Incaltaminte de dama potrivita pentru sezonul rece

Advertorial
Marti, 04 Decembrie 2018, ora 14:48
4801 citiri
Incaltaminte de dama potrivita pentru sezonul rece

"Ce se poarta iarna aceasta?", ne intrebam noi, femeile, sezon de sezon, insa alegerea incaltamintei potrivite pentru sezonul rece poate fi destul de dificila.

Ne facem griji ca nu putem gasi perechea perfecta, ba ca ar fi prea scumpa, ba ca modelul nu ne avantajeaza ori culoarea este nepotrivita.

Descopera tendintele in materie de cizme de dama

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi si trebuie sa fim pregatite de orice situatie neprevazuta. Ca in fiecare an, apelez la site-ul meu de incredere, Asortie, unde gasesc cele mai bune oferte, dar si cele mai variate brand-uri.

Iarna aceasta, cizmele de dama din piele sunt cele mai cautate, si pe buna dreptate, caci sunt cele care te scot din orice impas. Le poti purta la birou, la o petrecere, chiar si la o plimbare in parc.

Cizmele confectionate din piele naturala, de la Asortie, vin in diferite modele, culori, tipuri de toc si chiar lungimi. Se poarta cele cu toc gros, foarte inalte sau de lungime medie, in culori reci si usor de asortat.

Insa, daca doriti ceva mai practic, puteti opta pentru unele fara toc, clasice, de culoare neagra sau maro, care pot completa cu succes orice tinuta.

Indrazneste sa fii diferita

Daca ne dorim sa fim in centrul atentiei si sa incercam ceva nou, putem sa ne orientam catre o pereche de cizme din piele naturala, cu toc inalt, in culori puternice, ori in culori pe care nu am indraznit sa le purtam pana atunci.

O alegere curajoasa poate transforma o tinuta banala intr-una captivanta si sa ne ofere incredere in noi. Toate produsele de pe Asortie sunt de calitate superioara, ceea ce reprezinta un plus, si pentru look-ul nostru, dar si pentru longevitatea cizmelor din piele.

Comanda online, cu livrare acasa si bucura-te de avantajele unui website specializat, creat impreuna cu echipa Creative Ones. Iar daca marimea selectata nu este cea potrivita, o poti schimba 100% gratuit, cu una noua. Profita si tu!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cizme dama piele , #incaltaminte femei