Formatia de nunta. Sfaturi pentru alegerea cea mai buna

Advertorial
Vineri, 22 Martie 2019, ora 08:30
14839 citiri
Formatia de nunta. Sfaturi pentru alegerea cea mai buna

Daca ati spus deja cel mai frumos "Da!" din viata voastra si v-ati gandit cand anume ati putea fixa data in calendar, atunci inseamna ca este timpul sa va puneti pe treaba si sa organizati pas cu pas toate detaliile ce tin de acest magic si complex eveniment.

Cautati pana gasiti ce doriti

Cautarea unei formatii profesioniste de nunta nu este un lucru atat de usor, dar va trebuie multa rabdare si perseverenta si cu siguranta cautarile voastre se vor finaliza cu brio.

Ofertele furnizorilor de formatii de nunta sunt foarte multe si probabil la un moment dat va veti pierde in atatea variante, dar este recomandat sa va creati anumite criterii dupa care sa va ghidati in selectia unui numar de 4-5 formatii, dupa care sa cercetati mai mult istoricul lor si sa faceti alegerea finala.

Pentru a gasi formatia care sa va fie pe plac trebuie sa va informati in amanunt despre furnizori: cautati recomandari, ascultati repertoriul lor, aflati daca sunt activi in acest domeniu, daca sustin concerte live, daca au site de prezentare.

Cereti oferta completa inainte de semnarea contractului

Cand mergeti la intalnirea cu formatia de nunta, aveti grija sa nu omiteti nimic important, cereti toate detaliile, puneti intrebarile pe care le aveti. Eventual, pentru a fi siguri ca nu uitati nimic, va puteti face o lista cu intrebari de acasa si la discutie va puteti nota ce este mai important. Cereti o oferta completa, analizati-o, eventual daca nu sunteti inca hotarati cereti timp de gandire si reveniti ulterior cu raspunsul.

In plus, in momentul semnarii contractului, cititi contractul, asigurati-va ca acesta contine tot ce vi s-a spus si ca nu vor aparea modificari de costuri, costuri suplimentare sau alte modificari in programul stabilit care v-ar putea deranja cursul nuntii.

Stabiliti impreuna cu membrii formatiei de nunta cum va decurge exact evenimentul, care va fi programul lor, numarul de reprezentatii, pauzele din program, repertoriul, genurile muzicale pe care le vor aborda, astfel incat toti invitatii sa fie multumiti de muzica, de atmosfera creata si voi sa fiti incantati de seara voastra, ca mire si mireasa.

Contractati din timp formatia de nunta

Contractarea unei formatii de nunta care sa va asigure momente muzicale perfecte, de neuitat este unul dintre lucrurile importante care trebuie notate in agenda planificarii nuntii si un aspect care trebuie rezolvat cu cat mai multa atentie si destul de repede.

Este important sa nu lasati acest lucru pentru mai tarziu, sa nu amanati caci este foarte greu sa gasiti o formatie buna, care sa va placa si sa fie disponibila la data pe care ati ales-o.

De regula, cele mai bune formatii de nunta sunt contractate cu 1 an sau poate chiar 2 inainte de eveniment, concomitent cu inchirierea restaurantului.

Sunt restaurante de nunta care ofera si servicii aditionale, spre exemplu va pot recomanda formatii cu care au avut colaborari de succes, astfel lucrurile vor merge mult mai usor si daca formatia recomandata va va convinge, intrunind toate criteriile voastre, nu veti mai pierde mult timp cu cautarile, focusandu-va pe alte aspecte ale nuntii.

Este definitoriu aspectul financiar?

In momentul in care incepeti cautarile bineinteles ca veti tine seama de un buget pe care l-ati alocat pentru formatia de nunta.

Costurile mai mici sau mai mari pe care le implica contractarea unei formatii de nunta depind de mai multi factori:

* Numarul de membrii ai trupei

* Experienta si repertoriul vast

* Genurile muzicale pe care le vor interpreta

* Durata reprezentatiilor si pauze

* Alte beneficii incluse: sonorizare, lumini

* Instrumente variate folosite

* Daca au si DJ sau unul dintre membrii indeplineste rolul acestuia

Este important sa discutati deschis cu toti furnizorii, sa ii intrebati pretul serviciilor pe care le ofera, eventual sa le comunicati bugetul de care dispuneti si daca nu sunt diferente foarte mari intre cerere si oferta raportata la costuri, puteti negocia, daca sunt si ei de acord.

Urmarind exact ceea ce va doriti de la o formatie de nunta care sa se potriveasca cu tematica nuntii, veti face alegerea potrivita, iar atmosfera de la petrecere si muzica va fi pe placul tuturor.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#formatie nunta, #organizare nunta, #muzica nunta , #nunta