Articole indispensabile din garderoba feminina pe timpul iernii

Advertorial
Marti, 04 Decembrie 2018, ora 09:00
6048 citiri
Articole indispensabile din garderoba feminina pe timpul iernii

Iarna pare ca-si intra in drepturi mult mai devreme. De aceea, noi trebuie sa fim vigilente si sa ne asiguram ca in garderoba noastra se regasesc toate articolele de care avem nevoie.

Inainte de a ne reinnoi garderoba trebuie sa verificam articolele din dressing-ul nostru si sa ne informam cu privire la trendurile de sezon.

Gerul de afara este necrutator, insa daca alegem piesele potrivite ii putem face fata mult mai usor.

Iata cateva articole care tin cald si la care apelam des in aceasta perioada:

Camasi si bluze calduroase

Putem alege modele la moda sau modele care ne plac noua, care ne definesc personalitatea si se potrivesc stilului nostru vestimentar. Important este ca acestea sa ni se potriveasca si sa le combinam corect in outfit-urile pe care noi le purtam.

O camasa din denim este un articol superb care, destul de gros fiind ne va tine de cald. O bluza casual poate fi combinata cu o fusta sau o pereche de pantaloni.

Nici daca alegem sa purtam o bluza casual cu jeans nu este deloc gresit. Trebuie sa alegem modelele in functie de locul in care le vom purta.

Incaltaminte din piele naturala

Iarna trebuie sa acordam mai multa importanta incaltarilor pe care trebuie sa le purtam. Trebuie sa fim atenti cand cumparam ghete sau cizme de iarna.

Incaltamintea din piele naturala ne aduce mai multe avantaje. Raportul pret calitate este mai mult decat satisfacator pentru ca incaltamintea din piele naturala este foarte rezistenta.

O pereche de cizme piele asortie ne vor proteja picioarele si vor tine umezeala la distanta. Este importanta rezistenta cizmelor pe care le purtam in conditii de umiditate.

In plus talpa unor astfel de cizme ne va feri de pericolul de a aluneca pe gheata. O pereche de cizme dama piele naturala asortie sunt genul de incaltari potrivite pentru iernile lungi de la noi.

Incaltamintea din piele permite piciorului sa respire. Cand alegem ghetele sau cizmele pentru sezonul rece, alegem modele cat mai lejere.

Ghetele sau cizmele sunt incaltarile care trec de glezna piciorului. De aceea, ele trebuie sa fie comode, sa nu fie foarte stranse pe picior si sa nu ne stanjeneasca in vreun fel cand mergem.

Putem alege cizme de piele pe care le putem purta oriunde. Alegem acele modele care sa se imbine stilului vestimentar pe care noi in preferam.

Pielea naturala este un material potrivit pentru incaltarile pe care le purtam iarna. De aceea este de preferat sa alegem cizme din piele care ne vor proteja picioarele, ne vor ajuta sa ne miscam in siguranta si ne vor feri de umezeala.

Accesorii chic

Accesoriile pe care le putem folosi iarna vor innobila tinutele noastre. Aceste accesorii sunt indispensabile pentru ca ne feresc de ger. O caciula ne protejeaza capul si urechile de temperaturile scazute.

Manusile ne tin mainile la loc ferit de ger si sunt un accesoriu sofisticat. Fularul este un articol elegant pe care il putem purta in mai multe feluri. Felul in care purtam fularul poate transmite foarte multe despre stilul nostru vestimentar.

Un alt accesoriu care nu prea are legatura cu gerul ci cu comoditatea noastra pe timpul iernii este rucsacul. Un accesoriu incapator care sta cuminte in spate, rucsacul nu ne pune in situatia de a ne ingheta mainile, pentru ca il purtam in spate.

Rochiile de iarna

Rochiile de tip tricot pentru iarna sunt un must have. Nu ne place sa ne limitam doar la purtarea blugilor si a pantalonilor. Desi este iarna, putem purta rochii tricotate care sa ne puna in valoare silueta.

Putem arata eleganta fara a simti prea tare frigul. Pentru un plus de confort si caldura putem apela la dresurile cu 60 sau chiar 100 DEN.

Pulovere tricotate

Se poarta puloverele groase de genul celor tricotate. In culori mai vii, sau in nuante neutre, pot fi purtate in cele mai inedite combinatii. Puloverele ne tin de cald si sunt un articol vestimentar de iarna esential.

Iarna purtam pulovere pentru ca doar o bluza de bumbac nu este de ajuns pentru zilele cu temperaturi extreme.

Blugi termo

Jeansii sunt mai usor de purtat pe timpul iernii. O pereche de jeansii termo sunt atat de caldurosi incat nu va trebui sa ne infofolim pentru un plus de caldura.

Care sunt articolele pe care puneti accent pe timpul iernii?

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cizme piele dama , #moda