Alegerea si intretinerea tacamurilor pentru HoReCa

Advertorial
Miercuri, 25 Septembrie 2019, ora 11:30
9753 citiri
Alegerea si intretinerea tacamurilor pentru HoReCa
Foto: www.rosehome.ro

Un mare lux este prezenta pe masa a tacamurilor frumoase. Poti gasi astfel de ustensile intr-un set de tacamuri ambalate intr-o valiza exclusivista, ceea ce aduce si o nota de lux sau le poti gasi pe un suport tacamuri de la RoseHome.

Aspectul elegant al seturilor de mese va fi apreciat de prietenii si cunoscutii tai. Cel mai ieftin set de tacamuri poate transforma o zi obisnuita intr-o adevarata sarbatoare.

Alegerea si cumpararea tacamurilor moderne se face acum foarte usor, deoarece magazinele online ofera o varietate incredibila de astfel de seturi. Insa nu toata lumea stie sa aleaga tacamuri de buna calitate, cu un design adecvat si chiar la un pret accesibil.

Materiale si calitate pentru tipuri de tacamuri

Cel mai adesea, pe rafturile magazinelor poti gasi cutite, linguri si furculite din materiale precum otel inoxidabil, cupro-nichel si multe alte materiale. Mai putin frecvent poti gasi un set de tacamuri din argint sau cu insertii de aur, precum si din aluminiu, lemn si plastic.

Otelul inoxidabil pentru producerea tacamurilor, este cel mai potrivit, ieftin, durabil si absolut inert. Furculitele, lingurile, linguritele si cutitele din inox sunt usor de ingrijit si sunt durabile. Desigur, acest lucru este valabil numai daca tacamurile sunt fabricate de producatori responsabili. Aproape fiecare gospodina viseaza la un set de tacamuri de argint.

Un astfel de set este frumos, elegant si subliniaza statutul proprietarilor. Cu toate acestea, din punct de vedere practic, argintul nu poate fi numit cel mai bun material, datorita moliciunii sale. Este necesar de mentionat, ca tacamurile din aluminiu, plastic si lemn pot fi gasite separat si nu in set.

Niciunul dintre aceste materiale nu este potrivit pentru utilizarea zilnica. Furculitele si lingurile din plastic sunt bune ca dispozitive de unica folosinta, iar cele din lemn ca obiecte de decor.

Un set de tacamuri din aluminiu inca se mai gaseste in unele locuri, dar cu greu mai poti vedea in bucataria moderna astfel de tacamuri.

Set de tacamuri - Design

Designul tacamurilor nu este la fel de divers ca, de exemplu, designul vaselor, dar trebuie luat in considerare, mai ales daca tii la componenta estetica. In mod ideal, un set de tacamuri trebuie sa fie din acelasi material si cu acelasi decor. Iar daca le cumperi separate, cel mai bine este sa folosesti un suport tacamuri gasit la RoseHome de inalta calitate.

Acum poti gasi o multime de seturi excelente de tacamuri si suporturi de diferite categorii de preturi si diferite configuratii. Exista seturi de 24 de articole care sunt suficiente pentru utilizarea zilnica, iar un set de tacamuri de 90 de piese este perfect pentru musafiri.

Alegerea si ingrijirea corespunzatoare a tacamurilor

Multe persoane atunci cand aleg un set de tacamuri se concentreaza pur si simplu pe pret, crezand gresit ca, cu cat este mai mare pretul cu atat sunt mai bune. De fapt, poti cumpara cutite bune, linguri si furculite separat, putand sa le amplasezi pe un suport de tacamuri fara a plati in exces.

In primul rand, arunca o privire mai atenta exteriorului, care ar trebui sa fie perfect neted si cu stralucire. Daca suprafata este mata atunci ar trebui sa fie fara pete si rugozitate.

In al doilea rand, ar trebui sa tii cont de greutatea lor, care trebuie sa fie palpabila, cu o ingrosare prevazuta pe cot. Doar astfel de dispozitive vor dura mult timp.

In al treilea rand, nu ezita sa mirosi tacamurile, deoarece mirosurile pot indica deja o calitate scazuta a materialelor. Atunci cand le igienizezi, incearca sa nu folosesti substante abrazive, deoarece aspectul va avea de suferit.

Nu tine cutitele, lingurile si furculitele in apa sarata sau acida mult timp, deoarece pot aparea pete care trebuie indepartate.

Daca ai un set de tacamuri in care sunt utilizate materiale precum argint, aur, cupro-nichel, email etc., acestea au nevoie de aceeasi ingrijire si depozitare ca orice bijuterie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#tacamuri HORECA, #vesela HORECA , #bucatarie