11.01.2019, 09:02 -Gile :Interesant
De ce a plecat dublul condamnat penal Dragnea in concediu cu un avion privat platind 3000 de euro pe ora ?
E simplu : dacă lua o cursă de linie, il scoteau pasagerii pe geam in suturi ! Din dragoste fata de marele conducator !
11.01.2019, 09:00 -Gile :Ghinion curat
Ce ghinion: să vii in Romania la băut exact cand e chelnerul in concediu!
Juncker a fost scandalizat că nu are cine să ii ia comanda: chelnerul se insoară și e plecat!
11.01.2019, 08:51 -Gile :Foarte interesant
Al doilea om in stat molfăie gumă ca sa nu-i miroase gura a "program de guvernare" !

https://external-preview.redd.it/mp4/k9kdbNF7z_QTvDPUzVewvSh1bAYOz6d-YfUykVrIeBY-source.mp4?s=07827c63ff869391d5ccbd9a1ee50e8f16debcb8
11.01.2019, 07:11 -padrone :A venit Europa civilizata la noi, iar noi tot cu ai nostri ca brazii
Sau ce-l mai anima pe romanasu de la varfuri dand piept cu democratia reala, cu civilizatia si frumosul.. mai trist ca niciodata.
Sunt strainii mai romani decat romanii, dar nu ne lasam deloc, le aratam noi lor ce inseamna democratie si civilizatie in tara mioritica unde toti stiu, cunosc si se descurca dar nimeni nu mai cracneste, se descurca.. pacat.
Am trecut de simbolul centenarului si am intrat in cele 6 luni in care le aratam noi lor: pfuii, mama ei de natura lasciva, toleranta si obedienta la maxim.. Dragnea, halatu, unde-s ?
Mandri ca suntem romani! n-asha ??? halatu-halatu, flausatii..
11.01.2019, 05:55 - :e la Pompei
http://www.ziare.com/klaus-johannis/carmen-iohannis/in-ziua-cand-la-bruxelles-se-discuta-soarta-brexit-iohannis-si-sotia-se-plimbau-prin-pompei-galerie-foto-1534386
mai we unul care face turism dar dragne e in concediu pe banii lui nu pe kerosenul romanilor
11.01.2019, 09:09 -Hastalavista :Aici trebuia sa apari Porgico de Ferrentary :)Ma scuzati Romi
Porgico@ ha ha ha..mai apari si sub forma asta ??
Ieri injurai pe toți cu alt avatar :)))) faci ce ai invatat la voi inferrentari:)))
Cum zici ca DPPD ( Dublu Penal Porkar Draknea) e plecat pe bani lui?? pe salarul lui nu putea nici sa se ușureze pe unde calca:))))
DPPD ( Dublu Penal Porkar Draknea) sau RRomul nostru
perfect :)))))))))
11.01.2019, 04:24 -oetzi :Mai e un pic si scapam si de dragnea si de pleonasmele psdiste
de pantomina..si de cucu..care e saracul de el, parlit rau dar vrea sa ne faca o demonstratie de forta a latrina a III !!!!ca si el e paranoic sau orb...noa alles gute
s-au facut pitecantropii de 3 lulele..mai aveau un pic si-o dadeau cu lacrimi de crocodil !!!
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor