Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > PSD
A   A   A

Aflat in turneu prin tara, Dragnea e intampinat peste tot cu huiduieli: "Codruta, nu te lasa!"

Aflat in turneu prin tara, Dragnea e intampinat peste tot cu huiduieli: "Codruta, nu te lasa!"
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Arhiva Hepta.ro
Aflat intr-un soi de turneu prin tara, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intampinat, duminica, la Calarasi, de un grup de protestatari care scandau pentru o Justitie independenta.

Protestatarii purtau pancarte pe care scria: "Justitia independenta", "Codruta, nu te lasa", "Luati labele de pe justitie" si strigau: "Este inca tara mea, nu e tara lui Dragnea", relateaza Agerpres.

Au vrut sa se apropie de Dragnea si sa vorbeasca cu liderul PSD, dar jandarmii i-au impiedicat.

Dragnea nu a interactionat deloc cu cei care ii cereau sa "ia labele de pe Justitiei". A intrat neabatut in sala unde are loc Conferinta judeteana a PSD Calarasi pentru alegerea conducerii organizatiei.

Si sambata, un episod similar s-a petrecut la Slobozia. Si acolo Dragnea a fost intampinat de protestatari care l-au huiduit, intrebandu-l: "Cat de sadic poti sa fii, ca sa furi de la copii?".
In discursul tinul la Slobozia, Dragnea s-a referit si la protestatari:

"Da, i-am remarcat si eu pe cei care erau peste drum (protestatari - n.red.) . Am vazut pe un panou sau ce era Vrem Justitie, nu coruptie. Da, si eu vreau. Si noi vrem. Nu mai vrem sa functioneze in continuare acest sistem care a corupt justitia si care incearca sa o corupa in continuare", a precizat Dragnea, citat de Epoch Times.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 10 Martie 2019, ora 13:24

 Articol citit de 11641 ori

Citeste si: