5 cadouri atragatoare pentru iubita ta. Afla ce isi doresc femeile!

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 11:06
4956 citiri
5 cadouri atragatoare pentru iubita ta. Afla ce isi doresc femeile!

Valentine's Day se apropie. Si pentru ca majoritatea femeilor acorda o mare importanta cadoului primit de Ziua Indragostitilor, alegerea trebuie facuta cu grija.

Daca te gandesti la solutii practice, cum ar fi o carte de bucate, un set de tigai sau un blender, uita-le. Chiar daca are nevoie de un astfel de obiect, nicio femeie nu se va bucura sa il primeasca in dar de Valentine's Day. Poate cu alta ocazie.

Orienteaza-te spre cadouri care sa o impresioneze. Femeile iubesc bijuteriile, parfumurile, hainele si, daca le cunosti sau le afli preferintele, cu astfel de alegeri mergi la sigur. Ca in fiecare an, Okazii.ro s-a pregatit si iti propune o selectie speciala pentru Valentine's Day.

Un set de bijuterii de o frumusete delicata, pandantivul si cerceii din argint cu zirconiu sunt o alegere potrivita si o vor ajuta sa-si creeze un look elegant. Se pot asorta fara probleme cu o tinuta casual, dar pot completa si o tinuta de seara, ideala pentru o femeie care prefera stilul clasic.

Cu un buchet sofisticat, acest parfum este potrivit pentru o femeie misterioasa si seducatoare. Notele care predomina sunt cele de grapefruit, iasomie si vanilie, fiind o alegere inspirata pentru un cadou romantic.

Acest ceas elegant este de o frumusete discreta si foarte adaptabil. Astfel, poate completa atat tinutele zilnice, de la birou, cat si o aparitie speciala, la un eveniment. Se potriveste oricarei varste si se poate adapta oricarui stil.

Lucrata atent, cu finisaje impecabile, aceasta geanta se asorteaza cu tinutele clasice si poate fi un adaos interesant in orice colectie personala.

Daca ii place sa-si petreaca weekendul citind sau este o persoana care calatoreste mult, Kindle Touch poate fi un cadou excelent pentru ea. In acest fel va avea oricand la indemana cartile favorite.

Arata-i cat de mult o iubesti alegand una dintre cele mai interesante oferte! De Valentine's Day, pe Okazii.ro ai o multime de posibilitati si preturi foarte bune. Pentru a incheia tranzactia in cele mai bune conditii, alege produsele cu Garantia de Livrare.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#cadouri Valentine s Day, #coduri femei Okazii , #valentine's day