Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Motive pentru care sa te rasfeti la THAIco SPA dupa sarbatori

Advertorial
Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 10:50
10752 citiri
Motive pentru care sa te rasfeti la THAIco SPA dupa sarbatori

In afara de ideea cazarii la munte in perioada sarbatorilor de iarna, mai exista alternative superbe pentru a-ti petrece timpul in mod convenabil.

Asa cum spiritul este renascut si inveselit in vacanta sau in concediu, asa si fizicul poate fi revigorat cu o vizita la un centru spa.

Iar daca acel centru de spa & wellness este si localizat undeva departe de casa, atunci e si mai bine. Iti poti organiza o minivacanta cu rasfat senzorial si spiritual in Bucuresti, la ThaiCo Spa.

Acum, daca stai si te gandesti cat ai muncit pentru apartament sau pentru sefi in perioada dinaintea Craciunului, vei cadea cu siguranta de acord cu faptul ca ai nevoie de ceva timp doar pentru tine.

Curatenia, cumparaturile si cozile din magazine, stresul ca ceva nu poate iesi cum iti doresti sau capriciile familiei si prietenilor care nu sunt satisfacuti de cadourile primite pot fi date uitarii.

Ca sa fii un nou tu, reinventat pentru anul 2018, fa-ti o programare la un centru spa cu servicii multiple care sa te ajute sa-ti recuperezi echilibrul interior.

Ce motive ai sa doresti sa te rasfeti la un centru spa dupa sarbatori? Nenumarate!

  • Detoxifiere

Detoxifierea dupa sarbatori poate fi cel mai indicat lucru la care s-ar putea gandi cineva.

Dupa mesele bogate si stresul cu curatenia si treburile din oras, trebuie sa scapi de toxine si sa-ti eliberezi de asemenea si mintea.

Tratamentele faciale si corporale de care vei beneficia la ThaiCo Spa iti vor curata pielea si o vor regenera dupa excese.

  • Destresare

Detensionarea si eliberarea de stresul prezent poate fi un motiv excelent pentru care sa-ti faci o programare la un centru spa dupa sarbatori.

Masajele clasice, masajele asiatice, impreuna cu terapiile spa personalizate pentru tine te vor ajuta atat cu flexibilitatea, cat si cu relaxarea muschilor si imbunatatirea aspectului pielii.

In plus, lasandu-te ceva timp doar pe mainile experimentate ale maseuzelor de la ThaiCo Spa vei descoperi ca si spiritul tau va fi reinnoit.

  • Rasfat senzorial

Unul dintre cele mai atragatoare aspecte ale mersului la spa dupa sarbatori este ideea ca vei fi rasfatat cu tot felul de tratamente, terapii si masaje de lux. Asa vei primi si tu recompensa pentru ca pana atunci ai avut grija ca totul sa fie perfect.

Pentru ca ai avut grija de altii si te-ai neglijat pe tine ca sa fie totul bine, acum este vremea ta.

Ajungand la spa si beneficiind de o sesiune completa de rasfat si de sesiuni de beauty salon, iti va reda increderea in tine si te va umple de energie sa poti fi in forma maxima in continuare.

Profita de aceste motive pentru care sa mergi la spa & wellness de unul singur, deoarece avantajele sunt numeroase.

In plus, nici nu ai nevoie de scuze sau de justificari sa iti faci o asemenea placere cateodata. Este numai spre folosul tau!

Sursa: News24.ro

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#centru SPA, #spa relaxare , #moda