Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 21:58
6640 citiri
Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica
Foto: lpf.ro

Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea partidelor de duminica din Liga 1, in ultima etapa a anului 2019, cea cu numarul 22 din sezonul competitional 2019/2020.

Au fost duminica ultimele doua meciuri ale acestui an 2019, cu Sepsi la inceput care a trecut clar de Chindia, scor 3-1, chiar daca a fost condusa pe tabela, iar epilogul anului a fost reprezentat de FCSB si Craiova, meci castigat de stelistii lui Vintila, cu 2-0, o noua victorie a ros-albastrilor in fata oltenilor lui Piturca.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Sepsi OSK - Chindia Targoviste 3-1 (Vasvari 27'-penalti, Florin Stefan 77', Flores 86' / Ivancic 22')

Min.22: Ivancic a deschis scorul pentru oaspeti, un gol marcat dintr-o pozitie suspecta de offside, dupa ce in prealabil mingea lovise transversala la reluarea unui alt coechipier.

Min.27: Vasvari executa cum trebuie o lovitura de la punctul cu var. Un penalti care a fost dictat dupa ce Novac l-a faultat in careu pe Carnat.

Min.77: Florin Stefan o duce pe Sepsi in avantaj pe tabela, dupa o pasa superba a autorului primului gol, Gabriel Vasvari. Jucatorul nationalei de tineret Under 21 a preluat pe piept si a reluat peste Aioani, fara sperante pentru acesta.

Min.80: Yameogo vede doua cartonase galbene in doua minute si fiind foarte nervos este eliminat de pe teren. Gazdele au 10 minute de superioritate numerica.

Min.86: Flores majoreaza scorul cu o executie frumoasa, lob peste portarul advers, dupa o faza care a pornit de la un corner al gazdelor, antrenate de Leo Grozavu.

Liga 1: Sepsi termina anul 2019 cu o victorie frumoasa in fata Chindiei

FCSB - Universitatea Craiova 2-0 (Man 40', Coman 45')

Min.40: Man a facut o incursiune fabuloasa pe flancul drept, a trecut in viteza de Acka, l-a pacalit in careu pe Popescu, pe care l-a lobat si a facut superb 1-0.

Min.45: Continua spectacolul pe Arena Nationala. Coman face 2-0, sut din plin careu, dupa o gafa mare a lui Balasa, care pierde mingea in fata careului de 16 metri. Balonul s-a dus peste Popescu, fiind usor deviat de acelasi Man.

Min.46: Putea fi 3-0, cu trei goluri in doar 6 minute, dar Florin Tanase a reluat mult peste poarta din lovitura de la 11 metri. Un penalti dictat de Birsan dupa un contact in careu intre Coman si Popescu.

Liga 1: FCSB incheie anul cu o victorie spectaculoasa in fata Craiovei lui Piturca

Acestea doua sunt ultimele partide pe anul in curs in Liga 1. In aceasta runda au mai avut loc urmatoarele rezultate:

FC Botosani - Dinamo 1-0

Astra Giurgiu - Academica Clinceni 3-1

Gaz Metan Medias - Viitorul 1-0

Hermannstadt - Poli Iasi 1-0

FC Voluntari - CFR Cluj 0-4

Partidele sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Liga 1 meciurile de duminica LIVE, #cronici rezultate Liga 1 meciuri duminica, #Liga 1 ultima etapa meciuri LIVE , #stiri Liga I