Surprinde-ti invitatii cu o nunta la palat si bucura-te de amintiri nobile

Advertorial
Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 09:20
10043 citiri
Surprinde-ti invitatii cu o nunta la palat si bucura-te de amintiri nobile

Fetitele incep sa viseze inca de cand sunt mici cum va arata nunta lor, cum va arata rochia de mireasa, chiar si cum le va arata mirele, propunandu-si ca atunci cand vor fi mari sa-si organizeze nunta la palat.

In general, pe masura ce cresc, asteptarile lor nu scad, iar ideea de a face o nunta in cadrul unui palat le ramane intimparita in minte.

Chiar daca modelul de rochie de mireasa se schimba, ideea despre cum ar trebui sa arate mirele se schimba, locatia din imaginatia fetitelor ramane aceeasi si in mintea fetelor tinere care sunt pe punctul de a se casatori.

Avantajele pe care le au mirii care decid sa faca nunta la palat

Putine sunt constructiile din Romania care ofera grandoarea unui palat real. Palatul Noblesse este unul dintre ultimele si putinele palate in care pot fi organizate evenimente grandioase si sofisticate, precum nunti si botezuri.

De astfel, unul din cele mai importante avantaje pe care le are organizarea unei nunti la palatul Noblesse este locatia. Pentru ca locatia este centrala, in zona Universitatii, invitatii vor avea aproape locuri de parcare, dar si de accesibilitate in gasirea locatiei.

Nu se pune problema ca acestia sa petreaca zeci de minute in trafic si sa fie nevoiti sa puna in functiune GPS-ul, doar pentru a ajunge la restaurant.

Un alt avantaj este dat de istoria cladirii. Aceasta este un monument istoric complet restaurat si consolidat la cele mai inalte standarde, aceasta avand 6 incaperi, amenajate fie in stil clasic, fie in stil contemporan.

Capacitatea este un alt avantaj de care vor beneficia cei care opteaza pentru nunta la palatul Noblesse - capacitatea maxima este de 100 de persoane pentru evenimente in care invitatii se vor aseza la masa si 300 de persoane pentru petrecerile de tip cocktail.

Mirii care isi planifica nunta vara beneficiaza si de acces la gradina de vara. In plus, toti cei care organizeaza nunta la Noblesse vor primi suport de la un event manager responsabil pentru reusita fiecarui eveniment in parte si chiar si de sedinta foto, pentru a se imortaliza amintiri de neuitat.

In plus, reprezentantii palatului Noblesse pun la dispozitia mirilor o gama completa de servicii care dau clasa oricarui eveniment, printre care se numara si cele de parking, hostess, catering, servicii de entertainment, precum si meniuri personalizate, realizate de bucatari de renume, dar si aranjamente florale.

Tot ceea ce trebuie sa faca persoanele interesate de inchirierea palatului este sa intre pe site, sa ceara o oferta de pret si de servicii, sa solicite ofertele curente si sa viziteze incinta palatului pentru a-si face o idee despre cum va arata evenimentul.

Palatul Noblesse se preteaza si pentru alte tipuri de evenimente, nu numai pentru nunti, ci si pentru botezuri, pentru evenimente corporate, pentru cursuri sau prezentari.

Povestile de dragoste au o alta prestanta cand se sarbatoresc intr-un palat in care evenimentele sunt organizate cu mult profesionalism, astfel incat nunta sa fie exact asa cum si-au imaginat-o mirii dintotdeauna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#locatie nunta, #Palatul Noblese , #nunta