Olguta Vasilescu, contre cu R. Bogdan pe buget. Vasilescu: Ne ameninta cu puscaria! Bogdan: Alo, DNA?

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 19:18
9489 citiri
Olguta Vasilescu, contre cu R. Bogdan pe buget. Vasilescu: Ne ameninta cu puscaria! Bogdan: Alo, DNA?
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro

Lia Olguta Vasilescu a afirmat ca Rares Bogdan ii ameninta pe social-democrati cu puscaria. Fostul ministru al Muncii a precizat ca a facut o zi de inchisoare pentru ca a varuit blocuri in Craiova, prin urmare de ce nu ar face si pentru ca a majorat pensiile si salariile.

"A iesit si Rares Bogdan sa ne faca ticalosi si sa ne ameninte cu puscaria! Nu le-a luat mai mult de o saptamana pana sa iasa si sa ceara puscarie pentru liderii PSD! De ce suntem ticalosi si penali? Pentru ca am marit veniturile romanilor? Venituri pe care vor ei sa le taie si cauta vinovatii, ca sa nu plateasca politic?

Am mai facut o zi de inchisoare pentru ca am varuit blocuri in Craiova! De ce nu as face si pentru ca am marit salarii si pensii? Doar asta e Romania "normala" pentru Johannis si acolitii lui...", a scris Lia Olguta Vasilescu, joi, pe Facebook.

Reactia vine dupa ce eurodeputatul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook ca ceea ce a dezvaluit ministrul Finantelor Florin Citu despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA.

"Alo, DNA? Guvernele PSD au pus pistolul la tampla Romaniei si au tras cu sete. Asta e, pe scurt, ce a gasit Florin Citu in visterie. Sunt cele mai grave situatii pe care le-am auzit in ultimii ani. Romania traieste printr-o minune, iar medicul a fost votul de la europarlamentare si faptul ca presedintele Iohannis si PNL au facut totul pentru a demola Guvernul Dancila. Ce a dezvaluit Florin Citu e de catuse. DNA sa vina sa ia pe sus dubleta Dancila-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibila. Gretoasa de-a dreptul! Il tineti minte pe Jabba the Hutt, din Razboiul Stelelor? Asa arata Guvernul PSD", a scris Rares Bogdan, joi, pe Facebook.

Ministrul de Finante Florin Citu a prezentat, in cadrul primei sale conferinte de presa de cand a preluat portofoliul, informatii legate de situatia bugetului Romaniei si modul in care au fost administrate finantele tarii de guvernarea PSD.

Citu a sustinut ca social-democratii au guvernat ca Al Capone, ca au lasat "parjol" in urma lor si ca partenerii externi n-au stiut nicio clipa despre situatia financiara reala delicata in care se gaseste tara noastra.

Citu a sustinut, de asemenea, ca ia in calcul formularea unei plangeri penale la Parchet impotriva PSD pentru dezastrul creat de social-democrati in economia tarii.

Teodorovici: Eu sunt Al Capone cum e Citu seful FBI. Il invita la o dezbatere la ASE, fara sa fi vorbit cu rectorul

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Olguta Vasilescu Rares Bogdan buget , #PSD