Afla ce semnificatie are Valentine's Day inainte de a oferi un cadou special

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 10:52
7063 citiri
Afla ce semnificatie are Valentine's Day inainte de a oferi un cadou special
Foto: IdeaPlaza.ro

Legenda spune ca Valentine's Day sau Ziua Indragostitilor poarta denumirea salvatorului indragostitilor, Sfantul Valentin. Acesta ar fi oficiat casatorii in secret, in vremea imparatului Claudius al II-lea, care a interzis oficierea legaturilor cuplurilor pentru a-i putea recruta pe barbati in serviciile militare.

Valentine's Day se sarbatoreste acum in intreaga lume, iar indragostitii se folosesc de acest prilej pentru a-si face declaratii de dragoste si pentru a-si oferi cadouri unii altora. Daca te numeri printre milioanele de persoane indragostite si recunoscatoare pentru gasirea jumatatii, poti surprinde si tu persoana iubita cu unul dintre cele mai frumoase cadouri de Valentine's Day:

Cadouri personalizate de Ziua Indragostitilor

Exprima-ti dragostea si admiratia fata de persoana iubita cu unul dintre zecile de cadouri personalizate puse la dispozitie de Idea Plaza. Alege o cana personalizata cu un mesaj a carui semnificatie o cunoasteti doar voi sau cu o fotografie care va reprezinta si ofer-o persoanei iubite, care se va gandi la tine de cate ori isi va savura cafeaua acasa sau la birou. Opteaza pentru o perna cu fotografia voastra, pentru a te asigura ca adoarme cu gandul la tine in fiecare noapte sau pentru un mouse pad personalizat, pe care sa nu-l poata ignora nici atunci cand lucreaza.

Cadouri haioase pentru Valentine's Day

Dragostea este un lucru cat se poate de serios, insa asta nu inseamna ca nu poate fi privita cu umor si traita cu pasiune.

Daca ai un iubit/ o iubita cu simtul umorului, trebuie sa-i stimulezi imaginatia cu unul dintre cadourile haioase de la Idea Plaza. Alege zarurile Kamasutra pentru a sarbatori iubirea intr-un mod plin de haz sau un clopotel cu ajutorul caruia sa-ti ceara un sarut sau o noapte fierbinte. Indulceste-i viata si stimuleaza-i simturile cu o ciocolata delicioasa cu mesaj haios sau fii mai direct/a si ofera-i un prezervativ ambalat intr-un mod inedit. Nu ignora nici canile cu creta, pe care ii poti lasa mesaje diferite in fiecare zi, fie ele de dragoste sau amuzante.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cadouri valentines day, #cadouri personalizate, #cadouri iubit, #cadouri iubita Valentine s Day , #valentine's day