Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Tendinte 2019 in moda costumelor pentru barbati

Advertorial
Vineri, 08 Februarie 2019, ora 13:19
100746 citiri
Tendinte 2019 in moda costumelor pentru barbati

Cand ai purtat ultima oara un costum? La un interviu sau poate la o nunta? Desi popularitatea costumului a suferit un declin in ultimele decade, acesta ramane esential pentru garderoba oricarui barbat. Barbatii imbracati in costum transmit incredere, masculinitate, statornicie.

Exista un numar foarte mare de stiluri si tipuri de costume la moda pentru barbati in 2019. Am selectat pentru tine principalele tendinte 2019 in moda costumelor pentru barbati, pentru a te ajuta sa iei alegerea potrivita.

Costumul Double-Breasted Reinventat

Costumul Double-Breasted sau costumul cu sacou la doua randuri de nasturi, alta data marca bancherilor si oamenilor de afaceri seniori, este acum reinventat si purtat in maniera smart -casual.

Combina sacoul la doua randuri de nasturi cu o pereche de jeans albastru-deschis si inlocuieste camasa cu un tricou alb, pentru un look in tendinte.

Pe podiumurile de moda, am putut admira costume double-breasted in culori pastel sau cu printuri florale, pentru barbatii care nu se tem de latura lor feminina.

Carourile se mentin in tendinte si in 2019

Costumele barbatesti in carouri se mentin in tendinte si anul acesta. Poti alege un costum intr-o culoare neutra, precum albastru inchis, bej sau gri sau una indrazneata, precum roz pastel, galben, burgundy, coral. Pentru un plus de eleganta alege un costum in carouri la trei piese.

Costume barbatesti oversized

Dupa multi ani in care costumele barbatesti slim-fit au fost un must-have, designerii propun pentru 2019 o croiala mult mai relaxata.

A purta un costum supradimensionat nu inseamna sa iti cumperi un costum cu unul sau doua numere mai mare, ci un costum pe masura ta, cu o croiala foarte lejera.

Totusi, cred ca multi barbati vor prefera in continuare croiala slim-fit, deoarece avantajeaza aproape orice tip de silueta si scoate in evidenta spatele si bratele lucrate la sala.

Maro - culoarea anului 2019 in materie de costume barbatesti

Culoarea maro, in nuante variate, de la crem, caramel, la ciocolatiu sau caramiziu, este o culoare mai putin formala. In functie de model, costumul barbatesc maro iti poate da un aer de aristocrat.

Costumele maro se asorteaza foarte bine cu o camasa gri sau albastra. Daca iti doresti un look retro, dar in acelasi timp vrei sa fii in pas cu tendintele din 2019, un costum maro in carouri este alegerea potrivita.

Dungi Statement pentru barbatii care vor sa iasa in evidenta

Costumele cu dungi proeminente si indraznete vor fi din ce in ce mai des admirate la barbati in 2019.

Vara asta, costumele albe cu dungi albastre late vor fi vazute cu siguranta pe la terase; se vor asorta de minune cu o canotiera cu boruri drepte.

Straturi neobisnuite pentru barbatii cool

Pentru birou, pentru o intalnire cu prietenii sau cu iubita intr-un restaurant, fii creativ si construieste o tinuta "in straturi".

Iata un exemplu de styling in tendinte in 2019: pe sub sacoul maro din stofa de lana cu carouri fine, imbraca o maleta alba si un pulover kaki; adauga si o esarfa lunga; inlocuieste pantofii cu o pereche de adidasi; poarta o pereche de pantaloni din stofa largi, intr-o nuanta mai deschisa sau mai inchisa decat cea a sacoului sau, de ce nu, o pereche de blugi cu aspect uzat.

Accesorizarea costumelor barbatesti in 2019

Esarfa din matase cu printuri va fi foarte populara in 2019. Esarfele statement colorate fac pereche buna cu un costum intr-o nuanta neutra: gri-inchis, bleumarin.

Sapca de baseball este unul dintre cele mai populare accesorii ale modei masculine. Probabil ca niciodata nu v-a trecut prin minte sa purtati sapca la costum. Pitti Uomo ne propune pentru 2019 aceasta combinatie inedita. Desigur, costumul trebuie sa fie casual.

Palariile tip canotiera cu boruri drepte sunt un alt accesoriu popular in 2019, asortandu-se perfect cu costumele barbatesti de vara.

In serile racaroase, poarta deasupra costumului un palton military si vei atrage numai priviri de admiratie.

Pantofii stil Loafer din piele maro sunt in tendinte in 2019.

In prezent, exista o gama foarte variata de costume pentru barbati, ce pot fi purtate la orice ocazie. In functie de eveniment, vorbim de costume casual sau costume slim-fit, de costume de vara, costume business/office, costume de ceremonie, smoking, frac.

In functie de numarul de piese, vorbim de costume barbatesti in doua piese si in trei piese (cu vesta) . Sacoul poate fi cu un rand de nasturi (1-3 nasturi) sau cu doua randuri de nasturi, cu buzunare tip ticket pocket, burduf, cu laist sau cu clapa.

Designerii nu ignora niciodata costumul pentru barbati si il reinventeaza in fiecare an. In 2019, este imposibil sa nu gasesti un costum pe gustul tau.

Sursa imagini: http://www.e-costume-barbatesti.ro

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#costume barbati, #moda barbati , #costume moda