Afla cum sa aranjezi baloanele cele mai in voga pentru aniversari si ocazii

Advertorial
Vineri, 28 Iunie 2019, ora 18:44
14390 citiri
Afla cum sa aranjezi baloanele cele mai in voga pentru aniversari si ocazii

Organizarea unei petreceri de pomina este mai usoara decat crezi, daca stii sa faci alegeri inspirate cumparand baloane smart si daca te gandesti la eveniment ca la unul care sa ramana in amintirea tuturor participantilor. Baloanele in voga sunt cele in forma de litere si cifre, dar ca sa aduca valoare trebuie alese si aranjate bine.

Aranjamente de impact cu baloane litere - pentru evenimente memorabile

Zilele onomastice, zilele de nastere, petrecerile de logodna sau cele de casa noua pot fi infrumusetate prin multe astfel de baloane, puse la loc de cinste, rotite in hore, servind ca fundal pentru fotografii emblematice si reusite.

Meniul, muzica/DJ-ul, vestimentatia, decorurile si multe alte lucruri ocupa timp si energie, asa ca numai de gasit formule de aranjare a unor baloane nu mai ai timp, nu-i asa?

Gasesti in acest articol cateva formule si recomandari care functioneaza atat de bine incat fotografiile de la evenimentul cu pricina vor fi mici comori in sine: uimitoare pe Instagram, populare pe Facebook, inefabile in format fizic. Iata-le!

Aceste baloane litere au inaltimea de 40 de centimetri, pot fi legate cu snur de rafie, pot infatisa un concept, un nume sau o declaratie urmata de simbolul specific.

Pentru ca preferintele sarbatoritilor difera si pentru ca ocaziile au un anumit specific de culoare, e musai sa stii ca ai posibilitatea de a alege intre gold, roz, rose gold, silver si albastru daca te afli pe SmartBalon.ro.

Baloanele cifre care marcheaza ani sau fani - pentru evenimente remarcabile

Baloanele cifre insotesc - sau nu - baloanele in forma de litere. Sau nu fiindca ele pot semnifica ceva si singure. Cele mai populare sunt baloanele cu cifra 1, care arata invitatilor de la restaurant ca micutul/micuta implineste un an de viata. Petrecerea de taiere a motului sau de rupere a turtei arata mult mai bine cu un 1 simbolic.

Petrecerea de majorat difera fata de alte birthday party-uri prin minunatia varstei de 18 ani, cand realmente simti ca lumea e a ta, ca fericirea e traita din plin si ca o viata presarata cu succese ti se intinde precum covorul rosu la picioare.

Varsta de 18 ani trebuie semnalizata, etalata - cativa lei cheltuiti pe un balon cifra 1 si un balon in forma cifrei 8, alaturat, reprezinta un cost absolut insignifiant in raport cu semnificatia, potentialul de decorare a petrecerii, in raport cu puterea de a transforma o petrecere oarecare intr-una epica de majorat!

Cand Simona Halep a devenit numarul 1 in clasamentul mondial la tenis, mai mult ca sigur ca petrecerile familiei, prietenilor, cunoscutilor, lumii tenisului in general au cuprins un balon infatisand cifra 1, care sa raspunda toata seara la intrebarea: "Ce loc ocupa tenismena romana in clasamentul WTA?".

Ce bine i-ar fi prins niste baloane cifre de la SmartBalon lui Mark Zuckerberg la inceput, cand reteaua lui sociala a atins borna de 1.000.000 de abonati! Ce bine ii va prinde unei afaceri de familie la implinirea a 20 de ani de existenta ca afacere de familie, mostenita din tata-n fiu!

Ce bine ca exista astfel de baloane si ce bine ca stii acum de unde sa le obtii si cum sa le aranjezi!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#baloane petrecere , #petrecere