Tendintele modei in 2019 - Ce tinute si culori se poarta in acest an?

Advertorial
Marti, 27 August 2019, ora 12:54
17006 citiri
Tendintele modei in 2019 - Ce tinute si culori se poarta in acest an?
Foto: Pexels.com / CC0 Creative Commons

Anul 2019 aduce in prim plan noile tendinte setate de marii designeri ai lumii. Vorbim in acest an despre culori vibrante, imprimeuri remarcabile si detalii care amintesc, parca, de perioada anilor '90.

Daca vrei sa fii prima care descopera trendurile hot ale momentului si pentru a afla daca garderoba ta are nevoie de ajustari, iti spunem care sunt tendintele pentru moda in 2019!

Asadar, ce se poarta in acest sezon, in materie de culori, croiuri si texturi?

Ce texturi sunt apreciate de designeri in acest an

Moda anilor 2019 este caracterizata de piese vestimentare care transmit ideea de lux, de aici si texturile care vor fi la mare cautare in acest sezon.

Anul acesta, mai mult ca niciodata, se promoveaza hainele confectionate din materiale calitative, precum satinul lucios sau matasea fina, in sezonul cald.

Sezonul de toamna-iarna ridica la rang inalt nobila catifea, articolele din piele naturala sau pretentiosul brocard.

Foto: Pexeles

Concentreaza-te pe combinatii inedite de texturi, alaturand, de exemplu, articolele din piele densa de piesele vestimentare fluide, din matase sau sifon.

Rolul imprimeurilor in noile colectii vestimentare

Tendintele modei in 2019 mizeaza pe integrarea hainelor si a accesoriilor cu imprimeuri. Printre vedetele acestui sezon se numara obiectele vestimentare cu imprimeu leopard, sarpe, precum si cele in carouri, imprimeuri care au reusit sa ramana in topul preferintelor designerilor sezoane la rand.

Nu-ti fie teama de asortarea acestor imprimeuri impunatoare cu nuantele puternice, deoarece 2019 este anul extravagantelor vestimentare.

De asemenea, daca vrei sa creezi tinute care fac furori anul acesta, combina diferite stiluri de imbracaminte.

Astfel, nu poti da gres daca porti un costum deux piece, de inspiratie masculina, cu model in carouri, la care ai asortat o pereche de tenisi sport intr-o culoare care nu trece neobservata.

Foto: SPERA.de Designerschuhe, Taschen und Accessoires from Deutschland [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

In ceea ce priveste accesoriile, este recomandat sa te orientezi catre acele cu imprimeuri inedite. O pereche de ochelari de soare leopard sau o geanta care imita pielea de sarpe sunt indispensabile din garderoba ta, daca vrei sa tii pasul cu noutatile fashion ale anului in care ne aflam.

Ce culori se poarta in 2019

In acest sezon, culorile tari sunt vedete pe toate podiumurile de defilare. Ne intoarcem la outfituri viu colorate, care ofera un impact vizual puternic, dar care nu cad in plasa kitsch-ului.

Totodata, nuantele care se poarta in acest an emana un rafinament deosebit, fiind cu siguranta pe placul firilor boeme si elegante.

Iata, deci, care sunt nuantele care fac senzatie in acest sezon:

● Verde masliniu, care aduce o nota distinsa oricarei tinute;

● Maro ciocolatiu, o nuanta luxoasa;

● Roz pudrat pentru tinute care inspira feminitate si delicatete;

● Lila, culoarea feminitatii absolute;

● Albastru egiptean, optiunea ideala pentru sezonul de toamna-iarna;

Foto: Pxhere.com

In 2019 nu vei da gres nici daca porti tinute realizate integral din non-culori. Albul, negrul si tonurile de gri se numara, in continuare, printre preferatele designerilor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#moda 2019, #culori 2019 , #moda