Cum sa alegi ghetele potrivite iarna aceasta

Advertorial
Marti, 04 Decembrie 2018, ora 14:51
7014 citiri
Cum sa alegi ghetele potrivite iarna aceasta

Fara dar si poate, iarna avem nevoie de multa protectie impotriva vantului, gerului, zapezii, dar mai ales impotrivta produselor de calitate indoielnica din gama incaltaminte. Cum stii ca e nepotrivita? Cand nu te "apara" de capriciile vremii.

Solutia e in mainile tale, insa e nevoie sa stii ce produs trebuie sa alegi. Dupa cateva cautari, site-ul de incaltaminte Asortie imi atrage atentia. E indraznet si are armele necesare pentru infruntarea provocarilor ce ni le aduce iarna.

Asortie - ghete de dama din piele

Ghetele Asortie de dama din piele m-au cucerit pe loc. Am ramas suprinsa de cate modele, culori, brand-uri sunt din care poti alege. Acestea sunt versatile, ceea ce inseamna ca le pot purta in orice context, mai cu seama intr-unul dificil.

Iarna avem nevoie de ghete din piele care sa aiba o talpa antiaderenta si dintr-un material rezistent pentru a nu intampina situatii neplacute, aspect pe care l-am regasit in produsele site-ului Asortie.

De asemenea, am observat ca in gama Asortie sunt numai ghete din piele naturala, de calitate superioara. Un alt lucru benefic pentru mine si viitoarea achizitie este ca la multe din produsele Asortie, mai ales la ghetele de dama din piele, erau reduceri de pana la 70%.

Ce se poarta iarna aceasta?

Raspunsul intrebarii este destul de simplu: se poarta ceea ce iti defineste personalitatea si stilul, dar mai ales ce te avantajeaza.

Pe scurt nu te lasa condusa de ideea ca tot ceea ce este nou, este si ceea ce ar trebui sa porti. Nu trebuie sa ne lasam influentate si sa purtam incaltaminte de un anumit fel daca nu simtim sa facem acest lucru, si mai ales daca nu este in favoarea noastra.

Mai presus de asta, suma cheltuita este un aspect destul de important si nu trebuie neglijat nici acesta. Este suficient sa ne asiguram ca produsele sunt calitative si durabile, si nu vom da gres.

La Asortie gama de ghete pentru dama se incadreaza in orice tip de asteptari si le depaseste chiar si pe cele mai exigente. Cu un design in continua adaptare la noile tendinte, gama de incaltaminte oferita de catre Asortie ofera un look complet si senzatia de confort pe tot parcursul purtarii.

Convinge-te si tu, beneficiaza de un magazin online ce faciliteaza rapid comanda online, in parteneriat cu Creative Ones, Asortie iti ofera posibilitatea de a comanda produsele favorite in doar cateva click-uri, iar in cazul in care marimea nu se potriveste, schimbarea produselor este 100% gratuita. Profita si tu!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#ghete dama piele naturala , #incaltaminte femei