Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Klaus Iohannis > presedinte
A   A   A

Ludovic Orban va fi seful campaniei electorale a PNL pentru candidatul Klaus Iohannis

Ludovic Orban va fi seful campaniei electorale a PNL pentru candidatul Klaus Iohannis
Foto: Facebook / PNL
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca a fost desemnat sef al campaniei liberalilor pentru alegerile prezidentiale.

"Obiectivul nostru este sa castigam alegerile prezidentiale. In ceea ce priveste desemnarea sefului de campanie, nu e o surpriza pentru nimeni, este clar ca presedintele PNL este cel care trebuie sa conduca aceasta campanie", a spus Orban la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL.

El a fost intrebat daca Vasile Blaga, sef de campanie pentru alegerile prezidentiale din 2014, va fi cooptat in echipa.

"Am primit mandat din partea Biroului Politic National sa constitui echipa de campanie. Cand voi avea constituita echipa de campanie, o voi prezenta public. Cu siguranta voi apela la colegii mei Raluca Turcan, Florin Citu, Rares Bogdan, oameni care au experienta mare in campaniile electorale, oameni care pot sa contribuie in mod efectiv la o campanie electorala de succes. (...)
La data respectiva (Vasile Blaga - n.red.) era in Alianta crestin-liberala, era unul dintre cei doi presedinti. Klaus Iohannis era presedintele PNL si Vasile Blaga - presedintele PDL si normal ca si-au asumat raspunderea de a conduce in 2014 campania", a raspuns Ludovic Orban.

Citeste si:
Iohannis si-a lansat candidatura si promite ca nu va mai numi guverne care nu-i impartasesc viziunea: Proiectul meu e proiectul unei generatii (Galerie foto)Iohannis cauta sprijin pentru alegeri in Piata Universitatii: Sper sa obtin un numar suficient de semnaturi
Facebook ShareTweet
 Luni, 12 August 2019, ora 17:15

 Articol citit de 910 ori

Citeste si: