Valentine's Day de Romania: Vezi ce oferte sunt la munte si ... la mare

Luni, 11 Februarie 2013, ora 17:56
9212 citiri
Valentine's Day de Romania: Vezi ce oferte sunt la munte si ... la mare

Hotelurile din Brasov au pregatit de Valentine's Day oferte pentru indragostiti, cu cine romantice, mic dejun la pat, trandafiri in camera sau "masaj in cuplu", iar tarifele variaza intre 400 si 900 de lei pentru un sejur de doua-trei nopti. Pe Valea Prahovei si pe litoral ofertele sunt mai sarace.

In Brasov si Valea Prahovei, hotelierii au oferte pentru indragostiti atat de Valentine's Day, cat si de Dragobete

In judetul Brasov, hotelierii au pregatit pachete turistice speciale pentru indragostiti, astfel ca in perioada 12-17 februarie, de Valentine's Day, dar si intre 20 si 25 februarie, de Dragobete, cuplurile vor fi asteptate in camere cu sampanie, trandafiri si ciocolata si vor beneficia, de asemenea, de o cina romantica, iar dimineata li se va servi micul dejun la pat.

Astfel, la un hotel de patru stele din Poiana Brasov preturile pentru sejurul romantic variaza intre 390 lei pe camera pentru doua nopti sau 480 lei pe camera pentru trei nopti. Pe langa flori, sampanie si prajituri, hotelul a pregatit si program de schi, snowboard, drumetii sau o iesire la Paradisul Acvatic Brasov. Din program nu va lipsi un foc de tabara "Dragostea danseaza la lumina focului", iar inainte de masa de seara toti oaspetii sunt asteptati in jurul focului pentru o gustare si vin fiert. Cina va fi intretinuta de un DJ si de un spectacol de dans si muzica.

La un alt hotel de patru stele din Poiana Brasov preturile pentru sejurul de minimum doua nopti incep de la 87 de euro si ajung pana la 127 de euro pe camera, in pret fiind inclusa cazare cu mic dejun, o cina romantica, un voucher cadou in valoare de 100 de lei de persoana pentru spa, "un cadou surpriza", o petrecere a indragostitilor si un cocktail cadou. Alt pachet pentru ingragostiti la un hotel de patru stele costa 900 de lei pentru doua persoane pentru o noapte de cazare cu mic dejun servit in camera, o cina romantica, "masaj la dublu" la centrul SPA, ciocolata, trandafiri si sampanie in camera.

La pensiunile de trei stele din Poiana Brasov preturile pornesc de 660 lei camera pentru un sejur de doua nopti.

La Predeal, la un hotel de patru stele tariful pentru doua nopti de cazare este de 480 de lei de persoana in camera dubla, iar trei nopti de cazare costa 680 de lei in camera dubla cu "primire cu sampanie si aranjament special in camera, cu petale de trandafiri si seara la lumina lumanarilor, pe acorduri romantice, in restaurantul hotelului". Pentru rezervarea a zece camere se ofera un pachet gratuit. Aceleasi pachete sunt valabile si in perioada 22-24 februarie, de Dragobete.

La Moeciu, o pensiune de trei stele ofera, la pretul de 600 de lei, doua nopti de cazare in camera dubla, cu meniu special, bauturi si program de muzica cu DJ, iar "preparatele si desertul vor fi alese special pentru Ziua Indragostitilor". De asemenea, o pensiune din Bran incearca sa isi atraga clientii in mod inedit: "cuplurile indragostite vor plati 120 lei pe noapte, iar pentru cele care nu sunt indragostite camerele triple au tariful de 150 lei pe noapte". Tariful pentru toata pensiunea este de 800 de lei.

In statiunile de pe Valea Prahovei ofertele pentru Valentine's Day nu sunt foarte multe, iar unitatile de cazare care au pregatit pachete turistice pentru aceasta zi sunt, in general, marile hoteluri din statiunile Azuga, Busteni si Sinaia, care si in anii trecuti au scos la vanzare pachete turistice pentru aceasta perioada.

Ofertele de Valentine's Day sunt promovate in special pe internet, pe site-urile oficiale ale hotelurilor, dar si pe retelele de socializare si mai putin prin agentiile de turism.

