Wedding Mastery lanseaza prima platforma de wedding coaching online din Romania destinata viitorilor miri si mirese

Advertorial
Joi, 12 Octombrie 2017, ora 17:33
8896 citiri
Wedding Mastery lanseaza prima platforma de wedding coaching online din Romania destinata viitorilor miri si mirese

Marius-Adi Florea, primul wedding coach din Romania, deschide larg portile unei scoli virtuale unice din toate punctele de vedere.

Wedding Mastery este prima platforma de wedding coaching online destinata mirilor dornici sa-si dezvolte capacitatile de planificare si organizare a unui eveniment important asa cum este nunta. Un loc unde poti invata sa fii gazda gratioasa si negociator de succes in acelasi timp.

Programul de coaching online Wedding Mastery, s-a lansat in weekend-ul 6-8 Octombrie la Targul Ghidul Miresei 2017 de la Romexpo.

Wedding coaching-ul este cea mai moderna si mai eficienta metoda de dezvoltare a abilitatilor de planificare si organizare a unei nunti la ora actuala.

Aparent e foarte simplu sa faci o nunta, insa principiile din spatele organizarii sunt cele care fac diferenta intre un eveniment cu adevarat reusit si o nunta de duzina. Noutatea adusa de Wedding Mastery este ca preia principii simple de business si dezvoltare personala, pe care le aplica domeniului nuntilor.

Produsele create raspund nevoii acute, pe care o au viitorii miri, de informatie clara, bine structurata si detaliata, nevoie pe care fondatorul a identificat-o de-a lungul a 10 ani de experienta in domeniul organizarii evenimentelor.

"Planificarea si organizarea nu sunt neaparat calitati innascute, dar, pentru ca avem nevoie de ele zi de zi, ar fi bine sa le dobandim cat mai repede. De aceea motto-ul nostru este "fii intelept inainte de nunta, nu dupa", afirma Marius-Adi Florea, fondatorul Wedding Mastery.

Informatia oferita pe site-ul www.weddingmastery.ro acopera tot ce inseamna o nunta moderna si eleganta, printr-o varietate de materiale: cursuri detaliate, cursuri rapide, carti, articole informative si o serie de video ghiduri gratuite.

Mirii pot invata incepand de astazi cum sa aleaga rational si informat data nuntii, locatia nuntii, serviciile muzicale, serviciile foto-video si alte servicii necesare unei nunti bine planificate si bine executate.

Pentru ca toti ne dorim sa avem nuntasi multumiti, care s-au distrat bine la nunta si care daruiesc pe masura (de ce sa nu recunoastem si acest aspect?), e bine sa retinem cat mai multe informatii utile, atent selectate si livrate de specialisti in domeniu. Putem face asta intr-un mod simplu, comod, direct din fata calculatorului, accesand video ghidurile oferite pe http://weddingmastery.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#wedding coaching online, #organizare nunta online , #nunta