Spune-mi ce haine porti, ca sa-ti spun ce fel de ceasuri de mana ti se potrivesc

Advertorial
Luni, 06 Aprilie 2020, ora 17:00
34629 citiri
Spune-mi ce haine porti, ca sa-ti spun ce fel de ceasuri de mana ti se potrivesc

Poate ca in ADN-ul tau nu se gaseste ceea ce numim "simt estetic". Pur si simplu, nu stii cum sa combini culorile, imprimeurile sau texturile materialelor.

Dar, ceva iti spune ca este nevoie sa faci un efort pentru a urma convenientele estetice, deoarece bunul gust influenteaza si determina valoarea culturala a ceea ce facem, a celor cu care avem afinitati.

Mai ales atunci cand nu esti o persoana pasionata de fashion, genul de persoana care urmareste periodic ultimele tendinte in moda, accentul trebuie pus pe accesorii, in cazul nostru de fata pe ceasuri de mana.

Si o sa-ti explicam in cele ce urmeaza cum te vor ajuta ceasurile de mana sa-ti definesti stilul vestimentar, sa te faci remarcata si sa ai o prezenta unica.

Ceasurile de mana au devenit de multa vreme accesorii care pun in valoare o tinuta. Dar, degeaba ceasul de dama pe care l-ai remarcat este superb, daca nu se potriveste stilului tau vestimentar, pentru ca nu va face decat sa iti ruineze outfitul.

Ceasuri de mana potrivite in functie de stilul vestimentar

Modul in care te imbraci, accesoriile pe care le porti reflecta personalitatea ta, stilul vestimentar si chiar valorile tale.

De aceea, trebuie sa stii ce te reprezinta cu adevarat, dar si sa ai curajul sa experimentezi si sa explorezi pentru ca imaginea ta sa capete un contur propriu.

Ceasuri de mana pentru stilul casual

Stilul casual si smart casual reprezinta o varianta mai chic a stilului sport.

Stilul casual este considerat unul dintre cele mai comune stiluri vestimentare si banuim ca nu trebuie sa ne intrebam de ce, daca ne gandim la faptul ca este caracterizat de lejeritate.

Pune usor in valoare silueta, desi uneori poate fi considerat ca fiind superficial, banal sau monoton.

Tocmai de aceea, accesoriile sunt esentiale in definirea unicitatii personale, iar din aceasta ecuatie nu pot lipsi ceasuri de mana.

In cazul in care te imbraci casual, adica lejer si relaxat, ai nevoie de un ceas care sa nu epateze prin eleganta, insa nici sa fie intr-o nota foarte sport.

In functie de preferinte, poti purta ceasuri de mana cu model masculin, cu cadrane ce contin anumite inscriptii sau imagini, curea din piele sau bratara metalica sau anumite detalii fashion.

Ceasuri de mana pentru stilul elegant glam

Atunci cand adopti o tinuta glamour sau extrem de eleganta, ai nevoie de un ceas plin de rafinament, adica mai sofisticat.

De cele mai multe ori, ceasurile de mana elegante sunt destul de simple ca model, dar au detalii care le fac sa iasa usor in evidenta.

Ceasurile elegante pot fi din aur, argint sau din curele de piele sau imitatie de piele, iar detaliile stralucitoare precum pietrele pretioase adauga si mai multa eleganta tinutei.

Cumparatoarele cu un stil vestimentar elegant glam care vor ceasuri de mana deosebite vor fi atente la detalii si la elementele rafinate.

Astfel, ceasurile metalice din aur roz sunt o amprenta a feminitatii si a elegantei, iar modelele cu multe pietre stralucitoare incrustate pe cadran vor da un aspect ultra elegant, sofisticat indiferent de tinuta.

Ceasuri de mana pentru stilul office

Banuim ca stii cu totii din ce piese vestimentare este caracterizat stilul office formal: camasi in nuante uni, pantaloni la dunga, sacouri, rochii si fuste cu croiala dreapta.

Si din pacate in foarte mute domenii, eticheta impune lipsa creativitatii cand vine vorba de tinuta.

Totusi, exista o exceptie de la regula, si anume purtarea accesoriilor.

Insa, nu vorbim bineinteles de orice accesorii ci de ceasuri de mana pentru femei care transmit pe langa profesionialism si seriozitate si o nota de eleganta si rafinament.

Pentru ca stilul office poate fi sinonim cu stilul minimalist, ceasurile pe care le porti ar trebuie sa aiba un design simplu.

Stralucirea ceasului va fi data doar de metalul ceasului si mai putin de elemente decorative.

Poti alege ceasuri de mana cu curea din piele si cadran metalic sau poti merge pe varianta unor ceasuri de mana cu bratara metalica, de preferat fara ornamente speciale asa cum sunt pietrele stralucitoare.

Insa, daca nu vorbim de un mediu de business foarte formal, poti merge pana intr-acolo incat sa porti un ceas de mana metalic cu cateva pietre incrustate intr-un mod finut.

Ceasuri de mana pentru stilul sport

Lejeritatea specifica stilului sport este redata de piesele vestimentare cu croi lejer, confectionate din materiale confortabile, destinate purtarii zilnice.

Treningurile, hanoracele, tricourile simple cu mesaje inspirationale, jachetele sport, fustele simple, blugii si colantii de jogging reprezinta piese vestimentare de baza pentru stilul sport.

Asa cum poate iti dai seama, atunci cand esti imbracata sport nu purta niciodata ceasuri de mana elegante si rafinate.

Este mai degraba recomandat sa porti la incheietura un ceas cu model sport sau chiar un smartwatch, ceas destinat exclusiv monitorizarii rezultatelor sportive.

Alege ceasuri de mana cu display digital, cu bratara din material textil sau silicon si apeleaza la culori intense si pline de viata care sa-ti stimuleze pofta de miscare.

Exista astfel ceasuri de mana sport smart pentru fitness, ceasuri cu specificatii complexe care te ajuta sa iti atingi obiectivele stabilite in ceea ce priveste miscarea si antrenamentul.

Potrivirea este cuvantul de ordine.

Noi credem ca asa cum ceasul trebuie potrivit in asa fel incat sa-ti arate ora exacta, la fel si accesoriile pe care le porti trebuie sa se potriveasca stilului vestimentar care te reprezinta. Arta de a purta ceasuri de mana, la fel ca moda in general, are reguli.

Nu sunt reguli greu de urmat, ba chiar indraznim sa spunem ca sunt reguli de bun simt care reflecta bunul gust in materie de tinuta daca tii cont de ele.

Sigur ca nu vei fi amendat de politia modei daca ai purtat un ceas sofisticat la o tinuta office, insa in cazul in care esti adepta tinutelor corecte si iti place sa primesti complimente pentru acuratetea stilului vestimentar, atunci iti sugeram sa faci asocierile potrivite... la fix!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ceasuri dama, #ceasuri online , #accesorii