Cele 3 modele de rochii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

Advertorial
Miercuri, 18 Decembrie 2019, ora 20:55
15267 citiri
Cele 3 modele de rochii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta
Foto: unsplash.com

Ai primit invitatie la un eveniment important si nu stii cu ce fel de rochie sa te imbraci? Gama de rochii de searaa de la DyFashion este foarte diversificata, adaptata pe fiecare gust si corp.

Noi am selectat pentru tine 3 tipuri de rochii de ocazie care ar trebui sa fie nelipsite din garderoba ta.

Rochii de seara lungi din tull si dantela

Rochiile de seara lungi din tull si dantela se potrivesc tuturor evenimentelor care cer o nota de eleganta.

De asemenea, daca urmeaza sa mergi la un eveniment formal, cu dress code Black and White, poti purta o rochie de seara lunga din dantela si tull.

Aceste modele de rochii sunt elegante si moderne, dand o nota deosebita, care te vor face sa te simti deosebita si sigura pe tine.

De obicei, rochiile lungi au fusta confectionata din tull, un material feminin, festiv. Pentru un plus de eleganta poti alege o rochie cu fusta din tull si corset sau top din dantela sau voal.

De asemenea, daca esti o fire mai indrazneata, poti alege o rochie lunga cu crapatura pe picior. Astfel, vei da un plus de senzualitate tinutei tale.

Rochia neagra - Little Black Dress

Rochia neagra, Little Black Dress, este considerata regina rochiile. Acest tip de rochie este potrivita oricarei femei indiferent de corp si dimensiuni.

Rochia te scoate din anonimat si se completeaza perfect cu un look stilat si elegant. Totodata, tine cont si de materialul din care este confectionata rochia.

Spre exemplu, poti gasi rochii din catifea care vor arata pe tine absolut minunat, catifeaua fiind un material rafinat.

Pentru momentele in care nu stii cu ce sa te imbraci, apeleaza la rochia neagra. Este potrivita pentru orice fel de situatie, putand fi casual, eleganta, scurta sau lunga. Tu decizi cum o porti si cu ce anume o asortezi.

Rochia care iti marcheaza talia

In cazul in care ai o silueta de invidiat si o talie mica, rochia cu talie marcata este ideala pentru tine.

Atunci cand iti cumperi o rochie, este normal sa incerci sa pui in valoare ce ai tu mai frumos. Christian Dior a fost cel care a adus in atentia publicului conceptul "new look", cu rochii marcate in talie si evazate in partea de jos.

Acest tip de rochie te ajuta sa te misti lejer si sa arati minunat. Un alt lucru important de retinut este ca nu tu porti rochia, ci ea te poarta pe tine.

Fii atenta la atitudinea pe care o adopti. Intotdeauna o rochie va veni perfect pe o femeie increzatoare, seducatoare si plina de pozitivism.

Aceste tipuri de rochii de ocazie nu se vor demoda niciodata. De asemenea, sunt cele mai sigure tinute cu ajutorul carora nu vei da gres la niciun eveniment.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#rochii seara, #tinute seara , #fashion