La Sinaia, o minivacanta romantica la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de trei stele costa 550 de lei. La acest pret, cuplurile beneficiaza de trei nopti de cazare in camera dubla, o sticla de vin spumant, cina romantica in restaurantul hotelului in seara de 15 februarie, mic dejun bufet si acces la piscina hotelului.

La Busteni, cel mai cunoscut hotel de trei stele din statiune are o oferta speciala atat de Valentine's Day, cat si de Dragobete. Astfel, hotelul a pregatit un pachet turistic care include doua nopti de cazare cu mic dejun si bonuri valorice in cuantum de o suta de lei pentru o cina romantica in doi. Pentru cei care vor sa se cazeze in camera dubla de trei stele pretul unui astfel de pachet turistic este de 420 de lei, in timp ce indragostitii care aleg sa se cazeze intr-unul dintre apartamentele hotelului vor plati 520 de lei.

Aceste pachete turistice concepute special pentru indragostiti sunt valabile atat pentru cei care vor sa serbeze Valentine's Day, dar si pentru ei care vor sa serbeze Dragobetele. Concret, pachetele turistice sunt valabile in perioada 14 - 17 februarie, respectiv 22 - 24 februarie.

In statiunea Azuga, un hotel de patru stele are o oferta speciala de Ziua Indragostitilor, pentru perioada 13 - 15 februarie. Costul unui astfel de pachet turistic este de 150 de euro pentru o camera dubla sau 200 de euro pentru un apartament, pachetul incluzand doua nopti de cazare, mic dejun, acces la piscina, sauna si jacuzzi, cina romantica si, dupa cum precizeaza oferta de pe site-ul hotelului, muzica ambientala. Indragostitii pot alege doar cina romantica la restaurantul hotelului, pentru care vor plati 80 de lei de persoana.

Tot in judetul Prahova, o pensiune de trei stele din mediul rural pune la dispozitia cuplurilor cu copii un pachet turistic special de Valentine's Day. Pentru 199 de lei de persoana turistii primesc doua nopti de cazare, mic dejun traditional, cina romantica cu sampanie si lumanari. Cuplurile care au copii mai mici de 10 ani nu platesc pentru acestia, daca vor fi cazati in camera cu adultii, iar pentru copiii de peste zece ani costul este de jumatate din cel aferent cazarii unui adult.

Pe litoral, hotelierii nu s-au inghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Indragostitilor

Hotelierii de pe litoral nu s-au inghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Indragostitilor, dar exista cateva unitati de cazare, majoritatea de patru stele, care s-au gandit la persoanele romantice care vor sa petreaca cateva zile la malul marii alaturi de persoana iubita.

Astfel, Hotelul Splendid (4 stele) din Mamaia a pregatit doua pachete, de doua sau trei nopti de cazare, cu preturi cuprinse intre 240 si 375 de de lei de persoana, care includ cazare cu mic dejun, sedinte de sauna si cina la lumina lumanarii. Ofertele sunt valabile intre 12 si 18 februarie.

Si Hotelul Vega (5 stele) are oferte valabile intre 14 si 17 februarie, preturile variind intre 665 de lei pentru o noapte de cazare si 845 de lei doua nopti de cazare in camera dubla. In costuri intra o cina romantica la restaurant, un voucher cu servicii spa, in valoare de 80 de lei de persoana, 20 la suta reducere la toate serviciile hotelului, sauna si jacuzzi. Preturile pot fi mai mari pentru apartamentele cu vedere la mare, respectiv intre 905 lei si 1.365 de lei.

La Hotelul Iaki (4 stele) din Mamaia, un sejur de doua nopti, in camere cu vedere la mare, costa 350 de lei de persoana, in pret fiind inclusa si o cina romantica, cu program artistic live, dar si sampanie si ciocolata in camera si un "masaj in cuplu".

La Hotelul Del Mar (4 stele) din Mamaia, pentru 400 de lei indragostitii se pot caza o noapte intr-o camera cu vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol, decorata special. Ei vor primi sampanie si bomboane de ciocolata, vor avea acces gratuit la sauna, la sala de fitness si billiard si pot lua cina intr-o atmosfera romantica. Hotelul Golden Tulip (4 stele) din Mamaia ofera, pentru 150 de lei o noapte de cazare, cina romantica, o sticla de sampanie si mic dejun.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#oferte valentine s day, #oferte Ziua Indragostitilor, #hotel Valea Prahovei 14 februarie , #valentine's day