Lentile de contact colorate: Un ghid practic de selectie si utilizare

Advertorial
Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 12:04
8329 citiri
Lentile de contact colorate: Un ghid practic de selectie si utilizare
Foto: CC0 Creative Commons

In trecut, persoanele care se confruntau cu diverse deficiente de vedere aveau la dispozitie o singura optiune pentru corectarea acestora: ochelarii de vedere clasici. Acum insa, exista si alte variante pe care acestia le au la dispozitie pentru a face alegerea potrivita lor.

Exista lentile de contact care au capacitatea de a corecta astfel de deficiente si care reprezinta optiunea ideala pentru cei care vor sa renunte la ochelari. In plus, exista si lentile de contact colorate cu rol pur estetic care au devenit o optiune extrem de populara in ultimii ani.

Astazi ne vom indrepta atentia catre ambele categorii de produse pentru ca voi sa descoperiti situatiile in care acestea pot deveni alegerea potrivita si pentru voi.

Aveti la dispozitie lentile gri, negre, violet, albastre si cu numeroase alte nuante pe care le puteti alege conform fizionomiei voastre si tinand cont de alti factori importanti.

Ce trebuie sa stiti despre lentilele gri sau de alta culoare

Lentilele de contact colorate au capacitatea de a inlocui ochelarii de vedere atunci cand sunt cu dioptrii. In plus, atunci cand nu suferiti de diverse afectiuni de vedere, puteti alege astfel de produse cu scop pur cosmetic, pentru schimbarea culorii naturale a irisului.

Acestea asigura un efect imediat, motiv pentru care va puteti da seama instant daca culoarea aleasa pentru lentilele de contact colorate este cea potrivita fizionomiei voastre sau nu.

In plus, atunci cand nu sunteti siguri daca o anumita culoare vi se potriveste, puteti opta pentru lentile gri sau de alta culoare, de unica folosinta, inainte de a alege o pereche de lentile pentru uz constant.

Iata si alte aspecte importante despre lentilele de contact colorate pe care trebuie sa le cunoasteti!

Ce tipuri de lentile de contact colorate exista

Daca va ganditi de ceva timp sa incercati un model de lentile de contact gri sau de alta nuanta dar nu sunteti siguri care sunt optiunile disponibile potrivite, iata ce trebuie sa stiti:

Exista lentile colorate cu sau fara dioptrii, acestea putand fi astfel purtate atat de persoanele cu defecte de vedere cat si de cei care vor sa faca doar o schimbare de imagine, prin modificarea culorii naturale a irisului.

Aveti la dispozitie atat lentile care nuanteaza delicat culoarea naturala a ochilor cat si lentile colorate opace care asigura o schimbare majora in ceea ce priveste nuanta naturala a ochilor.

Puteti opta pentru lentile de unica folosinta atunci cand doriti sa afisati o noua imagine la o ocazie speciala sau pentru cele cu purtare zilnica, atunci cand doriti sa mentineti schimbarea facuta pe termen lung.

Atunci cand doriti sa obtineti efecte de imagine speciale pentru diverse evenimente, puteti opta pentru lentile de contact cu efect dramatic, utilizate de actori atunci cand vor sa dea viata unor personaje speciale.

Aceste lentile colorate speciale pot deveni un accesoriu de efect si in cazul petrecerii de Halloween din acest an. Cele mai atipice culori, de la alb la gri, negru sau chiar galben sunt disponibile in cazul acestor produse speciale.

Factori care influenteaza alegerea lentilelor colorate

Nu de putine ori ne-am imaginat fiecare dintre noi cum am arata daca am avea o alta nuanta a ochilor. Cei care doresc sa testeze o astfel de schimbare, pot tine cont de urmatorii factori care ii pot ajuta sa faca alegerea corecta:

Daca aveti ochii deschisi la culoare in mod natural, puteti opta cu incredere pentru nuante deschise ale lentilelor de contact colorate pentru a obtine o schimbare cat mai naturala a imaginii voastre.

Daca aveti ochii inchisi la culoare si v-ati dorit dintotdeauna sa vedeti cum aratati cu nuante mai deschise ale ochilor, puteti opta pentru lentilele opace care au capacitatea de a modifica substantial nuanta naturala a irisului.

Daca aveti ochii caprui, puteti alege orice nuanta din categoria lentilelor maro intrucat acestea vor asigura o schimbare naturala a imaginii voastre, fara a obtine un efect dramatic.

Daca aveti ochii verzi, puteti alege lentile colorate gri, caprui sau chiar albastre pentru a obtine o noua imagine.

Indiferent de alegerea pe care o faceti intre lentilele colorate cu sau fara dioptrii si cele disponibile in diverse nuante, este recomandat consultul medical realizat in prealabil pentru a va asigura ca faceti alegerea potrivita in conformitate cu starea de sanatate a ochilor vostri.

Acum puteti obtine schimbari complete de imagine cu ajutorul lentilelor colorate potrivite fizionomiei voastre.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#lentile contact colorate , #frumusete