7 tips-uri de de retinut inainte de a cumpara un carucior de la Nichiduta.ro

Advertorial
Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 15:12
8069 citiri
7 tips-uri de de retinut inainte de a cumpara un carucior de la Nichiduta.ro

Cu mai multe luni inainte de nasterea bebelusului se da startul goanei dupa cumparaturi - hainute, accesorii, mobila, produse de igiena si diverse alte ustensile. Un accesoriu indispensabil in primii 2-3 ani de viata ai celui mic ramane categoric caruciorul.

Acesta este extrem de util pentru parinti, bunici sau chiar bona si are rolul de a indeplini multe dintre cerintele legate de confortul si siguranta copilului, dar mai ales de stilul de viata al parintilor.

Misiunea de a gasi un carucior adecvat celui mic reprezinta de cele mai multe ori o reala provocare, iar parintii ajung sa se simta coplesiti de tot ceea ce implica o asemenea alegere.

Optiunile multiple si variate disponibile pe piata ingreuneaza aceasta decizie, transformand-o intr-un proces complex, in care atentia cade pe fiecare detaliu.

Magazinul online Nichiduta.ro specializat in vanzarea si distribuirea produselor dedicate celor mici te invata care sunt aspectele pe care este indicat sa te focusezi atunci iti doresti sa faci o achizitie inteleapta.

1. Raport echitabil calitate - pret

Nimeni nu poate nega faptul ca latura financiara cantareste foarte mult intr-o astfel de hotarare pentru ca este de la sine inteles faptul ca nu iti doresti sa platesti o suma consistenta pentru un produs care lasa de dorit.

Cel mai recomandat este sa iti stabilesti un buget anume si pe care sa il respecti, fara a te lasa influentat/a de de design-ul atractiv sau culorile stridente. Viziteaza pagina www.nichiduta.ro si vei descoperi la produsele de la coccolle preturi accesibile si foarte avantajoase.

2. Calitate si rezistenta

Tinand cont de faptul ca micutul va avea nevoie de acest dispozitiv timp de aproape 3 ani, afla ca vorbim despre un produs care trebuie sa respecte criteriul longevitatii.

Daca te bucuri de o calitate superioara a caruciorului nu va fi nicio problema daca il vei folosi si pentru fratiorul sau surioara care va veni pe lume mai tarziu.

3. Caracter multifunctional

Pe langa faptul ca un copil are foarte multe nevoi mai este si ideea ca el va creste foarte repede si astfel caruciorul trebuie sa tina pasul cu el. Orienteaza-te catre un model care va merge folosit in prima perioada dupa nastere, adica sa aiba pozitie de landou, dar si dupa ce acesta va creste.

Multi dintre parinti sunt de parere ca aceste modele sunt cele mai practice, adesea afirmandu-se: "un carucior 3 in 1 mi-a simplificat viata" sau "ideea unui carucior 3 in 1 mi-a venit atunci cand am realizat ca faceam mai multe cheltuieli achizitionand restul dispozitivelor necesare".

4. Manevrabilitate

Tu stii cel mai bine unde locuiesti si astfel iti dai seama de nevoile tale si cum nu fiecare dintre noi locuieste la curte si se bucura zilnic de un drum lin fara obstacole, pune accentul pe eficienta unui carucior in ceea ce priveste utilizarea sa.

Urcarea sa intr-un bloc cu lift sau cu scari, ori parcurgerea unor drumuri nepavate cu pietricele prezinta destul de multe complicatii.

Analizeaza oferta de carucioare nichiduta.ro si vezi care este caruciorul cu cele mai potrivite caracteristici nevoilor tale.

5. Spatiile de depozitare

Este cunoscut faptul ca orice plimbare sau iesire cu un copil implica nenumarate responsabilitati, astfel ca in acest sens va trebui sa stii ca mereu va trebui sa porti cu tine toate obiectele si accesoriile necesare. Caruciorul este cel care va trebui sa asigure spatiul suficient privind depozitarea tuturor acestora.

6. Sa se plieze

Un carucior este cu atat mai avantajos, cu cat ofera accesibilitate si functionalitate. Plierea acestuia acopera multe nevoi, atat in ceea ce priveste aspectele ce tin de spatiul de depoozitare, cat si purtarea acestuia.

7. Aspectul conteaza?

Dincolo de detaliile cromatice, care se recomanda sa reuneasca optiunile preferate cu cele practice (culorile mai inchise care nu se murdaresc asa usor), este bine ca un carucior sa te reprezinte si pe tine si pe copilul tau.

Avand in vedere aceste criterii de alegere a caruciorului potrivit pentru copil, verifica ofertele disponibile in cadrul magazinului Nichiduta.ro. Optiunile variate iti ofera posibilitatea de a gasi produsul adecvat nevoilor si preferintelor tale.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#carucior copii , #copii