Cum sa-ti surprinzi iubita de Ziua Indragostitilor sau Dragobete

Marti, 14 Februarie 2017, ora 09:48
12265 citiri
Cum sa-ti surprinzi iubita de Ziua Indragostitilor sau Dragobete
Foto: Blueparty

Luna februarie este momentul perfect in care poti sa-i arati partenerului cat de mult il apreciezi, indiferent daca alegi sa sarbatoresti Valentine's Day sau Dragobetele. Presiunea de a gasi cadoul perfect este mare, iar alegerea este de obicei un proces lung si complicat, mai ales daca vrei sa-ti impresionezi persoana iubita.

Daca in trecut romanii optau pentru cadouri scumpe si sofisticate, astazi cele accesibile sunt cele mai cautate. Gesturile simple, dar romantice sunt foarte apreciate de catre romance.

Printre clasicele cadouri de Ziua Indragostitilor se numara buchetele de flori (trandafirii si lalelele sunt cele mai populare), aranjamentele florale de lux, cutiile de ciocolata sau figurinele de plus. In ultimii ani, aceste cadouri au inceput sa piarda teren in detrimentul cadourilor inedite, dar la fel de romantice.

O alternativa originala la aceste cadouri clasice o reprezinta buchetele de baloane cu heliu, colorate si personalizate cu mesaje de iubire.

"Cei care opteaza pentru un astfel de buchet de baloane, apreciaza varietatea mare din care pot alege. Sunt disponibile baloane in forme si culori diverse, iar buchetele se pot personaliza in functie de preferintele destinatarului, ceea ce ii incanta pe ambii parteneri deopotriva" a declarat Madalina Rapanu, managerul BluParty, firma care organizeaza petreceri, pentru Ziare.com.

Cererea pentru astfel de baloane tematice creste in luna februarie, cu o saptamana inainte de Ziua Indragostitilor (14 februarie, ziua Sfantului Valentin), iar trendul ascendent se mentine pana la sfarsitul lunii, cand romanii aniverseaza Sarbatoarea Dragobetelor (24 februarie). Dupa aceasta perioada, cererea pentru baloane scade, desi mai exista si clienti care achizitioneaza baloane pentru Ziua Internationala a Femeii (8 martie).

Care sunt cele mai cerute baloane

Culoarea iubirii este rosu si se regaseste in continuare in topul preferintelor romanilor pentru cadourile de Valentine's Day sau Dragobete.

Baloanele in aceasta culoare sunt cele mai populare, urmate indeaproape de baloanele roz, albe sau mov.

"Cele mai cerute sunt buchetele cu baloane cu heliu in forma de inima sau de ursulet, cele personalizate cu mesaje romantice precum 'I love you!' sau 'Happy Valentine's Day!', dar si baloanele in forma de cifre. Acestea sunt perfecte pentru cuplurile care au aniversarea anilor de relatie chiar de Ziua Indragostitilor sau in luna februarie", ne-a spus Madalina Rapanu.

La fel de populare sunt si baloanele care pot fi personalizate cu numele persoanei iubite sau cu mesaje de iubire speciale.

Daca te-ai gandit sa iti impresionezi partenerul in acest fel, afla ca pretul unui buchet de baloane variaza intre 50 si 200 de lei, in functie de timpul de plutire si numarul de baloane inclus in buchet.

Baloanele cu heliu pot fi foarte rezistente si dureaza pana la 4 saptamani. In general, un buchet contine intre 5 si 10 baloane, in functie de marimea si forma acestora.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#baloane heliu ziua indragostitilor, #baloane heliu dragobete , #valentine's day
Comentarii
Poza Talpazan
Talpazan
rank 1
Cel mai interesant e s-o surprinzi cu Moke,Muniru si Ghonoreee
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
"Cum sa-ti surprinzi iubita de Ziua Indragostitilor sau Dragobete?"