Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Aberatia zilei: Dragnea nu e in concediu. Are o sabie de laser si o sa vedeti luna asta ce se va intampla!

Aberatia zilei: Dragnea nu e in concediu. Are o sabie de laser si o sa vedeti luna asta ce se va intampla!
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)
Daca n-ar fi de plans, poate ar fi de ras declaratia lui Codrin Stefanescu, facuta joi seara, la Antena3 (Unde altundeva?).

De la inaltimea functiei de secretar general adjunct al PSD, partidul de guvernamant, acesta a sustinut ca seful sau, Liviu Dragnea, nu este in concediu, asa cum crede toata lumea, si ca luna august va fi o luna plina, pentru ca ministrul Tudorel Toader pregateste pachetul de legi pe Justitie, care va fi ceva senzational, nemaivazut.

"Sabia lui Dragnea e sabie de laser! (???) O sa vedeti luna asta ce se va intampla si la inceputul lui septembrie.

Pentru toata lumea, Dragnea e in concediu. Dar nu e in concediu. Nu pot sa va spun unde e.

In mod oficial, are dreptul sa isi ia cateva zile de concediu ca orice roman. Toata lumea e la mare, la munte, la ora asta si asa mai departe. Nu pregateste nimic. (...) Daca ar fi in concediu, este dreptul lui sa plece o saptamana in concediu. Se intoarce. Fix peste o saptamana va fi prezent. Va fi o luna plina. Stiu ca nu credeti sau nu va convine, dar asta este", a declarat Codrin Stefanescu, voit criptic si misterios, spre surprinderea Danei Grecu.
Presat de moderatoarea Antena3, secretarul general adjunct al PSD a dat de inteles ca marea lovitura pregatita in august ar fi legata de pachetul de legi pe Justitie, la care lucreaza de luni intregi ministrul Tudorel Toader, care s-a sfatuit cu toata lumea si a cercetat legislatia din toata Europa, pentru a veni cu acte normative beton, pe care le va trimite in Parlament pe 23 august. Scopul ar fi sa impiedice abuzurile procurorilor.

Aceasta data limita era insa deja cunoscuta, fiind anuntata de premierul Mihai Tudose, si oricum nu are nicio legatura cu concediul lui Liviu Dragnea sau "sabia de laser" a sefului PSD.

Dar, daca asta am votat, asta ne conduce.

Citeste si Florin Iordache isi scuza seful ca n-a venit la sedinta extraordinara: Dragnea avea bilete de odihna si trebuia sa plece in concediu
ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

B.B.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 11 August 2017, ora 08:04

 Articol citit de 12966 ori

Citeste si: