Spune STOP mucegaiului cu Penosil Stop Fungi, asigura curatenia si igiena mediului interior din casa ta

Advertorial
Joi, 09 August 2018, ora 12:01
14356 citiri
Spune STOP mucegaiului cu Penosil Stop Fungi, asigura curatenia si igiena mediului interior din casa ta

Mucegaiul este o problema cu care multi dintre noi ne confruntam. Pe langa faptul ca face ca locuinta sa aiba un aspect inestetic, este si extrem de periculos pentru sanatate.

Atunci cand apare intr-o incapere poate provoca multe probleme: dureri de cap, astm, alergii, depresie, oboseala cronica etc. Daca in locuinta ta a aparut mucegai si ai apelat deja la tot felul de solutii pentru a scapa de mucegaiul din baie (cada, chiuveta, corp sanitar), cu siguranta ai constatat ca, odata cu trecerea timpului, este din ce in ce mai greu de indepartat.

Putem spune cu certitudine ca mucegaiul a devenit o mare bataie de cap pentru noi toti.

Ce trebuie sa faci cand constati ca in jurul corpurilor sanitare a aparut mucegai? Trebuie sa incerci sa revolvi cauza aparitiei lui. Iata care sunt unele dintre cele mai frecvente cauze:

- Scurgerile neobservate si etansarile care nu sunt facute cum trebuie reprezinta una din cauzele aparitiei mucegaiului. Sub chiuvete pot aparea cantitati mici de mucegai din aceasta cauza.

- Atunci cand rosturile dintre perete si corpurile sanitare au fost etansate in mod neuniform sau cu siliconi nerezistenti la mucegai, acesta poate aparea imediat.

- Atunci cand in baie nu exista o ventilatie corespunzatoare, se poate produce condens iar acesta duce la dezvoltarea mucegaiului la chiuveta, cabina de dus, cada.

Spune STOP mucegaiului de pe corpurile sanitare

Daca te-ai saturat sa tot incerci sa elimini mucegaiul, daca eliminarea lui a devenit o adevarata provocare, daca ai incercat nenumarate solutii chimice de curatat si inalbitori, dar acesta nu a disparut, trebuie sa rezolvi cauza.

Altfel, oricat ai sterge rosturile si etansarile din jurul corpurilor sanitare pline de mucegai, tot nu vei reusi sa faci ca acestea sa revina la culoarea lor initiala.

Daca te vei uita cu atentie pe rosturile de silicon din jurul dusurilor si cazilor de baie, chiuvetelor sau vasului de toaleta, probabil vei observa mucegai si acolo. De ce apare mucegai si acolo? Deoarece pentru etansare si impermeabilizare s-a folosit un silicon nepotrivit sau nu a fost finisat cum trebuie. Daca finisarea nu este neteda, ci denivelata, se formeaza niste "gropite" in denivelarile cordonului de silicon. In aceste "gropite" umezeala va persista si va determina aparitia mucegaiului.

Ti-ai dori sa ai la indemana o solutie profesionala cu ajutorul careia sa elimini cauza aparitiei mucegaiului? Penosil iti ofera Penosil EasyPRO Stop Fungi, un silicon de inalta calitate, conceput pentru spatiile sanitare, care contine un fungicid, pentru a impiedica formarea si dezvoltarea mucegaiului.

Poti folosi Siliconul sanitar anti-mucegai EasyPRO Stop Fungi in bucatarie si baie pentru a etansa rosturile mobile. Cu ajutorul acestui etansant poti impermeabiliza zonele sensibile la mucegai: rosturile din gresia de baie si a peretilor, cazi de dus, chiuvete, articulatiile chiuvetelor si a vasului de toaleta.

Cu Penosil EasyPRO Stop Fungi rezultatul este o membrana flexibila, 100% impermeabila, rezistenta la apa, cu aderenta neafectata de apa de la dus.

Mucegaiul este atat inestetic, cat si neigienic. Datorita aditivului anti-mucegai din acest produs, poti proteja dusul de mucegai, iar daca il cureti in mod regulat, si il aplici corect, iar camera va fi ventilata in mod corespunzator, siliconul va proteja dusul o perioada de minim 10 ani.

Siliconul Penosil EasyPRO Silicon Stop Mucegai se incadreaza la clasa sanitara XS1, cea mai inalta clasa posibila.

Intrucat acest silicon se poate deplasa odata cu rostul, il ajuta sa nu se indeparteze de pe substrat. Flexibilitatea sa va ramane neschimbata pe toata durata sa de viata, indiferent de conditiile in care il vei utiliza.

De asemenea, Siliconul Penosil EasyPRO Silicon Stop Mucegai isi mentine culoarea, ea nefiind afectata de dezinfectanti sau substante chimice. In plus, este 100% rezistent la diferiti agenti de curatare, pe care cu siguranta ii folosesti in casa. Si, vine accesorizat gratuit cu spatula EasyPRO, unealta brevetata de Penosil pentru a face aplicarea usoara si rezultatul ca al unui profesionist.

Spune STOP mucegaiului cu Penosil Stop Fungi, asigura curatenia si igiena mediului interior din casa ta. Inainte de a-l folosi, indeparteaza urmele vechi de silicon cu mucegai, curata suprafetele pe care vrei sa le etansezi de urmele de praf sau grasime, deoarece acestea ar putea afecta aderenta, apoi usuca suprafetele si aplica siliconul Penosil Stop Fungi.

Acest produs poate fi achizitionat atat din magazinele fizice, cat si din cele online. Intra in Praktiker, pe Emag.ro sau in magazinul propriu Penosil.ro cat si in alte magazine de constructii si finisaje din toata tara si cauta solutia profesionala care te ajuta sa spui STOP mucegaiului intr-un timp foarte scurt.

Penosil pune la dispozitia romanilor produse de inalta performanta, capabile sa rezolve problemele cu care se pot confrunta acestia intr-o locuinta.

Penosil este brandul principal al Wolf Group, producator printre liderii internationali in industrua spumelor poliuretanice si etansantilor pentru constructii, cu fabrici in Estonia, Rusia, Spania si Brazilia, si subsidiare si activitati de distributie in peste 80 de tari, printre care si Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Penosil Fungi mucegai , #locuinta