Tipuri de carucioare pentru copii

Advertorial
Joi, 28 Martie 2019, ora 14:04
15473 citiri
Tipuri de carucioare pentru copii

Un carucior este o piesa cheie a echipamentului pentru bebelusi, care este de obicei necesar de la inceput, pana cand copilul poate sa mearga pe cont propriu, de obicei la varsta cuprinsa intre 3 si 4 ani; multi parinti isi folosesc carucioarele chiar daca copilul lor este mai mare, iar atunci cand au mai mult de un copil.

Cu atat de multe tipuri diferite de carucioare copii disponibile, totusi, poate fi greu sa aflati care dintre ele sunt potrivite pentru copilul vostru. Luati in considerare locul unde locuiti, unde veti plimba copilul si cat doriti sa cheltuiti pe acesta.

Daca intentionati sa duceti copilul la plimbari lungi, veti avea nevoie de un carucior care sa fie robust, dar usor de manevrat de-a lungul bordurilor, in si din magazine si in transportul public.

Daca aveti un stil de viata orientat spre mediul urban sau suburban, caruciorul trebuie sa fie usor de indoit si sa se potriveasca in masina.

Mamele si tatii activi care doresc sa-si ia bebelusul cu ei in timpul joggingului sau drumetiilor vor dori un carucior de jogging robust.

Va puteti trezi cu mai multe carucioare copii in garaj, pe masura ce copilul creste si nevoile se schimba.

Tipuri de carucioare copii

Carucioarele standard pentru copii vin in multe stiluri si modele diferite, dar aproape intotdeauna au un scaun confortabil, care poate sa se incline in pozitii diferite. Cele mai multe au accesorii incluse si zone de depozitare sub scaun.

Multe modele pot trece de la o orientare la alta, partea sport putand fi montata cu fata catre parinte sau cu fata catre directia de mers.

Carucioarele cu landou sunt carucioare standard, dar au in plus si landoul, Aceste carucioare se utilizeaza de la nastere, iar landoul va fi locul in care bebelusul va iesi la plimbare in primele 6 luni de viata.

Landourile difera din punct de vedere constructiv, partile laterale ale landoului pot fi din material textil, sau material plastic. Exista si lucruri comune pe care le au toate landourile, acestea au un maner, pentru transportul usor al bebelusui, dar si o salteluta confortabila.

Carucioare copii 3 in 1 sunt acele carucioare care includ in pachet si scaunul auto pentru grupa zero, denumita si scoica auto. Atunci cand transportati bebelusii in masina, acestia trebuie sa stea doar in scaune auto speciale pentru greutatea si varsta lor.

Carucioare 3 in 1 pentru copii sunt cele mai accesorizate carucioare, in functie de modelul comandat, pachetul poate include o gentuta pentru mamici, husa de picioare pt bebelusi, pt vreme rea; aparatoare de ploaie, sau umbrela de soare.

Recomandarea noastra este Caruciorul 3 in 1 Navarra Kidscare; aceasta este un carucior multifunctional compus din 3 piese diferite: landoul, parte sport si scaun auto tip scoica. Este realizat din materiale de calitate, cu design modern, elegant, cadru din aluminiu, compact si usor de utilizat

Pentru mai multe detalii despre carucioare copii puteti vizita magazinul www.kidscare.ro.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Carucioare copii , #copii