Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Lionel Messi > FC Barcelona
A   A   A

Messi si-a prelungit contractul cu Barcelona: Salariu urias pentru starul argentinian

Messi si-a prelungit contractul cu Barcelona: Salariu urias pentru starul argentinian
Foto: Facebook/Lionel Messi
Atacantul argentinian Lionel Messi si-a prelungit deja pana in 2021 contractul cu FC Barcelona, a asigurat marti presedintele La Liga, Javier Tebas, in timp ce comunicatul estival ezitant al Barcei a creat pana acum o indoiala.

Conform presei din Spania, Messi va avea un salariu anual de aproape 40 de milioane de euro.

"Messi are un contract, iar el l-a prelungit, este ce spune Barcelona", a declarat presedintele organizatorului campionatului la o intalnire cu presa. "Contractele sunt oficiale cand ele sunt semnate si nu cand se spune ca au fost semnate. Eu cred ca el a semnat. Daca nu m-au inselat, este semnat".

In iulie, Barcelona a indicat ca a ajuns la un acord cu argentinianul in varsta de 30 de ani, de patru ori castigator al Balonului de Aur, in vederea prelungirii contractului sau pana in 2021.
Messi, al carui contract actual expira in iunie 2018, inca nu a parafat acest nou contract, ceea a alimentat ingrijorarile suporterilor barcelonezi, traumatizati de plecarea inopinata a lui Neymar la Paris Saint-Germain la inceputul lunii august.

"Totul este decis si semnat", a spus totusi pe 5 septembrie presedintele Barcei, Josep Bartomeu, intr-un interviu acordat cotidianului Sport. "Exista trei contracte. Unul cu Fundatia Messi, care este semnat cu presedintele Fundatiei si cu fratele jucatorului. Exista un contract de imagine a lui Messi, semnat de tatal sau in calitate de administrator al societatii sale, si exista contractul de munca semnat de tatal lui Leo, care are puterea sa o faca".
"Contractul este semnat, este valabil la data de 30 iunie", a adaugat Bartomeu, increzator asupra unei oficializari intr-o luna. "El este auditat deoarece intra in conturile din sezonul trecut (inchise la sfarsitul lunii iunie - n.r.). Nu exista nicio problema. Nu mai ramane decat semnatura protocolara. Noi suntem linistiti".
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 18:12

 Articol citit de 4636 ori

Citeste si: