Tips&tricks: cum sa alegi cele mai frumoase genti de dama pentru tine?

Advertorial
Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 16:11
8392 citiri
Tips&tricks: cum sa alegi cele mai frumoase genti de dama pentru tine?

Pentru a arata mereu impecabil si pentru a se simti bine, mai ales atunci cand pleaca de acasa, doamnele si domnisoarele investesc foarte mult timp in sesiunile de cumparaturi.

De exemplu, atunci cand cauta sa isi achizitioneze genti de dama, reprezentantele sexului frumos trebuie sa fie atente la cateva elemente foarte importante, astfel incat sa faca investitii excelente pentru ele insele, iar in randurile ce urmeaza sunt prezentate detaliile cheie care le pot ajuta sa aleaga accesoriile ideale!

Material

Materialul este extrem de important cand vine vorba despre posetele pe care le poarta femeile. Recomandat este ca doamnele si domnisoarele sa isi aleaga modelele preferate in functie de cat timp planuiesc sa le poarte.

De exemplu, gentile din piele naturala sunt foarte rezistente, putand fi utilizate chiar si pana la cativa ani. In acelasi timp, modelele din piele ecologica sau din alte tipuri de materiale sunt si ele interesante, insa cedeaza putin mai repede decat cele din piele naturala. Avantajul de care au parte femeile care achizitioneaza genti din materiale mai putin rezistente este ca le pot schimba mai des si nu au timp sa se plictiseasca de ele!

Genti de dama in functie de sistemul de prindere

Un alt detaliu de care doamnele si domnisoarele trebuie sa tina cont atunci cand cauta genti de dama este sistemul de prindere cu care acestea sunt prevazute. Ele au la dispozitie modele care se inchid foarte usor cu ajutorul unor fermoare de calitate, dar si posete care se inchid pur si simplu cu ajutorul unui snur sau cu catarame prinse cu capse.

Mai mult, reprezentantele sexului frumos pot achizitiona si genti care se inchid cu clipsuri, in functie de locul in care urmeaza sa le poarte.

Design

Bineinteles, designul joaca si el un rol esential in ceea ce priveste achizitionarea unor posete de dama minunate. Din fericire, femeile au astazi la dispozitie o gama foarte larga de genti din care pot alege, in functie de personalitatea pe care o au.

Ele pot cumpara modele simple, clasice, pe care le pot purta cu succes la diferite tipuri de tinute, dar si posete mai sofisticate, care au aplicatii deosebite si interesante si care ajung sa fie elementele centrale din outfiturile pe care le poarta reprezentantele sexului frumos!

Culoare

Cand vine vorba despre culoarea posetelor, recomandat este ca doamnele si domnisoarele sa aiba in vedere imaginea de ansamblu pe care vor sa si-o contruiasca. Daca femeile prefera stilul mai elegant si mai simplu, atunci trebuie sa mearga pe varianta unor genti fine din punct de vedere cromatic.

Negrul si cremul sunt 2 alegeri cu care nimeni nu poate da gres. In schimb, reprezentantele sexului frumos care vor sa se faca remarcate cu ajutorul accesoriilor pe care le poarta, pot merge pe varianta unor genti colorate, care sa iasa din tipare.

Rosul aprins, albastrul electrizant si verdele sunt doar cateva dintre cele mai minunate alegeri!

Pentru a-si gasi posetele ideale, femeile trebuie sa tina cont de toate elementele mentionate anterior, iar astfel, sesiunea lor de shopping va fi intotdeauna usoara si distractiva!

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#genti dama, #genti piele , #fashion