Vrei halate medicale elegante si personalizate? Iata ce trebuie sa stii!

Advertorial
Joi, 11 Aprilie 2019, ora 11:11
12726 citiri
Vrei halate medicale elegante si personalizate? Iata ce trebuie sa stii!

In prezent, lumea medicinei este caracterizata de profesionalismul angajatilor, alaturi de felul in care acestia se prezinta. Cu toate ca poate parea greu sa asociem eleganta si distinctia cu uniforme sau halate medicale, aceste articole vestimentare nu au doar un rol functional, ci reprezinta o reflexie a eficientei si a lucrului bine facut.

Asadar, cu toate ca in trecut, cele mai multe articole vestimentare pentru doctori erau reprezentate de costume si halate medicale albe, astazi, aceasta "industrie" se bucura de o anume libertate in alegerea uniformelor. Cu toate acestea, trebuie totusi obtinut acel aspect impecabil, care sa reflecte profesionalismul doctorilor. Iata cateva sfaturi pentru a obtine o infatisare ireprosabila:

1. Pune pe primul loc calitatea

Acest aspect primeaza, cand vorbim de uniforme si halate medicale. Astfel, oricat de bine ar veni acestea pe corp, daca materialul este de proasta calitate, acest lucru se va observa cu usurinta. Prin urmare, asigura-te ca ai parte de halate medicale de cea mai buna calitate, care sa fie potrivite cu functia pe care o detii in repsectivul domeniu de activitate. Pentru a face usor diferenta dintre halate medicale de calitate sau nu, verifica materialul. Acesta trebuie sa fie durabil si rezistent, dar flexibil in acelasi timp, pentru a-ti urmari cu usurinta miscarile corpului.

2. Alege masura corecta

Desigur, oricat de bun ar fi materialul, daca nu gasesti si masura potrivita, uniformele medicale nu vor cadea bine pe corp. Cel mai usor este sa alegi o firma care produce halate medicale in marimi standard, cu toate ca exista si producatori care pot confectiona pe comanda sau care au si produse intre marimi.

3. Achizitioneaza halate medicale in culorile dorite

In termeni de estetica, unele persoane sunt avantajate de anumite culori sau nuante. Din acest motiv, este indicat sa iti alegi halate medicale in culorile care te avantajeaza cu adevarat. Unele clinici sau spitale au propriul cod de culori, insa, daca acesta nu este impus angajatilor, poti alege culoarea ideala, tinand cont de culoarea tenului tau. De exemplu, unui ten cu nuante calde i se potrivesc halate medicale in culori portocalii, galbene, visinii, oliv sau chiar turcoaz. In schimb, tenurile cu nuante reci se potrivesc cu halate medicale in culori albastre, verzi sau chiar nuante reci de roz. Alaturi de acestea, poti intalni si halate medicale in culori neutre, cum ar fi crem, gri, brun sau chiar negre.

4. Ai libertatea de a mixa diverse culori sau printuri

Desigur, nu toate domeniile ce tin de medicina sunt atat de riguroase. Astfel, putem intalni diverse combinatii jucause in clinice pediatrice, dar si in cabinete stomatologice sau veterinare. Prin urmare, poti varia intre diversele piese vestimentare, alegand sa formezi halate medicale din mai multe culori. De exemplu, poti combina o pereche de pantaloni albastri cu o bluza de culoare roz pal sau pantaloni visinii cu o bluza violet. De asemenea, si print-urile sunt foarte folosite in prezent, iar cei mici se vor atasa mult mai repede de o persoana cu un costum amuzant si colorat, decat de uniforma alba clasica.

5. Poti sa iti personalizezi uniforma

Un ultim pas ar fi adaugarea unei note personale. Astfel, poti alege sa brodezi pe halat numele, specializarea si denumirea clinicii. Poti, de asemenea, atasa si diverse embleme. Cu toate acestea, daca procesul ti se pare prea complicat, poti face apel la o firma cu experienta in domeniu, care iti poate livra halate medicale, precum si alte articole vestimentare, urmand specificatiile date de tine. Obtii astfel un aspect profesionist curat si elegant, care sa iti reprezinte functia cu demnitate!

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#halate medicale, #halate medicale personalizate , #haine