Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Se poarta decorul cu flori artificiale! Iata 3 motive pentru care ar trebui sa le ai si tu in casa ta

Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 16:34
5485 citiri
Se poarta decorul cu flori artificiale! Iata 3 motive pentru care ar trebui sa le ai si tu in casa ta

Florile ne fac viata mai frumoasa si ne transmit energie pozitiva in orice moment. De aceea, ar trebui sa le avem mai des prin preajma, mai ales atunci cand simtim nevoia de a ne relaxa doar privindu-le.

Si pentru ca nu toate florile rezista in timp sa ne bucure mai mult de prezenta lor, specialistii recomanda sa ne construim propria oaza de verdeata in locuinta cu ajutorul unor flori artificiale.

Cu toate ca, in trecut, acestea erau considerate un kitch, astazi, toate sortimentele de flori artificiale se bucura de recunoastere si apreciere in randul iubitorilor de frumos.

Iti plac florile si iti doresti sa te bucuri de mai multa prospetime in caminul tau? Iata de ce ar trebui sa alegi un decor din flori artificiale!

Le gasesti in orice anotimp

Principalul avantaj al tuturor sortimentelor de flori artificiale consta tocmai in faptul ca sunt disponibile in orice anotimp. Cu alte cuvinte, ele sunt mereu inflorite si nu isi schimba culoarea in functie de anotimp.

Acest lucru poate fi extrem de avantajos, mai ales daca iti doresti sa te bucuri de frumusetea unor bujori artificiali in miez de iarna sau de eleganta unor trandafiri artificiali la inceput de primavara.

Alege cele mai frumoase flori artificiale pentru locuinta ta si lasa-ti imaginatia sa creeze un decor inedit, plin de prospetime.

Nu se deterioreaza

Exista situatii in care anumite flori naturale pot suferi modificari in ceea ce priveste aspectul, mai ales ca acestea au o durata de viata limitata si se ofilesc de la o zi la alta.

Nu acelasi lucru il putem spune si despre indragitele flori artificiale, care datorita materialului calitativ din care sunt fabricate, au avantajul de a rezista mai mult timp si de a nu se deteriora.

Altfel spus, un decor cu flori artificiale este menit sa reziste aproape toata viata, indiferent ca ai animale de companie, copii care se joaca cu mai toate obiectele din casa sau conditii climatice neprielnice.

Nu au nevoie de ingrijire speciala

Toate florile naturale au nevoie de o atentie deosebita, iar aici putem include schimbarea apei de cateva ori pe saptamana, folosirea unor substante si vitamine speciale pentru mentinere, asigurarea unor conditii de viata optime etc.

Insa decorul cu flori artificiale nu necesita niciun fel de ingrijire, mai ales daca vorbim de sortimente precum orhideea pe care e suficient sa o stergi de praf din cand in cand cu o carpa moale si umeda.

E important sa stii ca toate sortimentele de flori artificiale sunt foarte "prietenoase" atat cu lumina, cat si cu intunericul. Prin urmare, le poti amplasa in orice loc din casa doresti, in functie de decorul pe care il ai in minte.

Dupa cum vezi, e mult mai avantajos sa ai in casa flori artificiale, mai ales daca nu esti o persoana obisnuita cu intretinerea plantelor si florilor de apartament.

Unde mai pui ca sortimentele de flori artificiale nu provoaca alergii si nu sunt toxice pentru animalele de companie?

Acceseaza magazinul online LeafShop.ro si comanda cele mai frumoase flori artificiale de care sa te bucuri mult timp de acum incolo alaturi de familia ta!

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#flori artificiale , #flori gradina