Top 5 jucarii sport pentru copiii energici

Advertorial
Marti, 30 Octombrie 2018, ora 12:39
8048 citiri
Top 5 jucarii sport pentru copiii energici

Jucariile se afla in topul preferintelor celor mici. Indiferent de varsta, intotdeauna vor prefera sa primeasca o jucarie in schimbul unei piese vestimentare sau a oricarui accesoriu. Bineinteles, gusturile sunt complet diferite de la un copil la altul, insa sunt cateva jucarii care se regasesc pe lista de dorinte a fiecarui copil.

Jucarii potrivite pentru orice varsta

Pe langa preferintele copiilor, sunt si multe jucarii pe care parintii isi doresc sa le aiba pentru piticii lor deoarece le asigura un confort sporit si ii ajuta sa isi formeze ori imbunatateasca functiile congnitive. Asadar, iata ce jucarii si accesorii trebuie sa aiba orice copil, indiferent de varsta!

Carucior. Este mai mult un accesoriu ajutator pentru parinti, insa modelul caruciorului este cu adevarat important. O serie de carucioare sport de la 3Pitici vor ajuta atat parintii, cat si copiii energici sa se bucure de un confort sporit. Sunt potrivite pentru parintii plini de energie, care vor sa isi petreaca timp in aer liber cu copiii, modelul de carucior fiind adaptat cerintelor, dar si nevoilor copilului.

Tricicleta. Cand este mic, piticul isi doreste sa descopere lumea, asa ca tricicleta este jucaria ideala care il ajuta sa se plimbe, fara sa oboseasca. Tricicleta este potrivita pentru copiii incepanad cu varsta de 2 ani si sunt ideale pana in momentul in care cel mic invata sa mearga pe o trotineta normala sau chiar bicicleta.

Trotineta. Este o jucarie nemaipomenita chiar si pentru adulti, in timp ce pentru copii reprezinta o sursa reala de distractie. Mai mult de atat, acum, piticii au posibilitatea sa aiba un model unic de trotineta, inscriptionat cu personaje din desenele animate preferate. O trotineta este motivul perfect princare puteti petrece timp impreuna, toata familia.

Bicicleta. Va ramane preferata copiilor oricand, indiferent de varsta. Cu siguranta toti dintre noi ne amintim cum am invatat cand eram mici sa mergem pe bicicleta. Bicicleta este recomandata copiilor incepand cu varsta de 2 ani, iar ca si limita de varsta nu putem sa definim acest lucru. Pentru cei mici exista bineinteles roti ajutatoare care ii vor ajuta sa isi pastreze echilibrul, dar si accesorii pentru protectie precum casca, genunchiere sau cotiere.

Vehicule cu acumulatori. Raman si aceste jucarii in topul preferintelor celor mici, mai ales ca majoritatea baieteilor sunt pasionati de masini. Isi cultiva pasiunea inca de la varste fragede, iar cand au posibilitatea sa descopere masinile adevarate, cu siguranta se vor pricepe de minune sa le aleaga. Autovehiculele cu acumulatori sunt disponibile intr-o gama variata, de la masinute, pana la motocicleta, jeep sau atv.

Bineinteles ca acestea nu sunt singurele dorinte ale celor mici. Nu uitam nici de role sau skate-uri, dar nici de accesoriile pentru inot, pe care multi pitici isi doresc sa le aiba pentru a putea invata acest sport.

Jucariile potrivite, alese in functie de varsta ii vor ajuta pe cei mici sa isi dezvolte trasaturi esentiale, chiar si functii cognitive obligatorii. Nu uitam nici de preferintele celor mici, mai ales ca, inca din copilarie incep sa se formeze hobby-uri si pasiuni care pot continua o viata intreaga, iar jucariile chiar pot reprezenta un ajutor de nadejde.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#jucarii copii , #copii