Implantul de par, o solutie moderna pentru barbatii moderni

Advertorial
Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 09:55
17888 citiri
Implantul de par, o solutie moderna pentru barbatii moderni

Alopecia, pierderea parului, poate reprezenta un motiv serios pentru care orice barbat simte jena, frustrare si se izoleaza, limitandu-si viata sociala. O astfel de problema afecteaza pe plan multiplu, nu doar estetic.

Totusi, in intampinarea unei astfel de situatii vin tehnicile moderne, medicina avansata si clincile unde se imbina cunostintele medicilor competenti cu aparatura performanta.

La ora actuala procedura de implant de par a devenit una tot mai populara. In completare, implantul de sprancene, de barba sau de mustata sunt servicii moderne pe care publicul masculin modern de asemenea le imbratiseaza fara rezerve, daca este nevoie.

Ce presupune procedura de implant de par?

Stim ca intr-o oarecare masura caderea parului este fireasca, dar ca acesta se regenereaza. Problema apare cand incepe deja sa se observe scalpul mai pregnant, semn ca firele de par nu se mai refac. Pierderea parului devine asadar ireversibila.

Se spunea in trecut ca un astfel de efect este unul natural si face parte din tabloul clinic al imbatranirii.

Problema este ca imbatranirea prematura ii face pe multi barbati chiar si inainte de varsta de 40 de ani sa aiba deja pierdere de par masiva, daca nu chiar pana la chelie partiala sau totala, ceea ce medical se numeste alopecie.

Tratamentele moderne si tehnicile speciale de implant de par vin sa revolutioneze acest scenariu. La Dr. Felix Hair Implant intalnim o tehnica aparte de restaurare a podoabei capilare, numita Q-FUE.

Este recunoscuta ca fiind o solutie cu rezultate garantate. Presupune o interventie minim-invaziva, dar care merita. Iata si de ce.

Quality Follicular unit extraction sau tehnica Q-FUE pe scurt asigura o vindecare mai rapida, fara urme, cicatrici, dureri sau sangerari. Tehnica este una evoluata si de baza in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant.

Concret, dupa un consult ce stabilesc detaliile interventiei - consult de specialitate gratuit oferit in cadrul clinicii si cu posibilitate de a intra in contact cu medicul chiar si la distanta, online.

Procedura implica anestezie, asadar pacientul nu resimte durere. Se vor recolta grafturi din zona occipitala. Acest lucru se va realiza minutios, atent si cu rabdare, manual, pentru a asigura mai departe reusita implantului.

Alte tehnici presupun taierea scalpului si extragerea fir cu fir. Astfel, tehnica Q-FUE, este mult mai benefica ulterior pentru ca nu presupune o metoda atat de invaziva ce necesita mai mult timp de vindecare si care lasa cicatrici.

Firele de par extrase vor fi ulterior implantate in zonele marcate. Un alt avantaj al tehnicii mentionate este ca implantarea propriu zisa a parului poate fi facuta in locuri precise si in unghiul dorit, rezultand astfel un aspect cat mai aproape de natural.

Cui se adreseaza aceasta procedura?

Publicul interesat de implant de par poate fi atat cel masculin, cat si feminin. Situatiile medicale ce ii fac pe acestia sa treaca pragul medicului specialist sunt variate - imbatranirea, gena mostenita, tratamente agresive care afecteaza parul, pana la cazuri severe de arsuri, spre exemplu.

Aceeasi clinica bucuresteana, Dr. Felix Hair Implant, realizeaza si procedura de implant de par facial, implant de sprancene, mustata sau barba.

Tehnica este aceeasi de fiecare data, Q-FUE, ce asigura rezultatele scontate. Aspectul este unul natural, ceea ce constituie deopotriva interesul publicului.

Cat costa implantul de par?

Preturile acestei interventii difera in primul rand in functie de cat sunt de extinse zonele fara par, unde urmeaza sa fie implantat parul extras.

Tehnica Q-FUE este una minutioasa, ce se bazeaza pe priceperea medicilor si implicarea lor 100%, intrucat nu exista maniera de a substitui recoltarea si implantarea manuala, acest tip de interventie asigurand in cele din urma succesul procedurii.

Cei interesati mai intai de toate de o estimare de pret pentru transplant de par pot cere un consult online in cadrul paginii oficiale drfelixhairimplant.ro.

Dupa cateva setari in functie de cazul fiecaruia, un viitor pacient poate fi consiliat cu privire la situatia sa.

Interesant este ca aceeasi clinica isi arata disponibilitatea de a facilita si plata in rate pentru procedurile de acest gen.

Fara povara unei sume de bani ce trebuie platita toata odata, pacientii pot fi mai usurati in a pune pe primul loc motivatia de a face acest pas.

Investitia este una pe termen lung si merita, avand in vedere efectele pozitive in plan social la un pacient care isi recapata podoaba capilara.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#doctor felix hair implant, #tratament implant par , #frumusete