Cauti cele mai nastrusnice idei de petreceri pentru copii? Vino la Camera secretelor din Constanta, locul potrivit pentru copii de 8-12 ani!

Advertorial
Joi, 02 Mai 2019, ora 19:21
12512 citiri
Cauti cele mai nastrusnice idei de petreceri pentru copii? Vino la Camera secretelor din Constanta, locul potrivit pentru copii de 8-12 ani!

Totul este intr-o perpetua schimbare, de la manuale scolare la idei de petreceri pentru copii, drept pentru care parintele trebuie sa fie suficient de maleabil incat sa ii satisfaca copilului pofta de distractie, dar sa si acopere segmentul de dezvoltare cognitiva.

Camera secretelor din Constanta - numarul unu in topul preferintelor parintilor care cauta idei de petreceri pentru copii!

Organizarea unei petreceri pentru copii necesita multa imaginatie si dedicare. Orice parinte, macar o data, si-a dorit sa ii ofere copilului sau o petrecere memorabila, de care copilul sa se bucure si pe care sa nu o uite cu atat de mare usurinta.

La capitolul idei petreceri copii, posibilitatea participarii la un joc de tip Escape room pare a fi una dintre cele mai interesante, deoarece ofera posibilitatea copilului de a se bucura de un timp de calitate, in vreme ce parintele poate lua o pauza, intr-o camera alaturata.

Un joc de tip Escape room presupune de fapt folosirea unor abilitati logice, de cunoastere, de orientare in spatiu si de spirit de echipa, antrenand copiii sa gandeasca in mod corect in vederea gasirii unei modalitati eficiente de a evada din decorul sau scenariul propus.

De ce este Escapers una dintre cele mai bune idei petreceri copii pentru 8, 9, 10, 11 sau 12 ani?

Un astfel de joc este o oportunitate care in prima faza alimenteaza copiilor nevoia de cunoastere. Ei invata sa rezolve taskuri, sa citeasca indicii, sa gaseasca solutii si sa dezlege mistere, sporind in acest fel independenta acestora si capacitatea de a gestiona singuri situatii reale in fata carora se afla.

Fireste insa, pentru ca fiecare copil se dezvolta diferit si in acelasi timp gestioneaza diferit cunostintele sau emotiile, este important de stiut faptul ca micutii sunt supravegheati si ajutati, astfel incat interesul pentru joc sa ramana constant, iar distractia sa fie garantata.

O petrecere reusita are la baza ideea de distractie, de aceea este important ca scenariile alese sa fie pe placul copiilor si sa fie adaptate varstei acestora. La noi exact acest lucru se intampla, salile fiind amenajate pe placul copiilor, dar si a parintilor, care se pot bucura si ei de putin timp de liniste.

In plus, ca orice petrecere care se respecta, la locatie se pot servi tort si sucuri, dar si o masa alaturi de invitati, astfel incat bucuria zilei sa fie completa. Fie ca vorbim din postura de invitat, fie din cea de sarbatorit, este clar ca o astfel de zi de nastere nu poate fi uitata prea usor. Un astfel de joc este iesit din tipare, nu este comun si poate constitui o veritabila surpriza in cazul sarbatoritilor care nu au idee ce li se pregateste.

Escapers ramane asadar una dintre cele mai bune idei petreceri copii, reusind nu doar sa stimuleze buna dispozitie, ci sa constituie in acelasi timp o amintire cu adevarat deosebita, pe care copiii o vor savura din plin.

Daca v-am convins si doriti detalii puteti intra pe siteul nostru sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0734060007.

Va asteptam cu drag!

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#idei petreceri copii , #copii