Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Aberatia zilei: In Camera Deputatilor condusa de un condamnat, se angajeaza doar "agenti de curatenie" fara antecedente penale

Aberatia zilei: In Camera Deputatilor condusa de un condamnat, se angajeaza doar "agenti de curatenie" fara antecedente penale
Foto: Arhiva Hepta.ro
Camera Deputatilor a scos la concurs cinci posturi de "agenti de curatenie". Printre cerintele postului se afla si cazierul judiciar fara antecedente penale.

Informatia a fost adusa la cunostinta publicului de deputatul USR Claudiu Nasui.

"E bine ca Parlamentul Romaniei are grija de cine face curat in cladire. Sa nu cumva sa aiba dosar penal. Va dati seama ce rusine ar fi sa avem pe cineva care face curat cu dosar penal in Parlamentul Romaniei? #InTaraLuiDragnea", scrie pe Facebook Claudiu Nasui.

Ironic e ca tocmai presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este condamnat penal la 2 ani de inchisoare cu suspendare. El a fost condamnat definitiv in aprilie 2016, de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul "Referendumul".
Revenind la cele cinci posturi despre care vorbeste deputatul USR, acestea sunt pe durata nedeterminata, iar concursul va avea loc pe 24 august (proba scrisa!?) si 6 septembrie (proba orala si practica).

Iata si ce conditii trebuie sa indeplineasca doritorii:

- Cetatenie romana;
- Cunoasterea limbii romane;
- 18 ani impliniti;
- Apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea functiei;
- Studii absolvite: minim studii generale;
- Certificat de calificare pentru agent curatenie;
- Cazier judiciar fara antecedente penale.

In ceea ce priveste cazierul judiciar, acesta este necesar la angajare, insa nu peste tot el trebuie sa fie "curat".

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.
A.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 09 August 2017, ora 17:29

 Articol citit de 3226 ori

Citeste si: