Gest superb facut de Craiova pentru suporteri

Sambata, 16 Februarie 2019, ora 10:38
5396 citiri
Gest superb facut de Craiova pentru suporteri
Foto: Facebook/ Universitatea Craiova

CSU Craiova a decis sa faca un gest superb pentru suporterii care vor sa asiste la meciul cu Hermannstadt.

Pentru ca gruparea sibiana a stabilit un pret foarte mare pentru bilete, 50 de lei, oltenii au anuntat ca vor subventiona costul tichetelor.

Astfel, pentru fiecare bilet cumparat, clubul din Banie va cumpara un altul pe care il va oferi gratuit fanilor.

"Fotbalul traieste prin suporteri nu trebuie sa fie doar un slogan. Dar adversara noastra, FC Hermannstadt, nu a inteles acest lucru. Punand preturi prohibitive pentru meciul de sambata, formatia din Sibiu a sfidat ideea de suporteri.

Formatia din Sibiu a demonstrat ca nu-i pasa de frumusetea fotbalului. Am fi inteles totusi acest lucru daca partenera noastra de intrecere ar fi avut finantari exclusiv private, dar atata timp cat din bugetul autoritatilor locale tu primesti aproape 600.000 de euro pe an, este inadmisibil din punctul nostru de vedere sa golesti stadionul de suporteri. Si nu conteaza daca acestia sunt din Pitesti, Craiova sau Sibiu.

Cu toate diligentele Universitatii Craiova, oficialii Hermannstadt au refuzat sa alinieze preturile biletelor la un nivel rezonabil. Din acest motiv, clubul Universitatea Craiova a hotarat sa subventioneze practic pretul biletelor si acest lucru nu-l va face doar pentru suporterii Stiintei, ci si pentru cei din Pitesti, Sibiu, Valcea sau Bucuresti.

La fiecare bilet achizitionat in Peluza Stiintei cu suma de 50 de lei se primeste un bilet cadou", se arata in comunicatul oltenilor.

Duelul dintre Hermannstadt si Craiova, din etapa cu numarul 24 a Ligii 1, se va juca incepand cu ora 14:00 in direct pe Ziare.com.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Craiova bilete meci, #Craiova Hermannstadt bilete, #Craiova Hermannstadt Liga 1 , #stiri Liga I