Terapia cu oxigen - un ajutor pentru corectarea semnelor lasate de timp

Advertorial
Miercuri, 18 Iulie 2018, ora 15:26
9988 citiri
Terapia cu oxigen - un ajutor pentru corectarea semnelor lasate de timp

A pastra un aspect tineresc al tenului, a mentine bine ingrijit intregul corp fara a-i afecta in vreun fel starea de sanatate par sa fie obiective din ce in ce mai greu de atins. Alternative exista insa si chiar aduc rezultatele asteptate.

Una dintre modalitatile prin care se poate obtine o stare fizica buna, oferind in acelasi timp corpului ingrijirea corespunzatoare este reprezentata de terapia cu oxigen imbogatit cu ioni negativi.

Se spune ca nu putem opri timpul, insa putem corecta semnele pe care le lasa. Exact pe acest principiu se bazeaza si terapia anterior mentionata, despre care cei interesati pot afla mai multe din cadrul site-ului cinnamonsalon.ro.

Salonul de scortisoara - cum mai este cunoscut - ofera persoanelor interesate tratamente cu oxigen pentru ten dar si pentru intregul corp din care rezulta nenumarate beneficii. Terapia cu oxigen Dermio Care® este cea la care facem referire si ale carei avantaje sunt specificate in cele ce urmeaza.

Actiunea acestui tip de tratament este una cu efect curativ, intrucat prin impregnarea tesuturilor cu oxigen cu sarcina negativa este stimulata productia naturala de colagen, responsabil cu supletea si fermitatea pielii.

De asemenea, terapia cu oxigen imbunatatit cu ioni negativi intensifica metabolismul celular, imbunatateste functiile nervilor periferici si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Terapia faciala sau completa cu Oxigen Dermio Care in cadrul Cinnamon Beauty Salon

Tot mai multe persoane, atat femei cat si barbati, se orienteaza in prezent spre asemenea terapii din motive diverse. Principalele la care se poate face referire sunt efectele benefice obtinute.

Merita mentionat faptul ca in urma unui tratament cu oxigen imbunatatit cu ioni negativi pielea este considerabil ajutata, chiar intinerita. Persoanele care au beneficiat de asemenea tratamente au putut sa constate imbunatatiri vizibile cu privire la redarea supletii si fermitatii pielii.

Cu ajutorul aparatului care emite ioni negativi este stimulata refacerea de elastina, efectele fiind usor sesizabile mai ales la nivelul tenului, care devine mai ferm si mai luminos. In acelasi timp, prin acest plus de elasticitate oferit pielii, ridurile sunt estompate.

Asemenea efecte pot obtine cei care trec pragul saloanelor de scortisoara, in cadrul carora pot fi realizate tratamente complete sau faciale cu oxigen cu ioni negativi. Printre efectele acestor terapii se mai numara:

  • Cresterea naturala a pH-ului pielii
  • Activarea si stimularea enzimelor responsabile cu sinteza colagenului
  • Intarirea sistemului imunitar
  • Intensificarea metabolismului celular

Toate aceste elemente reusesc sa ofere pielii un plus de suplete si fermitate, mai multa hidratare si elasticitate, in asa fel incat semnele imbatranirii devin mai reduse, mai estompate.

Terapia nu se refera insa strict la ten, intrucat beneficiile se pot face resimtite la nivelul intregului corp. De energia ionilor negativi beneficiaza intregul organism, care primeste un ajutor consistent in ceea ce priveste diverse afectiuni precum:

  • Dezechilibre metabolice
  • Tulburari ale somnului
  • Putere de concentrare redusa
  • Lipsa de energie
  • Dureri de cap / migrene
  • Hiperaciditate
  • Diverse alergii etc.

Aceste actiuni sunt rezultatele alimentarii tenului si pielii cu oxigen imbunatatit cu ioni negativi, care in combinatie cu ionii pozitivi din corp ii incarca practic rezervorul energetic. Practic, in acest fel este dat putin inapoi "ceasul" pielii, intrucat este sporita capacitatea de regenerare a acesteia.

Imbatranirea pielii nu este nimic altceva decat o lipsa de energie care se reflecta vizibil, prin riduri, ten cazut sau obosit si un aspect deloc multumitor.

Reincarcarea cu energie realizata prin terapia cu oxigen imbunatatit cu ioni negativi diminueaza aceste efecte si redau rezultate benefice inclusiv pentru persoanele cu ten cuperozic, cu acnee, pete maronii etc.

Tratamentele Dermio de care pot beneficia persoanele interesate la Cinnamon Beauty Salon isi dovedesc eficienta de asemenea in combaterea celulitei, oferind rezultate excelente chiar si in cazul terapiilor de drenaj limfatic. Cu toate aceste avantaje, devine evident de ce tratamentele cu oxigen imbunatatit cu ioni negativi sunt atat de cautate.

Cei care vor sa mai estompeze semnele trecerii timpului, oferind in acelasi timp corpului o stare generala de bine, sunt asteptati in cadrul salonului de scortisoara Cinnamon Beauty Salon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#terapie oxigen , #frumusete