Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Aparatul de aerosoli - de ce e important sa existe in fiecare casa

Aparatul de aerosoli - de ce e important sa existe in fiecare casa
Un aparat de aerosoli este foarte important sa se regaseasca in orice casa in care se afla un micut in plina dezvoltare. Asta pentru ca un aparat de aerosoli reprezinta un real ajutor in tratarea racelilor, bronsitei, gripei, dar si in ameliorarea simptomelor de astm la copii.

Un aparat de aerosoli se gaseste pe piata in mai multe modele: nebulizatoare, inhalatoare presurizate cu doze masurate sau cu pulbere uscate.

Atunci cand cel mic sufera de infectii respiratorii, ORL sau pulmonare si nu poti sa ii administrezi aerosoli naturali, poti apela la un aparat de aerosoli. El transforma medicamentele solide in medii gazoase ori suspensii lichide, ce sunt inhalate mai usor in organism si au o actiune mai rapida in vindecarea bolilor. Totusi, alegerea unui aparat de aerosoli creste eficacitatea medicamentelor administrate pe cale inhalatorie, grabeste vindecarea si scade perioada de recuperare a copilului.
Iata cateva lucruri pe care orice parinte ar trebui sa le stie despre un aparat de aerosoli:
Aparat de aerosoli tip nebulizator - un astfel de aparat de aerosoli transforma medicamentul lichid in suspensie formata din particule foarte fine, inhalate de copil cu ajutorul unor masti si reprezinta cel mai apreciat model de catre parinti, fiind si cel mai bine vandut de pe piata.

Asta pentru ca permite folosirea unor doze mari de medicamente, copilul poate respira normal in timpul inhalarii, permite administrarea paralela a medicamentelor cu a oxigenului si poate fi folosit si in timpul noptii, atunci cand cel mic doarme.

Aparat de aerosoli cu pulbere uscata - un astfel de aparat de aerosoli genereaza particule solide si este mai degraba potrivit pentru copiii mai mari. Se foloseste ceva mai greu si necesita o inhalare mai profunda.
Aparat de aerosoli cu doze masurate - un astfel de aparat de aerosoli se asemenea cu un nebulizator, iar depunerea pulmonara se face prin inspiratii lente, realizate cu ajutorul accesoriilor cu care dispozitivul vine la pachet.

E important ca parintii sa stie, atunci cand cauta un aparat de aerosoli, ca sunt cateva criterii de luat in considerare, altele decat modul de functionare al acestuia. E important ca modelul de aparat de aerosoli sa aiba toate accesoriile necesare in timpul folosirii: masca pentru adult, masca pentru copil, piesa de gura si piesa pentru nas. El mai trebuie sa fie usor de manevrat si de curatat.

E importanta ca un aparat de aerosoli sa se regaseasca in orice casa cu micuti. Articolele de sanatate pentru cei mici sunt indispensabile, iar aici ne referim si la termometre, umidificator, purificator pentru aer si multe altele. Iar la Noriel le gasesti pe toate, la preturi accesibile si interesante. Trebuie numai sa le descoperi!
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 19 Mai 2017, ora 07:44
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 511 ori

Citeste si: