Machiaj ochi caprui: ce culori folosesti pentru ochii inchisi la culoare

Joi, 17 Octombrie 2019, ora 10:59
10488 citiri
Machiaj ochi caprui: ce culori folosesti pentru ochii inchisi la culoare

Ochii caprui sunt cel mai des intalniti, incredibil de frumosi si usor de pus in evidenta, cu ajutorul nuantelor potrivite de farduri de pleoape. Indiferent daca vrei sa realizezi un machiaj de zi sau de seara, poti oricand sa incerci farduri noi, care sa-ti intensifice privirea.

Afla, din articolul de mai jos, care sunt culorile pentru care ar trebui sa optezi daca ai ochii caprui, astfel incat sa obtii un machiaj de revista!

Culori ideale pentru ochii caprui inchis

Daca ai ochii caprui inchis, pentru a-ti pune in evidenta privirea, nu trebuie decat sa alegi farduri de pleoape in nuante de roz, nude sau lila, indicate pentru machiajul de zi cu zi.

Totodata, te poti indrepta catre alegerea tonurilor calde de cafeniu sau ocru, care iti complimenteaza privirea sau auriu si bronz, ideale pentru machiajul de seara.

Tot pentru machiajul de seara sunt potrivite si negrul sau griul inchis, care intensifica privirea si adauga un efect placut intregului machiaj.

Pentru un plus de prospetime, poti alege si nuante metalice, pe care le poti folosi pentru o petrecere glam.

Culori potrivite pentru ochii caprui deschis

Daca ai parul deschis la culoare si ochii caprui deschis, iti sunt recomandate nuantele subtile de maro, ciocolatiu, lila, oranj sau verde inchis, care vor face privirea sa para calda si blanda.

Pentru machiajul de zi, femeile cu ochii caprui deschis pot folosi nuante pastel:

- Verde-menta

- Roz deschis

- Oranj deschis sau nuante de piersica

Daca mergi la un eveniment seara, poti fi mai creativa, folosind farduri de pleoape metalice sau cu sclipici. La fel de potrivite pentru un machiaj de seara sunt si cele de tip cat eye sau smokey eye, care includ nuante de negru sau gri.

Ochii caprui vor fi pusi in evidenta si de rimelul negru sau albastru, de creionul dermatograf mov, verde sau maro si de tusul pentru pleoape, in aceleasi nuante.

Machiaj de seara pentru ochii caprui

Pentru machiajul de seara, poti pune accent pe o privire mai intensa, folosind nuante care sa iti scoata ochii in evidenta. Machiajul smokey eye este cel mai indicat, alternat cu un tus de pleoape negru si cu gene false, care sa iti faca ochii mai mari.

Foloseste farduri metalice sau rimel pentru volum, pentru ca genele sa fie foarte dese. Rimelul ideal pentru un machiaj de seara este cel negru, insa poti opta si pentru nuante de maro sau albastru.

Daca pui accentul pe intensificarea privirii, alege un ruj neutru, pentru ca nu vrei sa risti ca machiajul realizat sa fie prea strident.

Sfaturi utile pentru un machiaj impecabil al ochilor caprui

Pentru un machiaj reusit al ochilor caprui, trebuie sa incepi cu o baza, pe care sa o aplici pe toata pleoapa, un pas indicat daca iti doresti ca machiajul sa reziste cat mai mult timp.

Apoi, va trebui sa alegi o culoare de baza, precum roz, maro deschis sau verde inchis, pe care sa o aplici pe pleoape cu o pensula pufoasa. Foloseste o nuanta de maro, incepand din capatul extern al ochiului si mergi catre interior si inapoi, pentru a adauga profunzime privirii.

Cu o pensula pentru blending, amesteca cele doua nuante de fard aplicate, astfel incat sa arate natural. In continuare, poti folosi un creion pentru ochi si rimel, atat pentru genele superioare, cat si pentru cele inferioare.

(URL Video: https://youtu.be/BW8o0seOM0c)

Acestea au fost doar cateva dintre cele mai importante trucuri de care poti tine cont in machiajul ochilor caprui. Urmareste tutorialul de mai jos, pentru a afla cum sa realizezi un machiaj corect pentru ochii inchisi la culoare, astfel incat sa iti pui trasaturile in valoare!

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#machiaj ochi caprui, #machiaj profesional , #machiaj