Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liga 1 > stiri Liga I
A   A   A

Astra Giurgiu, datoare la Becali inaintea meciului cu FCSB din play-off-ul Ligii 1

Astra Giurgiu, datoare la Becali inaintea meciului cu FCSB din play-off-ul Ligii 1
Foto: Hepta.ro
A doua etapa a play-off-ului Ligii 1 ne va aduce intr-o situatie mai putin obisnuita, doua dintre formatiile care se vor infrunta in meci direct avand relatii mult mai stranse.

Concret, Astra Giurgiu are o datorie catre patronul FCSB, Gigi Becali, pe care nu o poate stinge pana la ora meciului direct.

Cei de la gsp.ro scriu ca patronul FCSB-ului a imprumutat clubul de la malul Dunarii cu 400 de mii de euro in toamna anului trecut pentru ca Astra sa nu fie sanctionata de UEFA.

Banii urmeaza sa fie recuperati din drepturile TV, numai ca televiziunile care transmit meciurile din Liga 1 au intarziat ultima plata, asa ca Astra nu isi poate achita datoria pana la fluierul de start.

Gigi Becali incearca sa dea asigurari sustinand ca a imprumutat rivala din Liga 1 in nume personal si ca FCSB nu are nicio implicare.
"Eu am imprumutat in nume personal, deci nu e FCSB implicata. Si nici n-am bani de luat de la Astra, eu trebuie sa-mi recuperez banii de la Liga!", a spus Becali.

Si asa este, latifundiarul va incasa banii direct de la LPF, care va "rupe" din transa ce trebuie primita Astra suma de bani datorata lui Becali si o va vira in conturile acestuia.

Totusi, se pune intrebarea corectitudinii partidei, vorbind totusi de o echipa ce infrunta formatia la al carei patron are o datorie.

Astra si FCSB se intalnesc in etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 duminica seara, de la ora 20:30, partida fiind transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 15 Martie 2019, ora 16:07

 Articol citit de 4609 ori

Citeste si: