Playlist de consolare pentru singuratate de Valentine's Day (Video)

Joi, 14 Februarie 2013, ora 18:21
2700 citiri
Playlist de consolare pentru singuratate de Valentine's Day (Video)

Valentine's Day este o zi in care se celebreaza iubirea, insa nu toti am avut norocul de a ne fi gasit deja perechea.

Singuratatea, chiar si intr-un moment ce pare dedicat exclusiv indragostitilor, nu ar trebui sa fie o piedica in a ne simti bine si a petrece clipe frumoase singuri, doar cu noi insine.

Idolator a realizat o selectie a celor mai potrivite melodii pentru aceasta zi, un playlist motivant si incurajator pentru toate persoanele ce s-ar putea simti deprimate intr-o astfel de zi.

In locul lamentarii si eventualelor remuscari, generate de infuzia generala de romantism specifica zilei de 14 februarie, va propunem zece piese, care va vor reaminti ca independenta este frumoasa si binevenita in lipsa unui partener potrivit.

Beyonce, "Single Ladies (Put A Ring On IT)"

Daca ar fi sa alegem o singura piesa potrivita acestei ocazii, cu siguranta ar fi vorba de melodia lui Beyonce.

Si cu toate ca interpreta isi va petrece ziua probabil in compania sotului sau, Jay-Z, in "Single Ladies" ea marturiseste ca a fi singur nu este o tragedie, ba din contra, un motiv in plus de a te distra si a-ti evidentia atuurile.

Pussycat Dolls, "I Don't Need a Man"

Cele sase Pussycat Dolls nici nu se folosesc de metafore pentru titlul acestei melodii, ele reamintind femeilor ca exista o mare diferenta intre a dori si a avea nevoie de un barbat.

Natasha Bedingfield, "Single"

In cazul in care te simti frustrat de situatia ta amoroasa, Natasha Bedingfield iti sare in ajutor cu piesa sa de debut, intitulata "Single".

Aceasta suna exact ca o declaratie de independenta, amintind, pe un fond muzical atragator, de beneficiile statutului de "single".

Wiz Kalifa, Snoop Dogg si Bruno Mars, "Young, Wild & Free"

Daca credeati ca doar femeile canta despre singuratate, ei bine, Wiz Kalifa, Snoop Dogg si Bruno Mars aduc in atentie perspectiva masculina asupra subiectului.

Cei trei vad lipsa unei partenere de viata ca pe o modalitatea de a trai in stilul "Young, Wild & Free" (tanar, salbatic si liber), care mizeaza pe petreceri prelungite si lipsa oricarei constrangeri.

Blaque, "I'm Good"

Desi piesa a fost scrisa pentru rolul Jessicai Alba din filmul "Honey", mesajul trio-ului R&B este clar: pentru a te simti bine la o petrecere nu este nevoie sa ai neaparat un partener. "Sunt bine/ Cu sau fara tine".

Robyn, "Dancing on My Own"

Adevarat, ar putea fi considerat cantecul cu cel mai trist mesaj din playlist, insa beat-ul energic din "Dancing on My Own" te va face sa uiti ca versurile amintesc de o infidelitate. Concentreaza-te pe sound si lasa dansul sa te prinda in mrejele sale!

Jason Derulo, "Ridin'Solo"

Cantand chiar despre o despartire, Jason Derulo aduce in prim plan puterea de care poate da dovada o persoana aflata in impas sentimental.

Versurile piesei, dar si vocea solistului, usureaza perspectiva de a petrece Ziua Indragostitilor de unul singur.

Destiny's Child, "Independent Women Part 1"

Fiecare piesa a trupei Destiny's Child pare sa actioneze ca o lectie de iubire, cantecele trupei de curand reunite potrivindu-se multor situatii relationale intalnite in viata reala.

Urmand acelasi subiect dezbatut si de fetele de la Pussycat Dolls in "I Don't Need a Man", trupa Destiny's Child celebreaza puterea femeii de a se reinventa atunci cand ramane singura.

Kim Wilde, "You Keep Me Hangin 'On"

Chiar daca ne intoarcem in timp pana in anul 1987, momentul lansarii piesei "You Keep Me Hangin 'On", mesajul ramane actual: atunci cand partenerul se dovedeste a fi prea posesiv, alegerea de a ramane singur este un beneficiu, cu implicatii pozitive in toate aspectele vietii personale.

Kelly Clarkson, "Since U Been Gone"

Cunoscuta ca o amatoare de cantece cu subiect de despartire, Kelly Clarkson te va binedispune cu aceasta melodie energica.

Eliberatoare si motivanta, piesa va determina folosirea unui singur buton, cel de "Repeat".

"Play" asadar pentru un Valentine's Day fericit, in cuplu sau in singuratate!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#playlist valentine s day, #playlist melodii dragoste, #melodii valentine s day, #melodii dragoste motivante, #playlist Ziua Indragostitilor , #valentine's day